eMKa,šogad bija49cm.,kad pa Kurzemi dzīvojos lielākā bija 42 bet priekš tās upītes tas ir daudz pagājušo gad tur vairāk par 38 nebiju dabūjis.
Man nav ko teikt.
Mizošu kartupeļus, tālāk. A jūs tik močijat...močijat:)
es tur njemu visu, gandriiz vissu!
praktiski veikalaa neko vairs nepeerku.
yes herr kilka:) visshumaanaakie euro praissi www.fishingtackle24.de
evian - kur tu sūtīji spoles un auklas, kaut kādā doičland-saitā?
kilka var ari aatro kaatu, tik bishku es zivi ar bremzeem pavazaajun nevar tik viegli nokratiities, jo pasham patiik paveerot kustoni kaadu laicinju zem kaajaam!
Ps - 99proc visas zivis metu atpakalj (needu) ja nu vieniigi ir speczakazs:)
cope man ir atpuuta, jo citu nau ko dariit, un lai nekostu Alko un nekonflikteetu eju copeet!
ja nee varu ko citu padariit:)
tere Gunča
'vai vēlējies ko???
:)))
kilka...
nē, tomēr tieši ir starpība copju biežumā...
var jau būt vaina nav pat auklas "redzamībā" bet tomēr monofīlās izstiespšanās vilnī, kas rada savādāku (lēnāku) spēli pie vienāda spoles griešanās ātruma. Būtu eksperimenta pēc jāpamēģina ar tīru FC vēl :)
tāpēc jau ari nevienam nepārmetu.lietojat auklas kurām ticat.mans FC ir izbrāķējis uz mūžīgiem laikiem!!!
:)
urmaas - nu labi, tev bija veca aukla ;)
Manējai Berklija trilēnei 0.3 viss bija čikiniekā ;)
kilka
grosmeistari stāsta ka FC nepūst!!!un nevar tak tā būt ka 4rullīši dažādu firmu un izmēru TRĀPĀS galīgie sūti!!!
:)))
Čau Gunča, sveiciens Zinību dienā ;)
Nu man no desošanas vēl patālu, grūti spriest, izmantoju FC tikai kā pavadas zanderu copē.
urmaasam trāpījās sapujusi FC, tāpēc viņš te tā spļaudās ;) Man viss bija ok, nekas ne trūka, ne kā...
zaraza - līcī uz asariem drīzāk pītā neder tāpēc, ka tie tirinoties pārplēš lūpu un nokratās, nevis sliktāk ņemtu ;) Vai arī lietojot pīto, dikti mīkstu (lēnu) kātiņu vajag