belijs23
25.08.19
Es pats šādas izmantoju fīderiem
Varivas aukla ir švakāka par Aļika auklu, salīdzinot vienādus parametrus.
Ruja14, 24.augusts 2019, 16:01
vitjka [31m]: sveiki vīri!
gribēju uzjautāt par pītajām auklām no Aliexpreša
,esmu dzirdējis negatīvas atsauksmes , varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi un moš linku uz kādu labu pārbaudītu auklu ?Uzliku šādu fīderiem upei un arī jūrai. Nekādu problēmu. Absolūti nekādu
https://s.click.aliexpress.com/e/2eX2hx8G
buslis, 23.augusts 2019, 20:32
vitjka [27m]: sveiki vīri!
,esmu dzirdējis negatīvas atsauksmes , varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi un moš linku uz kādu labu pārbaudītu auklu ?Uzliku šādu fīderiem upei un arī jūrai. Nekādu problēmu. Absolūti nekādu
https://s.click.aliexpress.com/e/2eX2hx8G
buslis, 23.augusts 2019, 20:32
vitjka [23.08.19]: sveiki vīri!Uzliku šādu fīderiem upei un arī jūrai. Nekādu problēmu. Absolūti nekādu
,esmu dzirdējis negatīvas atsauksmes , varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi un moš linku uz kādu labu pārbaudītu auklu ?
Krishs_KG [23.08.19]: Jautājums bija, kā nomarķēt esošu auklu,,bet paldies par idejām.laikam jau velcei!? Ja tā tad ieteiktu nomainīt vienkārši uz jaunu auklu aļikā,dzeltena ,gaiši zila,rozā, utt un marķē metrus ar permanent markeriem tur labi ,līdz 40m pietiek pilnīgi -tas jau daudz! Protams ja runa par velci
Ir vēl variants, pielikt portatīvo auklas skaitītāju, no aļika (ap 3 eiriki)!
Kādam mērķim, piedodiet neteikšu, negribu, lai sākam to apzelēt, jo tas novedīs pie nevajadzīgiem strīdiem,, mans fetišs un viss :) !
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 14:06
Ja esošo tad ūdensizturīgais marķieris + mērlente + daudz laika un pacietības. Auklas skaitītājs varētu būt stipri vienkāršāks risinājums, ja skaitīšanas mērķis/makšķerēšanas metode to pieļauj.
Jautājums bija, kā nomarķēt esošu auklu,,bet paldies par idejām.
Ir vēl variants, pielikt portatīvo auklas skaitītāju, no aļika (ap 3 eiriki)!
Kādam mērķim, piedodiet neteikšu, negribu, lai sākam to apzelēt, jo tas novedīs pie nevajadzīgiem strīdiem,, mans fetišs un viss :) !
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 14:06
Pa 10 metriem zinu, bet pa metram ?? Linku, lūdzu!
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 12:47
Pa 10 metriem zinu, bet pa metram ?? Linku, lūdzu!
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 12:47
cupix [23.08.19]: Sveiki kungi!diedziņu jātur tālāk no pītās auklas un spoles
Palasiju, bet neatradu vajadzīgo, iespējams, ka jau ir apspriests.
Jautājums : kā nomarķēt pīto auklu, ik pa metram.
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 12:17
tik divi varianti ir : spilgtas krāsas marķieris (apmēram tāds ar ko autoriepas krāso)
vai
vecā metode: marķēt ar diedziņa palīdzību ik pēc "n" metriem
Sveiki kungi!
Palasiju, bet neatradu vajadzīgo, iespējams, ka jau ir apspriests.
Jautājums : kā nomarķēt pīto auklu, ik pa metram.
Jon-Hill, 23.augusts 2019, 12:17