Nu nez par tiem aukstumiem, līdz -10 grādiem ofic var copēt un rokas man nesalst, to pat par aukstumu īsti nevar nosaukt :D auklas apledošana pats par sevi- bet izlaid caur pirkstiem un problēma atrisināta ;)
Martins no otras puses - zosu tauki, bet nevis kausētie, bet parastie. Vai Neutrogen krems!
Aiz Lāčiem ir dālderii tur giez iekshaa bus oky. Bet vel ir daudz vietu
Ir rit doma aizbraukt uz babiti. pasakiet ludzu kur butu ziema labak piebraukt pie ezera... copet nereizi tur neesnu bijis.. varbut kads ieteiks?
norvēģu krēms Noitrogen (vai kaut kā tā) pirms copes tiek iemasēts rokās un aidā :)
Kad paliks siltāks? Kā lai šitādā laikā makšķerē, rokas salst nejēgā, aukla sasalst, piesalst pie ledus, motilis pie murmuļa piesalst atrāk nekā nonāk ūdenī.. Dzīvo asarēnu nepaspēj aiznest līdz ūdai ka tas jau vafelē sasalis, būs aiz vaiga jāglabā. Brīvdienās atkal sola -10 pa dienu, nu vismaz būtu -2 līdz -5, pie -10 ir pa aukstu, bet braukšu tāpat. Kā daudzi makšķernieki tādā laikā iztiek bez cimdiem?? - spirts vai šņabis asins vietā?
man paz.čomaks vēl vakar brauca ar špini uz gauju -verga līdz un aiziet....ziema ir ko nu????
A es tā gatavojos! Šodien yu-ziuri vobleri atnāca, saliku smuki pa kastēm.
:((
Gati, tikai uz mana dead bodija!
:DD
:))) Vieplim sēras līdz pavasarim!!! Jāsāk bļitkot:)
Viepli - šnabi uzsaukšu, ka mormišku uztetovēsi!
nu jau viens pīpis-marta pēdējās dienās cope uz ledus toč nespīd.:(
Pats iemetīšu
aakkis, Tu vienreiz krāsu tabulu ar atbilstību temperatūrām iemestu, savādāk nevar saprast - tumši violeta ir -10 *C, vai -50 *C
Nu janvāris jau kā īsts ziemas mēnesis
Renciks, par Rīgas Jūras līci.
ainars5555 par kādu līci iet runa?
Ja vēl tas sniegs ļautu kārtīgi sasalt,bet zeme zem sniega vaļā,maza kārtiņa tikai sasalusi.