atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

vieplis 23.09.10
Jeeska, ielūri PM. Pāris stundas appakaļ aizsūtīju.
:))
jeeska 23.09.10
Brālīt
Nu Vieplis vēl neko nopietnu nav ieteicis., bet kaut kad laikam nāksies lūkt viņa padomu vienā lietā. Bet tas kaut kad vēlāk:-), tad ņemšu tavus ieteikumus vērā:-)
Bralitis 23.09.10
Nevar jau tevi satikt - tu jau parasti pa otru krastu :))
vieplis 23.09.10
Brālīti, tu taču esi liels vecis ar galvau uz pleciem. Tev ir jāsaprot, ka agri vai vēlu mēs satiksimies.
:)))
Bralitis 23.09.10
Ješka netici Vieplim !
Viņš ir provokators.
Tu visu izdarīsi pēc viņa ieteikuma ,aplauzīsies ,tad viņš tev teiks --pats liels vecis ,pašam galvai uz pleciem jābūt :)))
Lai viņš nopērk tev auklu,uztin uz Savas spoles un iedod tev Savu kātu ...un vēl nopērk tev pāris aliņus uz copi ...un vēl pavadot uz copi pasaka : tu jau sen to esi pelnījis :)
jeeska 23.09.10
Pamēģināšu. Vienmēr jau var izmest ārā:-)
Neceļās roka pirmajai reizei tērēt divreiz lielāku summu, ja zini ka liktenis būs tāds pats.:-)
Jā un Salmo auklu principā nepirku. Nu neticu es tam brendam..diemžēl:-)
vieplis 23.09.10
Jeeska, vai tiešām tu pērc tikai lētāko? Padomā par priekšrocībām un tevis kā gala patērētāja ieguvumiem, pērkot citu, varbūt dārgāku, bet kvalitātes ziņā augstāku produktu.
:DD
jeeska 23.09.10
Nu ticēšu Tev ,Viepli:-)
Nu tad istāsti ko Tu zini par Tuf-line 0.15 . Tā bija lētākā.;-)
vieplis 23.09.10
Derēs, derēs, Jeeska.
:)
jeeska 23.09.10
Ei, var kāds pateikt ko lai tin uz kasetes zem pītāsi auklas, lai spole būtu pilna. Vai derēs vecā monofilā (0.27, pītā 0.15). Nav poņas, jo pirmo reizi tādu brīnumu izmantošu:-)
kilka 20.09.10
mini_me - vieplis tagad ir saduzis un neko nesūtīs.
Viņš man piedāvāja pa purnu, bet kad teicu, ka beidzot viņu pašu riktīgi samizošu - viņš saskuma...
mini_Me 20.09.10
vieplis
Zinot tavu atkarību no sūtījumiem, it sevišķi smirdupīšu lieguma sezonā, varbūt ir cerības uz nākošo zakazu no Kabeļiem šī mēneša laikā, ipio?
vieplis 20.09.10
Par vēlu, Mini. Tuvākajās dienās es došos uz pastu savākt paku.
mini_Me 20.09.10
vieplis
Klau, cienītais! Ja tuvākajās dienās kaut ko velc no Kabeļiem, tad varbūt vari piemest pamatsūtījumam klāti PP Moss Green 150 jardu 5 Lbs ritulīti, ko a?
Tavs BLD, blē.
Boroda 20.09.10
Sasa
leišiem - paprastas mazgas
ikauņiem - special slow clinch knot
ahagars 20.09.10
Un nevis kāpēc iesaka bet vispār kāda šķirba starp Dacron un pārējām pītajām ??? :]
ahagars 20.09.10
Sveiki, varbut kāds var apgaismot kāpēc Jūras copei iesaka Dacron materiāla pītās auklas un kas tas Dacron vispār ir padr zvēru ? :)
http://www.anglerscenter.com/line_dacron-mason-igfa.htm
Sasa 20.09.10
Vienmēr esmu uzjautrinājies par latviešu tulkojumiem uz iesaiņojuma. Latviešu val. vienmēr ir kas savādak nekā citiem - ja krieviem, lietuviešiem vai angļiem raksta ka makaroni jāvāra 8 min, tad latviešiem 10 - mēs laikam vairāk uz ziemeļiem un te uguns nav tik karsta ;) Piemēru daudz. Šeit vēl viens - krietni interesantāks.
Salmo Elite Braid ar lepnu uzrakstu made in Japan. Latviešiem iesaka mānekļus piesiet ar "dubulto Klinča mezglu", angļiem ar "dubulto uzlaboto Klinča" mezglu" (double improved "Klinch knot"), bet krieviem pietiks ar parasto Klinča mezglu (узел "CLINCH").
...un. Par cik visi latvieši māk siet dubulto klinču, tad tiem bilde nav vajadzīga, angļi arī visi kā viens prot uzsiet dubulto uzlaboto Klinču, bet krieviem, lai nebūtu nekādu pārpratumu, ir skaisti uzzīmeta bildīte ar uzrakstu "Clinch Knot".
Tā lūk..
..ko uz bildes redzamais mezgls nemaz nav "Clinch knot"??? Kā nav? Ja jau reiz japāņi saka ka ir, tad ticiet! Tas varbūt te Latvijā to tur uzzīmēto sauc citādi, bet japāņiem tas ir Clinch. ;)

P.S. ja nu gadījumā arī kads no Salmo izlasa šo, tad varbūt var saņemt kādu rekomendāciju - ar kādu mezglu ražotājs iesaka siet šo auklu lietuviešiem un igauņiem...
airis777 20.09.10
nu pēc pirmās copes kurā man viena smuka 2niece aizmuka, atbraucot mājās iepirku auklu un jaunus āķus... un speciali paskatījos un tos asāko uzspraudu. Man kātam tests 5-25 2.7m salmo supreme challange... Un piecērtu arī it kā normāli... hmm....
Cumpars 20.09.10
Moš Tavai lētajai lietuviešu karotei ir neass āķis!?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs