atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Gumijas laiva

roberto@22 21.05.11
spinis ,, nee,. darbojos tikai , ar mackaatu,, tas ira pludinjs,,
ivo 21.05.11
tur no krasta nevar ? vai tu domaa tur ar spi..... vai...nujaa var kapeec gan bez laivas protams :
roberto@22 21.05.11
nu ir doma pa ezeru un venta ventspils pusee,
ivo 21.05.11
ROBERTO skatoties uz kurieni vediis tas autobuss : vai nebuus mikrinaa labaak :un vai tad tev vajag to laivu ko tu taisies kert :
roberto@22 21.05.11
NU JAA ,, BET SHIS MODELIS ,, BIKU DARGAAKS,.,,,VAI ES VINJU AUTUBUSAA DABUUSU,.,
andriskkk 21.05.11
Pērc modeli 290D. Tā ir ar cieto grīdu un piepūšamo ķīli. Nevajadzēs neko papildus burties...
roberto@22 21.05.11
VARBUUT KAADS ZINA.,. ,
ivo 21.05.11
ROBERTO VARI PIRKT ES TAADU NEZINU :
roberto@22 21.05.11
SVEIKI., LAIVU SPECUKI, ,, JAUT TAADS, VASARAA GRIBU PIRKT DULKAN 290R,, KO TEIKTU PAR TAADU LAIVU,, UN KABINAAT KLAAT OUTLAND 1300,,ELEKTRO MOTORU,, BET VAI IESPEJAMS IELIKT CIETO GRIIDU,, ,, JO CIK SKATOS ,, TAD TUR IR VIEN 4 DELJI,,
ivo 21.05.11
Es ne tikai sveetdienaas braucu ar laivu : tapeec tas virsraksts nau adekvaats ! man biezaak sanaak braukaat otrdienaas :!
ivo 20.05.11
davidsons 12 pilniigi noteikti nau! krieveneem neder jaunaas pvc laivas viitnes un otraadi es pat pumpim dabuuju virpot uzgali citu prieksh pvc laivas jo kaukaada debiila smalkaa viitne kiiniets : nu krieveneem varbuut der nezinu bet arii nevisaam !
Sveiki man jautājums vai visām gumijas laivām ventīļi ir vienādi. Man vnk ir diezgan veca gumijas laiva un nav ventīļu gribētos nopirkt. Paldies jau iepriekš.
ivo 20.05.11
arturs k tad tu neesi bijis Riigas hesa viduu kad vilni esmu ar to pashu niroku peldeejis bez probleemaam vinam borti augsti nekaadas vainas ir labi bet jaameegina buus tas savs navigators vispaar nezinu kaads nosaukums ir man vinu uzdaavinaaja neesmu pat uzpuutis bet palasot juutos droshaak bet vestes ir buutiibaa nau probleemu
ArtursK 19.05.11
da nez, pushlus pirkt, vinjus tak dzena pavisu dikji tiko vejsh vai vilnji ta pilns puslis ar udeni , un normali spiningot ari gruti, kusties tur kur vilnji iet, letajos pushlos ari nav kur sedet.. kr4 neerti
Wiking 19.05.11
Neieteiktu veikt tādus eksperimentus, ja arī sākumā liekas, ka nekā nav, sakarsējot mainās materiāla struktūra un tā vieta paliek cieta un trausla.
antonsb 19.05.11
nu nezinu vai pret krievu laivu NUROK var nodzest cigareti pret navigatoruIII var mierigi un nekas nav!!!ledu lidz 1cm mierigi lauzt var bet ar NUROK nedomaju!!!
antonsb 19.05.11
holidey un navigators ir identiskas laivas!!!holidays ir dargaks jo maksa par nosaukumu!!man ir navigators III un coman holiday!!!ja saliek kopa tad ka divas udenspiles nav nekadu atskiribu tikai tie uzraksti navigators un holiday un tie zimejumi un krasa kada tie zimejumi un uzraksti ir!!!
jurchix 19.05.11
Droši vien jau ka tā tas ir ,bet laivelēm ne vainas!!!
Manā laivā divi simtkilogramnieki copmaņi ar spiningošanas ekipējumu ietilpst mierīgi......tikai motorītis tad prasās gan :):):)
andriskkk 19.05.11
Holiday tas pats navigators vien ir, tikai ar citu firmas zīmi :D Papīros laivas marka norādīta kā Navigator III :))))

Laikam tajā pašā rūpnīcā štancē, tikai pēc tam Outlands uzlīmē savu Holiday marku virsū - un laiva uzreiz paliek par 50 Ls dārgāka :D:D
jurchix 19.05.11
Savu navigatoru glabāju salocītu,jo vietas piepūstam nava, nu jo projām ne kādu problēmu, tikai nebūtu vēlams mīnusos viņu vaļā locīt, jo varot locijuma vietās sasprēgāt!!
Izturīga viņa ir gan....reiz laivu braucienā pa Irbi, straume uznesa virsū ieskalotam kokam un taisni uz nolauzta zara gala, domāju ka nāksies peldēt ,bet nekā...borts izturēja triecienu un zaru nolauza, zars apmēram 3cm šķērsgriezumā!!!
Navigatoram materiāls ir vairākās kārtās un armēts, diezgan izturīgs.....nu tas pēc manas pieredzes, tā paša materiāla ir arī HOLYDAY laivas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs