atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

JIG.LV 09.12.17
Prasīju tāpēc, ka tajā likvidējamajā copes veikalā uz Biķernieku ielas, pirktajās Varivas kastītēs iekšā maza lapiņa: makšķerēšanas piederumi, ražots Ķīnā, izplatītājs GV Projekts, Liepāja.
Kastīte un viss pārējais 100% tāds pats kā citos veikalos pirktajās.

Slaidais, 9.decembris 2017, 11:08

Nu visdrizāk, pieļauju, standarta lapiņas uztaisījuši priekš valodas kontroles un iebāzuši visur, īpaši neidziļinoties kas par preci. Uzprasi pa tiešo veikala saimniekam - foruma niks norca777 .
Paskaties svītrkodu uz kastes - Japānas EAN kodi sākas ar 45 vai 49.
DSV 09.12.17
Tad vél...
Ir diezgan grúti kaut ko pierádít viens otram,jo viss tas ir subjektívi.
Guntara zináshanas neapshaubu.
Ja mono auklu varam pamérít panjemot mikrometru,sheit neko nevar ar píto.
Ir viena smalká kjínas aukla,ko taisos mégjinát priekshj micro jig.Parádiju vienam párdevéjam,tas uzreiz iebljávás,ka neatbilst diametram.
Aiznesu májás,pieaicináju draugu.Saku,skaties,sheit ir Japan un sheit China.
Mums sanáca,ka atbilst,D
Slaidais 09.12.17
Vai kāds zin lūdzu, kurā valstī tiek ražotas Varivas pītās auklas? Vai tiešām Japānā vai tomēr Ķīnā?

Slaidais, 6.decembris 2017, 11:01

Japānā. Vispār pitās auklas kā tādas ir viena no retajām produktu grupām, kuras patiešām tiek ļoti daudz tiek ražotas "dārgajā" Japānā (un arī ASV), vienkārši tupa nav iespējams daudz lētāk uztaisīt Ķīnā vtml. Produkta specifika, tā ir ražošana ar milzīgām tehnoloģiskām izmaksām aparatūrā un tehnoloģijā kā tādā, bet mazām darbaspēka izmaksām, jo tās megalīnijas apkalpo salīdzinoši niecīgs cilvēku skaits. Attiecīgi, tas nav ķīniešu bizness, viņi ir konkurētspējīgāki lietās, kurās izmaksas būtiskāk iespējams samazināt ar lētāku darbaspēku un, pats būtiskākais (darba spēks tur arī vairs nav tik lēts) ar maksimālu ekoloģisko standartu ignorēšanu.

Ķīnā, Indonēzijā, Filipīnās u.c. arī pin pītās auklas, bet nu parasti patiešām uz maksimāli lēto, iepērkot norakstītas "izļurkātas" līnijas. Lai gan ir izņēmumi - esmu redzējis Indonēzijā taisītas auklas ko fig atšķirsi no japāņa. Bet cena arī praktiski kā Japānim sanāk.

JIG.LV, 7.decembris 2017, 12:06

Prasīju tāpēc, ka tajā likvidējamajā copes veikalā uz Biķernieku ielas, pirktajās Varivas kastītēs iekšā maza lapiņa: makšķerēšanas piederumi, ražots Ķīnā, izplatītājs GV Projekts, Liepāja.
Kastīte un viss pārējais 100% tāds pats kā citos veikalos pirktajās.
DSV 09.12.17
Tu daudzas lietas ļoti saprātīgi raksti, bet nu šeit esi nu pilnīgi garām nošāvis... Kā reizi 0.10mm ar 2.7kg (6Lb) rāvienizturību ir +/- reālistisks un ticams rādītājs, kas abilstošs vidējas klases pītajai auklai.

Var alídzinát kaut vai ar WTF auklám.
Tad vél,paskaties uz struktúru,kas ir foto.
Ar kaut ko lídzígu biju iegrábies kádus gadus atpakalj.
Tagad métájas garázhá.Varu kadam uzdávinat par brívu.
Shaubos vai Pats tádu lietotu,Guntar,D
JIG.LV 09.12.17
[quote=507395]

Lielákais mínuss,ka shís paaudzes jaunie puikas neko nespéj izlasít.Kaut gan english máca skolás daudz labák neká músu laikos.....
0.10mm- 2.7kg ??
Ir gadíjumi,kad izturíba nav galvenais rádítájss,bet shádu nepirktu nekad.

DSV, 8.decembris 2017, 21:42

Tu daudzas lietas ļoti saprātīgi raksti, bet nu šeit esi nu pilnīgi garām nošāvis... Kā reizi 0.10mm ar 2.7kg (6Lb) rāvienizturību ir +/- reālistisks un ticams rādītājs, kas abilstošs vidējas klases pītajai auklai. Tīri no veselā saprāta viedokļa - fizika un tehnoloģiskie rāmji ir spēkā, vienalga kas, kur un uz kādas tehnikas to visu taisa, nevienam nav tāda tehnoloģiskā izrāviena, lai uztaisītu 3x stiprāku auklu tipa 0.10mm ar izturību, piemēram, 8kg. Tīri loģisks secinājums - ja kāds šādus parametrus uzrāda, tad aukla ir reāli stipri biezāka, vienkārši tupa safleitēts ar to ko visgrūtāk dabā pārbaudīt, jo rāviena testu tomēr pietuvināti saprast sadzīves apstākļos ir daudz vieglāk.

Ja vajag auklas atbilstību biezumam, tad vienkāršākā metode ir paņemt par pamatu kāda laba japāņu ražotāja vidējos rādītājus (tests/ norādītais vidējais biezums mm) un izejot no tiem jau pirkt jebkuru ķīniešu utt. auklu balstoties tieši uz testu bet neskatoties uz mm.
rāditāju.
DSV 08.12.17
Nju,tu mani mazliet pársteidzi.....
No kurienes njémi,ka esmu kashkjígs,koe?
Liekas,ka vél neko rupju sheit neesmu vél uzrakstijis.
Pacenties arí Tu tápat.
Fishmens 08.12.17
DSV [08.12.17]: KastKing vinjiem izskatás,ka skaitás labais brends.
Tik tur atkal ir jápaskatás vai ir flourcarbon vai arí tikai fl.coated.
Tev ko, stikla desa beigusies, vai arī "Monika" gaisu nolaida, ka tik īgns un kašķīgs!? Nemet kreņķi! Rīt būs atkal jauna diena, ar jaunām iespējām!:)
DSV 08.12.17
Vienu iepirku KastKing prieksj dropshot,nav mégjináta.
Péc parametriem spriezhot varetu bút laba.
Fishmens 08.12.17
doks1959 [08.12.17]: [quote=507395]Nepiekrītu DSV ne par "súúúúc", ne par "galīgais"! Pats šogad iegādājos KastKing

Man jau nevajag,lai Tu piekríti.katrs domá pats.
Lielákais mínuss,ka shís paaudzes jaunie puikas neko nespéj izlasít.Kaut gan english máca skolás daudz labák neká músu laikos.....
0.10mm- 2.7kg ??
Arí es mégjinu kaut ko léták nopirkt,jo kátu ir ljoooooti daudz,bet sapráta robezhás.
Jau rakstiju,ka kjinieshiem ir daudz labas lietas,kas pat pársteidz kvalitáté un kápéc gan to neizmantot?

KastKing līdzīgi SeaKnight ir ASV kompānijas. Tāpēc cena nav 4 euro, bet arī kvalitāte ir augstāka. Es iepirku Fluorkarbona auklas no KastKing. Neesmu vēl lietojis.
KastKing florkarbonam ar nav ne vainas!
DSV 08.12.17
KastKing vinjiem izskatás,ka skaitás labais brends.
Tik tur atkal ir jápaskatás vai ir flourcarbon vai arí tikai fl.coated.
doks1959 08.12.17
[quote=507395]Nepiekrītu DSV ne par "súúúúc", ne par "galīgais"! Pats šogad iegādājos KastKing

0.10mm- 2.7kg ??
Arí es mégjinu kaut ko léták nopirkt,jo kátu ir ljoooooti daudz,bet sapráta robezhás.
Jau rakstiju,ka kjinieshiem ir daudz labas lietas,kas pat pársteidz kvalitáté un kápéc gan to neizmantot?

KastKing līdzīgi SeaKnight ir ASV kompānijas. Tāpēc cena nav 4 euro, bet arī kvalitāte ir augstāka. Es iepirku Fluorkarbona auklas no KastKing. Neesmu vēl lietojis.
DSV 08.12.17
Biju gan,tas taisníba un domáju,ko shie tik stulbi muld,D....
Gadiem ejot tomér pieléca,ka ne viss ko dariju bija gudri
urmaas 08.12.17
DSV
Nekaitini puikiņus! Tu viņu vecumā ari biji "gudrāks" par vecākiem! :)
DSV 08.12.17
[quote=507395]Nepiekrītu DSV ne par "súúúúc", ne par "galīgais"! Pats šogad iegādājos KastKing

0.10mm- 2.7kg ??
nor4a 08.12.17
Es vairāk biju domājis par tievajiem diegiem... 0,3-0.4 pēc japāņiem,,, pirmais jau ka neatbilst diametram reālajam,ja man vajag 0.4 tad 0,8 man nederēs,,, domāju ka virs 1.0 # pēc japoškām mierīgi ar tie ķīniešiem viss ir kārtībā,,,jo uz smagām lietām jau pa lielam nav svarīgi 1.0 vai 1.6 tāpatām aizlidos kur vajag.. :)

waffenss88, 8.decembris 2017, 12:24

ja ieskatīsies bildē,tad kā reize 0,4 un sērijā Light game ir 2 veidi (0,3 un 0,4) uz bildes ir ražotājs Major Craft ja esi dzirdējis ;))) un labajā stūri ir uzraksts kas tev iedos garantijas devu (made in japan)
Fishmens 08.12.17
Nepiekrītu DSV ne par "súúúúc", ne par "galīgais"! Pats šogad iegādājos KastKing pìtās auklas dažādos kalibros. Izmantoju gan fīderim, gan velcei! Ne vienu sliktu vārdu nevaru teikt! Izrurīgas, spalvu nemet, cilpas arī nē! Un izmaksāja 10 eur par 500 m.! Vietējie tirgoņi ar saviem 100 m pa 12 eur var atpūsties!
belijs23 08.12.17
vispār jau 7, ar visu piegādi...
DSV 08.12.17
Nju un ko nopirki vai nemaz nelasi brídinajumus no vecákiem onkuljiem?
Súúúúc galígais...
4Eu-300m ?!
Ko gribi labu par chetriem euro?
belijs23 08.12.17
breksim uz gruntenes mēģināšu, vai nu sapaliem, pludinot ēsmu pa virsmu.
doks1959 08.12.17
es šādu šodien pasūtīju nākamgadam, pēc atsaukmēm it kā laba:
https://www.wish.com/c/5829e46c35a76d31d8ea2db5

belijs23, 8.decembris 2017, 19:44

Šī nebūs labākā izvēle. Rupam darbam jau derēs.
Labāk bišku piemaksā un paņem SeaKnight Monster W8 vai citu no šī ražotāja. Tā ir ASV firma, kas ražo produkciju Ķīnā. Stipri atšķiras no auklām par 4-7 euro/500m.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs