cik ir lielakais diametrs nanofilam? un cik tests?
FishBon Jūsu veikalā arī esmu iepircies kad vēl bijāt vecajās telpās !
Normis123, Ir ok, ceru, ka arī mūsu interneta veikals tev iepatiksies.
Tūlīt arī piedāvāsim, finišējam mūsu mājas lapu ar interneta veikalu. Drīz būs, mazliet jāpaciešas. Ceru, ka divu nedēļu laikā būs gaisā.
FishBon dēļ vienas auklas protams neviens pasūtījumu netaisa no polijas ,bet ja ņem ko vairak viennozīmīgi ir lētak pat ar visiem pasta izdevumiem kas sastada ap 6 ls. Cik no viniem esmu sūtijis esmu loti apmierināts !
FishBon, jaa, arii man izdeviigi pa 5-6Ls uz 1nu galu- ja dariishanu nav riigaa, varbuut vari piedaavaat ko izdeviigaaku?
edvinss
es pa to adresi biju pavisam aizmirsis!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auklas nav ne 100m, ne arī 135m. Izmēri ir 50m un 125m.
Normis123, Tev taču tā aukla vēl jāatved! Cik tad beigu beigās viņa tev sanāk!? Dēļ viena lata esi gatavs gaidīt preci no Polijas, doties uz pastu, kavēt savu laiku... Te, ienāc veikalā un nopērc, dodies copēt.
normis123
bet ir viens bet!!!tur jau nevar maksat ar visa karti!un kas tur ir rakstits nav ne jausmas ka maksat????????????????????
bet vai tik liela diametra nanofil vispaa ir?
Es ar to vēlētos zināt un kāds zin cik iztur 0.15 vai 0.17mm. nanofil aukla.
normis123
kados tiesi internetveikalos???????????????????????????????????
internetveikalos maksā 135 m -13 ls
jmaaris
nanofil ja nemaldos tad 100m-15.90ls
kadas cenas vismaz apmeram
paldies
Visi izmēri Berkley NanoFil auklai ir mūsu firmas veikalā, Biķernieku ielā 1, Rīga, T. 26 521 521
Nanofil ir un nesūdzos... izmantoju pasu tievako mazajam dzigam.... jutu mazako kustiibu kas leja notiek....