atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

eerglis 12.08.10
es sienu dubulto, tas ir 2 reiz cauri griezulim 5-6 reizes ap auklu un tad cauridubultgredzenam pie griezuļa, viss turās, nekas neplīst.
Lauric 12.08.10
Sveiki,vīri!Daudz neesmu ar pītajām auklām darbojies un laikam tāpēc man šis tas nesanāk.Šaize ir tāda,ka nemāku piesiet pīto auklu.Izklausās stulbi,taču noteikti lielākai daļai pītā aukla liekas tāda cimperlīga.Piemēram sienot pītās auklas pavadu pie griezulīša to daru ierastajā veidā....izver cauri,uzmet cilpu,6-10 reizes ar auklu un tad caur cilpu.Tā sienu monofilo auklu un nav problēmu.Bet pītā pati sevi griež pušu.Tad varbūt varat ieteikt citu mezglu,kā piesiet.Lūdzu!Vakar pus stundu sēju,un nekā nesanāk.Tin cik reizes gribi apkārt,bet tāpat vai izšļūk ārā,vai sevi pārgriež.Aukla ir salmo elite pītā 0,15mm.Jau iepriekš paldies!
gintsgg 11.08.10
Ķeršu to , kas pieķersies , bet vispār man vajag priekš velcēšanas Lielupē , Daugavā .
vieplis 11.08.10
Gints, tad no otra gala. Ko un ar kādiem rīkiem ķersi?
:)
gintsgg 11.08.10
Viepli , Tu taču zini , es esmu vecs vīrs un to Jē Bē testu nezinu un izskaitļot nemāku , to Tu pats , man vajag tādu kas atbilst 0,2 mm pītajai , nu Tu jau zināsi , cik no Tevis esmu ņēmis , vienmēr ir bijis OK , varu tikai pateikties . Man nekas nedeg , kad būs , tad arī būs labi .
MartsJ 11.08.10
Vo pīto auklu tēma aizgāja :) mani apbur
aigaigars 09.08.10
vot ģeogrāfi :DDD
vieplis 09.08.10
Tās ir anatomiskās.
:DD
mirtins 09.08.10
atsevišķas fizioloģiskas īpatnības - divas rokas, divas kājas.... :DDD a ko jūs padomājāt? :DDDD
vieplis 09.08.10
Pilnībā piekrītu Urmaasam!
:DDD
urmaas 09.08.10
mirtins
nu nevar būt,neticu ka TU ari esi ONO!
aigaigars 09.08.10
"vispārcilvēciskām vērtībām...." raudas, pliči, vīķes?
aigaigars 09.08.10
nu nesāc mirtiņ atkal raudāt :)))
mirtins 09.08.10
aigaigars - nu kurš atkal tavu kazu tirgū veda.... tas pirmkārt... otrkārt... es ceru, ka mums ar tevi nav nekā kopīga, izņemot atsevišķas fizioloģiskas īpatnības, ceturtkārt es ar tevi nerunāju, jo tev nav ne mazākās nojausmas par vispārcilvēciskām vērtībām....
vieplis 09.08.10
gagarin, ne viss dzīvē dodas ar pakaļā līšanu. Bet aizkustinoši, ka tu ne tikai to piekop, bet arī interesējies, cik dziļi.
aigaigars 09.08.10
mirtin, vismaz kkas mums kopīgs, man ar interesē cik dziļi pakaļā jāielien, lai tiktu pie rotiņkolekcijas :))
vieplis 09.08.10
Tad ņem divas. Maigo testiem un raupo raudām.
:DD
mirtins 09.08.10
Vieplīt, mīļo draudziņ, man derēs arī pēc 17.ogusta... es nākamai sezonai pasūtinu:D
vieplis 09.08.10
Opsssss!
Auklu tirgonis "Gone fishing in Alaska will be back August 17th."
vieplis 09.08.10
Mirtin, par tavu mācību aukliņu?
:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs