dzhams ;)
normis123 - protams, ka no kāta arī.
bet... es zinu, kā mainās rezultāts ;)
raustot ar pīto auklu un ātras akcijas kātu, Tu vari poperi animēt pa 10cm soļiem, ko Tu noteikti nevari ar mono!
kmza - palasi šeit, citur. ir kaudze materiālu par auklām.
ir kaudze mānekļu veidu, kurus nemaz nevar izspēlēt ar mono.
teiksim poperi, mailes tipa, swimbaiti t.sk. džerki.
iedomājies - kā ies džerks, ja raustīsi ar mono.
Nu velns viņ zin... itkā poļos noskatīju vienu braidu... varbūt nākamsezon jāpaņem! Cik esmu dzirdējis, tad džerkam laba ir tieši pītā aukla... varbūt kļūdos...
kmza - iesaku pamēģināt vēl!
ir auklas arī 0.08 ;)
tā sajūta, kad sāku arī nebija saprotama sākumā
tad vēl pinās, cena...
man pats lielākais prieks kopš sāku copēt ar pīto ir tas, ka jūtu katru pieskārienu, zāles, grunts, cope, zivs kampiens, cīņa!
tiešām iesaku!
es pagājušogad sāku spiningot arī ziemā un pārlecu atpakaļ uz mono, bet šogad iepirkšu vairāk silikona balonu un uz priekšu!
ja baidies, ka copju daudzums samazināsies, sien metru florkarbona (viņš tā nestiepjas un daudz mazāk redzams)
xoct
Nu redz, vai nu pieradums vai pieredze ar viņām...
Ar pīto zivi velkot īsti nevaru izbaudīt, sajūta tāda kā ar trosi ķieģeli pa grunti velc, ar monofilo man patīk daudz labāk, viņa amortizējās un pie labi noregulētas bremzes var vilkt eksemplārus pāri auklas testam...
Ir, protams, arī savi mīnusi, bet ar tiem sadzīvoju :)
ar monofilo es parasti reekjinu testu dubultaa,tas ir neceljot virs uudens aiz auklas,uz uudens tomeer viss uz pusi vieglaaks:)bet divreiz ir izdevies dabuut laukaa 3x smagaaku zivi par testu.Pasaules rekords bija 50x smagaaka par testu,bet tas jau bija okeaanaa un aukla bija ar testu 60kg:)
Tāpēc, ka ja ražotājam webā nav tādu mega testu, bet pie mums veikalā ir, tad tā jau ir viela pārdomām. Būs jāaizsperas jāiepēta iepakojums, vai tas tests ir rūpnieciski iestrādāts iepakojumā, vai kā lielākajā vairumā gadījumu pie mums vienkārši uz USA testa uzlīmēta virsū lapiņa ar to pašu testa ciparu tikai mērvienību kg :D