atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

FishBon 28.08.10
Viepli ja es populārzinātniski izskaidrošu tev kapēc tas tā ir, tu sāksi pirkt auklas no manis? Vai tomēr mēs runājam par cenu?
FishBon 28.08.10
Griezēj, tur jau tā lieta ka pa gaisu. Tās pašas auklas tikai citos papīros. Vienkārši nevajag tautai braukt pa ausīm, ka Eiropā kāds tiek čakarēts. Vieplim ir mazs bizness ar no ASV ievilktu PP, bet tāpēc nevajag to pasniegt, ka ASV ir labākas auklas.
tomels 28.08.10
nu 0.2mm piitaa nevar tureet 19.50kg. man ir viena resnaa 0.28mm un vinai tests ir rakstiits 22kg. stipra ir tieshaam, bet vai tur tos 22kg nezinu, saubos.
dzhi 28.08.10
uz shkjuuniisha arii xyu rakstiits, a iekshaa malka...
Griezeejs 28.08.10
Bet te taču iet kašķis pa gaisu tikai par to, kas "uz šķūnīša uzraxtīc". Iekšā taču vienc un tas pac. Vai ir vērc villoties? :)))))
vieplis 28.08.10
Fisbon, nestreso. Kamēr tevis tirgotajam un USA striķim būs dažādi testi pie vienādiem diametriem, es izvēlēšos pēdējo.
:DD
FishBon 28.08.10
Janka K, Atvaino, bet kas ir tavs tēvs? Diez vai es kā vienīgais izplatītājs būtu kaut ko stāstījis par Berkley auklām sliktu. Drīzāk jau tava tēva paziņa ir viltotais džeks vai arī noticis kāds nesaprotams pārpratums. Berkley noteikti būs augstvērtīgāks, bet PP cena no ASV protams ir kārdinoša.
FishBon 28.08.10
Viepli nu tu dod? SPECIĀLI TEV RAKSTU MĀJAS LAPAS ADRESI TREŠO REIZI!!!
www.eu.purefishing.com
Šī ir Eiropai un tā kur tu vislaik ej iekšā ir ASV.
parcopi.lv 28.08.10
Es jau trešo sezonu, spiningojot, lietoju Fireline XDS un nekādu pretenziju. Nedaudz spurojās ar laiku, bet ik pa laikam saīsinu un viss ir ok. Izturība ir ok. Esmu mēģinājis arī citas, bet apstājies pie šīs.
epox59 28.08.10
aakkis veči vakar cepušies nepajokam. tas ka rakstītias netbilst tā viš ir. Ar pītām sāku tikai pagāšgad Gaujā. izmēģināju 3veidus spaider,zoom,salmo elite braid-tā vismaz saglabā savu formu mētājot ar visu arī tests vistuvāk rakstītajam.nesaku ,ka labākā,bet pie viņas apstājos! spurojusies nav neviena.Varbūt ir kas labāks no personīgās pieredzes!!!!
aakkis 28.08.10
lai gan redz nodilumu (spalvinjas tadas kaa )...No kā rodas?No gala riņķa+,bet vienkārši biežāk vajag noraut
dažus metrus!!!!!!
JanKa_K 28.08.10
Es nezinu. Manam tevam esot pazistam barkley izplatiitajs latvija. Es prasiju (kad njemu sev auklu) kada ir taa barkley. Man pateica nekas labs neesot tieshi tas izplatiitajs. nu nezinu par gaumi nestridas. panjemu PP 15lb mani apmierina pilnibaa. Tikai esot arii dazhads kkadas (padjobkas) un istaas :) es nezinu kada man ir bet primaa, lai gan redz nodilumu (spalvinjas tadas kaa )
vieplis - tu neguli???
vieplis 28.08.10
Purefishing mājas lapa novirza uz ražotāja web. Un tur savukārt atkal tā pati info, kas tev, Fishbon, tik dikti nepatīk.
:DD
vieplis 28.08.10
Domāts bija purefishing.com
FishBon- Visu cieņu tavai pārliecībai,bet te es gribētu piekrist viepļa ģīmim.Amerikosi ,viena un tā paša diametra auklai,uzliks īsto testu,bet EU ,lai tikai izskatītos krutāk un stingrāk - piešaus vēl klāt. jo nekādas atbildības. a amerikā par to drāž. un baigi drāž.
vieplis 28.08.10
fisfbon.com ir tāds puskontuzēts. Ieliksi linku uz fireline?
FishBon 28.08.10
Domāju, ka esi jau apskatījis mājas lapu un sapratis ko centos tev izskaidrot. Ja ne, tad neko. Es eju gulēt. Diskusiju beidzu.
FishBon 28.08.10
Tu izliecies vai kā..? Vienāda diametra auklas turēs +\- vienādi, lai vai kas uz viņām ir rakstīts. Nu ko tu nesaproti??!!!? Atvaino, bet patreiz nav ideju kā lai tev labāk izkaidro. Iebrauc, klātienē būs vienkāršāk izskaidrot. Apskaties Eiropas mājas lapu, lai tev miers sirdī iestātos. Tā ir oficiāla Pure Fishing grupas mājas lapa par visiem mūsu zīmoliem
vieplis 28.08.10
"Paņem ar mikrometru un nomēri no ASV vesto auklu, pēc tam nomēri Latvijā pirktu auklu. Mērijumam ar mikrometru jābūt vienādam abām auklām." (C)
Fisbon, tu neesi sapinies meistarībā? USA mikrometri droši vien ir savādāki, nekā Eiropā, ne? Tu neļaunosies, ja tomēs vēlreiz ielikšu to linku? Ne tev, bet pārējiem zināšanai.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs