atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

xoct 01.12.11
dzhams ;)
normis123 - protams, ka no kāta arī.
bet... es zinu, kā mainās rezultāts ;)
raustot ar pīto auklu un ātras akcijas kātu, Tu vari poperi animēt pa 10cm soļiem, ko Tu noteikti nevari ar mono!
dzhams 01.12.11
normis123: A tu esi provējis ar pīto???
normis123 01.12.11
xoct man nav pītās auklas,ķeru tikai ar mono un ļoti labi varu izspēlēt poperi ,tas drīzāk ir atkarīgs kāds kāts !
Vairis30 01.12.11
Xost, mjā, interesanti, bet ar saviem pirkstiem kaut kā negribas eksperimentēt!!
xoct 01.12.11
kmza - palasi šeit, citur. ir kaudze materiālu par auklām.
ir kaudze mānekļu veidu, kurus nemaz nevar izspēlēt ar mono.
teiksim poperi, mailes tipa, swimbaiti t.sk. džerki.
iedomājies - kā ies džerks, ja raustīsi ar mono.

starp citu - te viens video par mono ;)

[youtube]http://youtu.be/AjbM9Pn2EwU[/youtube]
kmza 01.12.11
Nu velns viņ zin... itkā poļos noskatīju vienu braidu... varbūt nākamsezon jāpaņem! Cik esmu dzirdējis, tad džerkam laba ir tieši pītā aukla... varbūt kļūdos...
xoct 01.12.11
kmza - iesaku pamēģināt vēl!
ir auklas arī 0.08 ;)
tā sajūta, kad sāku arī nebija saprotama sākumā
tad vēl pinās, cena...
man pats lielākais prieks kopš sāku copēt ar pīto ir tas, ka jūtu katru pieskārienu, zāles, grunts, cope, zivs kampiens, cīņa!
tiešām iesaku!
es pagājušogad sāku spiningot arī ziemā un pārlecu atpakaļ uz mono, bet šogad iepirkšu vairāk silikona balonu un uz priekšu!
ja baidies, ka copju daudzums samazināsies, sien metru florkarbona (viņš tā nestiepjas un daudz mazāk redzams)
kmza 01.12.11
xoct
Nu redz, vai nu pieradums vai pieredze ar viņām...
Ar pīto zivi velkot īsti nevaru izbaudīt, sajūta tāda kā ar trosi ķieģeli pa grunti velc, ar monofilo man patīk daudz labāk, viņa amortizējās un pie labi noregulētas bremzes var vilkt eksemplārus pāri auklas testam...
Ir, protams, arī savi mīnusi, bet ar tiem sadzīvoju :)
xoct 01.12.11
kmza :D
pītās auklas kāpēc nepatīk?
Fargus 30.11.11
Ko varat teikt par Sufix 832 pēc pirmās sezonas? Es par savu Daiva Shinobi braid labāk neizteikšos, citādi būs viens liels pīīī.........!
kmza 24.11.11
Es monofilu mainu reizes 2 sezonā un ik pa reizei nākas notīt pāris metrus :)
Pītās auklas man kaut kā nepatīk.
Arkso 24.11.11
Kādi ir komentāri par šo auklu:
Berkley Whiplash Crystal
http://www.powerboats.lv/lv/info/berkley-whiplash-crystal.html
Ruu 23.11.11
ar monofilo es parasti reekjinu testu dubultaa,tas ir neceljot virs uudens aiz auklas,uz uudens tomeer viss uz pusi vieglaaks:)bet divreiz ir izdevies dabuut laukaa 3x smagaaku zivi par testu.Pasaules rekords bija 50x smagaaka par testu,bet tas jau bija okeaanaa un aukla bija ar testu 60kg:)
RedBull 23.11.11
Nez kā ir ar nanofilauklas kalpošanas ilgumu?tāpat kā monofīlā jāmaina katru sezonu vai kā pīto var lietot 2-3 sezonas saudzīgi kopjot?
janis4465 22.11.11
Ja viss saguļas normāli, noregulēta bremze u.t.t., tad droši, auklas tests x2!!!
falx 22.11.11
Sveika tauta :)
a ko tas tests vispār dod ? Tipa ja es dodos ķert zivi kura var būt 2 kg smaga, tad es ņemu auklu nemāzāku testu kā 2kg ?
micuks 22.11.11
Tāpēc, ka ja ražotājam webā nav tādu mega testu, bet pie mums veikalā ir, tad tā jau ir viela pārdomām. Būs jāaizsperas jāiepēta iepakojums, vai tas tests ir rūpnieciski iestrādāts iepakojumā, vai kā lielākajā vairumā gadījumu pie mums vienkārši uz USA testa uzlīmēta virsū lapiņa ar to pašu testa ciparu tikai mērvienību kg :D
Vairis30 22.11.11
Micuk, kāēc tu domā ka čakarē? Tā aukla kas ir man (0.02;0.04;0.06;0.10), veicot dažādus eksperimentus, tā arī parādīja to pašu testu!!!
micuks 22.11.11
Njā kārtējo reizi čakarē mūs ar testiem http://www.berkley-fishing.com/line/nanoFil
FishBon 22.11.11
Lielākais diametrs ir 0,19287mm ar testu 12,649kg

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs