atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

AndrisG 18.09.11
MRdaniic- man ir PowerPro 0.15 pītā aukla ar universālo mezglu no rakstītajiem 9kg noturēja ~8kg
Tas unviresālais mezgls bija ieteikts tajā PP aukas bukletā kas nāca līdzi auklai.

http://www.powerpro.com/publish/content/global_fish/en/us/power_pro_v2/info/using_powerpro/knots/uni_knot.html
xoct 18.09.11
normis7 - laikam vienkārši mani nepieviļ palomars un es zinu, ka to sūdiņu bezmezgla siešanai pazaudēšu vismaz 2 copes reizē :)

Par silikonu:

Cyclo Silicone Spray sastāvā ietilpst augstas kvalitātes sintētiskais silikons un īpaši izstrādāta nesējviela, kas akcentē produkta īpašības. Silikons darbojas kā taukus nesaturoša smērviela, kas ļauj virsmām viegli slīdēt, neradot berzi. Nesējviela nodrošina silikona vienmērīgu uzklāšanos un labāku piekļuvi grūti aizsniedzamām vietām. Nesējviela ātri izgaro, atstājot uz virmas tīra silikona kārtiņu.
Cyclo Silicone Spray satur par 25% vairāk aktīvā silikona kā citi līdzīgi produkti, kas nodrošina produkta ekonomiskāku izlietojumu un ilgāku iedarbības laiku.
Piemērots metāla, gumijas un plastmasas detaļu, eņģu, savienojumu, aizdedzes sveču izolatoru, sadalītāju vāciņu, slēdžu, vadu, durvju un logu slīdmehānismu eļļošanai un aizsardzībai, kā arī cita veida plašam pielietojumam automašīnās, jūras transportā, lauksaimniecībā, darbnīcās, birojos un rūpniecībā.

ĪPAŠĪBAS

• Eļļo dažāda veida metāla, gumijas un plastmasas detaļas un paaugstina to noturību pret ūdeni
• Aizsargā metāla daļas, batereju galvas, instrumentus un asmeņus pret rūsas un korozijas iedarbību
• Samazina detaļu čīkstēšanu, berzi, aizsargā pret sasalšanu un salipšanu
normis7 18.09.11
A pričom te slinkums?? Tas taču ir ļoti elementāri pielietojams.
normis7 18.09.11
Tas pats vien ir....
xoct 18.09.11
No knot neesmu mēģinājis, laikam esmu par slinku.
Bet te tas ir:
xoct 18.09.11
iesaku. no savas pieredzes.
iespējams pats esmu izgudrojis sūdīgu divriteni, bet esmu kaut kur redzējis, ka citi arī tā dara.
Jebkuru, nezinu vai jo dārgāku, jo labāku, bet biju iepircis pavasarī maza izmēra baloniņu, baigi ērti!
:) Tikko meklējot Tev linku atradu salīdzinājumu un variantus.
1. Cormoran silikons auklai 50ml

2. Parasts auto silikons 400ml
xoct 18.09.11
iesaku. no savas pieredzes.
iespējams pats esmu izgudrojis sūdīgu divriteni, bet esmu kaut kur redzējis, ka citi arī tā dara.
Jebkuru, nezinu vai jo dārgāku, jo labāku, bet biju iepircis pavasarī maza izmēra baloniņu, baigi ērti!
:) Tikko meklējot Tev linku atradu salīdzinājumu un variantus.
1. Cormoran silikons auklai 50ml

2. [url=http://www.darbariks.lv/lv/?cat/lime-krasas-kimija-1180/subcat/silikona-aerosols-1251/p/motip-silikona-aerosols-400ml-54990/]Parasts auto silikons 400ml[/url
normis7 18.09.11
danic-tur jau tā lieta ka auklu un pavadiņu savieno bez mezgla ,tāpēc arī tāds nosaukums. Ir tāds sīks metāla "štruntiņš" ,kuru var nopirkt makškernieku veikalos vai ari to var uztaisīt pats....
MrDaniiC 18.09.11
Pirmā dzirdēšana par ko tādu! Bet nu ņemsim vērā :)) Un ko ieteiktu zieķēt uz pītās?
xoct 18.09.11
pīto 'eļļojot' viņa iztīrās un ir mazāk uzņēmīga pret mitrumu un berzi, kas arī paildzina auklas mūžu.
Varu teikt, ka mūžs tiešām pagarinās vismaz par 30%
biju pagājušogad nopircis pa 5 vai 6 Ls dārgu, mazu auklas kopšanas pudelīti, bet tad braucot spiningot, kad parādījās sniegi un mīnusi iepirku 'silikonu'. Sapratu, ka priekš manis tas ir ideāls variants un viņš der apsalšanas novēršanai un spoles tīrīšanai.
Nu kaut kā tā varētu izskatīties mana pieredze par auklas 'eļļošanu'.
MrDaniiC 18.09.11
Hmm, vot paskaidrojiet man kāds gudrais! Kapēc pie joda pītā "jāeļo"?
MrDaniiC 18.09.11
normis7 meklēju internetā tādu mezglu, bet neatradu... varbūt vari padalīties kā tādu sien? :)
xoct 18.09.11
Salmo Bride nav tā labākā, bet ja nepērk viņu veikalos bez atlaidēm, tātad par labu cenu - ir ok spiningošanai! Jo tāpat gadās mezgli un visādas šaizes. Vadāju līdzi mašīnas gumiju silikona baloniņu, auklu pirms un pēc copes (izžuvušu) sapūšu un varu teikt, ka esmu ļoti apmierināts.
pītajai auklai lietoju - Palomar.
mono - Improved clinch.
normis7 18.09.11
Ja runājam par mezgliem tad es no viņiem esmu atteicies jau gadus 2. Lietoju sistēmu kuru sauc " No knot" ,(bez bezgla) . šis veids ļauj izmantot auklas izturību uz visiem 100%.Pa visu laiku ko izmantoju šo veidu, vēl nereizi neesmu bijis zaudētājos. Šis auklas savienošanas veids nav ieteicams lietošanai ja spiningo no krasta ,jo pie "mjortvā" zacepa aukla var pārtrūkt pie pašas spoles ,vai kaut kur tuvumā un tad pēc pāris šādiem zacepiem vienkārši beigsies aukla...
MrDaniiC 18.09.11
Tākā es uz džerkošanu uz JŪS esmu, man tikai špiningošanai! :))

Un kādas atsauksmes par to auklu? Ir laba?
xoct 18.09.11
Es lietoju Salmo Bride 0.17 spiningam un PowerPro 0.28 džerkošanai.
MrDaniiC 18.09.11
xoct tikai līdakām, no laivas!

Labu varu atļauties, tik lai ir kvalitatīva! :)
xoct 18.09.11
MrDaniiC -

1. Kādam copes veidam.
2. kādu vari atļauties.
MrDaniiC 18.09.11
Alejop! Iesakiet kādu labu pīto lai iegādājas uz špini tīt virsū! :) Vēlams no 0.16 - 0.18 ! kādu marku?
xoct 18.09.11
no krasta, it sevišķi džigojot Daugavā, pat ar 0.2 jārēķinās ar zaudējumiem un zacepiem.
mēģināju ar 0.13 džigot - ar visiem Palomāriem, ja zaceps - nav variantu. Džigošana no krasta ir kā pīļu medības, ne visas pīles ir Tavējās un patronas iziet kā šautuvē. Atšķirība ir tikai tā, ka pīles tad vismaz redzi ;)
Džiga gumijām nevajag pieķerties ;)
Tās rashodņiks (šo vārdu nezinu kā pārtulkot)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs