To basais
Gar malām ledus ir, ar gumijnieci diezvai tiksi ezerā. Un rīt varētu būt ka būs jau pilnībā pārvilcies. Pašlaik ir tā ka ne ar laivu ne ar kasti.
šodien pat spēlēju hokeju , tākā ledus ir!
Tas bij domac par ledus stavokli Latgales puse!
Var var,tik ar laiku bij ka bij!
kads varbut var padaliities ar informaaciju kas daraas Lilastes ezeraa doma braukt bet nevar saprast ko nemt laivu vai kasti... :D ka ar ledu tur??? varbuut tur vispaar nav ko dariit uzkaapt nevar un nevar arii ar laivu...
pa ledu tak sen jau var vaaleet :)
Nu vis vairak nevaru izturet rit braucu copet!
kads zin cik maksa SALMO ICE SPORTROD
digitaalo shoreiz liidz nepaneemu un atbraucot maajaas konstateeju, ka maasa pa briivdienaam jau sho paguvusi tukshu izlaadeet, taa kaa nezinu, kaa buus ar taam bildeem..
APSVEICU ar sezonas atklasanu
ceru ka bildes ar buus :)
aluuksnes raj. ledus normaals, liidakas labi pavilku! lielaakaa pa 2 dienaam 3niece.
Es ar tikko no ezera,gulbenes rajona meža ezeri labi aizrauti ciet kādus 30-45m no krasta var droši maukt vietām kārta līdz pat 10 cm,noķert gan neko nenoķēu,baigi vēlu aizbraucu....
Cesis.Sodien biju uz ledus,drosi staigat nevar.Ledus apmeram 3cm,bet pie krasta var meginat kert.
andza tu jau sēdēji uz ledus??????
veči-to vajadzēja uztvert kā joku(jo tā sanāca,ka es nebiju pie datora)....NE ASAKAS
Es tur augšā esmu saglabājis četras pilsētas-Tukums,Alūksne,Talsi,Kuldīga-tās var salikt kādas interesē.
he pielikaam ar senci pie strika juuras svinu klaat, lai vareetu virvi pamest ja nu kas, bet ja starp aciim ar to svinu traapiis, ta rokas momentaa atslaabs :D
Valmieraa motilus dabuut patieshaam nav probleemu :)