DSKS njem berkley tracer braid, laba lieta man uz lielo spool staav taada, ir dikti laba!
To eMKa ... man pilniba apmierinaja elite aukla,vienkarsi pienacis laiks mainit un diskusija aizgaja par to kur letak nopirkt jaunu un ja jaunu tad kadu janem skatoties to usa
defaulta lidaka - symetre 2500FI spole ... no laivas ...
veerpjas! kutkaa man nekas nau veerpies! un mono kaa taadai jau paaris gadu splauju virsuu!
lietoju paarsvaraa roterus, un neveerpjas! virpuliishi mazie spro!
mono tikai patinju kaa bakingu spolei!
dilst, ok! bet taapeec katru reizi pussmetrs nost!
un laba mono maksaa naudu, taapeec piemetu dubli un sanaak firelins!
veerpj! neko neveerpj, varu pie kaata pieskochot savu samsung mini hd video, un hotj triis stundas pameetaat un paraadiit ka nekas neveerpj, pat ar sedonu!
:)))
var neticeet bet man ir...
:DDD
akmens...un ar ko vari palepoties ???
Kilka, bija bija FC pavada, bet līdz pavadai pītā, bet nu nez man likaas, ka zanders tomeer to niansi pamana.
DsKs, drīkst uzdot jautājumu- kādas zivis un ar kādu metodi Tu taisies ķert ar to pīto auklu???
Iespējams, zinot šo info, Tev pītās auklas lietotāji arī varēs ieteikt optimālo risinājumu....
Nezinu kā Jūs,es jau divus gadus darbojos foreļu jomā ar pīto un labi,cik zinu neesmu tāds vienīgais.:))
evians, palsi pāris postus arī uz leju...tā ir prakse nevis uzstādījums :)
DsKs - atslābsti :DD te tāda tipa diskusijas ir laiku pa laikam, tikko vēl bija :DD
Tev saka 15 lb līdakām ir vairāk kā pietiekoši, celmus var raut ārā ;)
sienaazi - viņam mono vai fc pavada nebija? pa taisno pie pītās sēja āķi?
Uztrauc cits - tur 15lb auklai uz 0.19 mm ir 7kg un piemeram Salmo elite uz to diametru ir manuprat pie 20kg ???
psc, pumpainaam piito nelieto! kas taa forelle ir kautkaada izredzeetaa zivs, vai dieva daavana!?
ko tik neizdomaa:) galvenais pashiem lepnums liidz ausiim "esu forellists" tfu tu vittu!!!!
nopietni!!!
nu man jau ar liekas ka zivs vinnu tomeer labaak redz, pats gan vinnu lietoju. Šoruden eksperimentēšu, velcējot uz viena kāta būs pītā, uz otra mono, redzēs kurš būs rezultatīvāks.
Kad ar NG copējām zanderus, man bija 6 gb stundas laikā, viņam neviena. Vienīgais izskaidrojums manā izpratnē bija tikai un vienīgi pītā, jo viņam uz abiem kātiem bija pītā, man monō.
DsKs, nu i normāli 32,5$ ar šipingu, t.i. ap 19lvl sanāks rullis. A tu saki, ka nav lētāk kā LV :D
To eMKa ... es personigi nemos par citu lietu,vai kaatot uz tuvako bodi un nopirkt tur auklu vai pasutit to neta par letaku naudu ... vismaz dotaja momenta
kilka :)- es jau tikai par to, ka jūs te ņemās, (salīdzinot ar auto) par CO2 izmešu saistību ar max uzrādīto ātrumu :DDD