Es ar esmu atsūtījis ... ideja nav slikta .. patestēšu ... :)
vienu ar interesei pasūtījis esmu ... :)
Nu ja 0.36 pītā pie 6 kg trūkst kā skābene.
:))
trokiis,atbildam ar novelosanos,ja esmu sutijis tiri aiz intereses,0.36mm pito auklu ( elektro zila ),man vina nostajas ja nemaldos ~ 4 lati 100m,majas testejot vienu galu atseju "pret sienu" un otraja digitalos svarus,lenam velkot pie ~ 6kg pasakums "izbeidzas" ...
Braid 8 nopirku 0,12 džigošanai(nu baisais diegs) un tūlīt pēc tam ,16 mm, tā jau normālāka. Krāsu met pamatīgi, rokas 1 jā copē zilzaļas palika :))), bet bālāka paliek minimāli. 0,16 ir 13 kg tests un baigi mīksta, patīkama. Tomēr ir sajūta, ka smagāk tinās, tjipa - līp špinim pie riņķiem vai kaut kā tā... Klusa gan - tikpat kā nedzird, kad džigo. nu savādāka par Infinity konkrēti. Uz īsti lielām zivīm vēl neesmu testējis. Un vēl viena lieta - kad riktīgi "piepisās" tai auklai, tad uzmanīgi pētot varu teikt, ka nu nav viņa apaļa :(((
personigi es uz šiem čīniešiem neskatos, lai gan sludinājumu serveros citi tirgo un saka, ka baigi labā esot....... es labāk uzticos copmaņu un paša parbauditam vertibām kā PP Made iin USA......
runājot par pītajām auklām ir kāds mēģinājis no ebaja kko tādu pasūtīt ???
V.S.O.P
nu mans daudz gadus lieto Infinity,sūdzību nav,tikai cena:(
Daiwa tagad kaut kāda jauna Tournament 8 braid aukla. moš kāds jau ir mēģinājis?
Katram savs, es šogad palikšu pie vecajām INfinity, pabalējšas ir drusku, bet pamēģinot jaunās 8braid secināju, ka infinity galīgi nav slikts. Jaunās i klusas, i tievas, bet ... laikam jāpierod ;) Tā metiena distance nemaz nav tik atšķirīga, ja paņem tā paša testa auklu.
Varu iztulkot
1. Nezinu līniju
2.Briesmīgi Suns ekskrementi
3.Interese par pirkuma priekšu
:DDDDDDDDDDDDDDd
Derex
bij man šāda aukla, novēroju 3 lietas
1. 不知道線
2. 一次可怕的狗屎
3. 利息在購買前行
atsauksmes par šo auklu?
sory nedaudz sajaucu - membrāna, paldies par izlabošanu :)
DsKs
Jā,viens no membr.mat.brendiem.
GORE-TEX manuprat ir brends :)
Maituputns
Gore-Tex nav audums,bet membrān materiāls līdzīgs gumijai ar maziem comuriņiem kā ūda mammas nekaunība.