Bandito, ir auklas kuras ļoti ātri nolietojas :( Jaunās 8 dzīslu pītās diemžēl ar ilgmūžību neizceļas. Pat Japāņu brīnumauklas.
Man jau kuro reizi gadās šitā:
Nopērku jaunu pīto auklu, uztinu apakšā kādu citu auklu, lai kasete pilna uztinu visu nopirkto auklu. Pēc kāda laika aukla nolietojas, paliek īsāka, [norauj pa gabaliņam pa gabaliņam vien]. kasete vairs nav pilna, un ja sirsnīgāk atvēzējas uz džiga, tad var iztīt visu kasetes auklu ap 60 m.
Vai var piestiķēt klāt kādu gabalu, vai tomēr atkal jauna jāpērk?
rolands_u, 1.jūlijs 2013, 21:57
Cik tad rullīšos pērc? Man 100m pietiek ilgam laikam! Ja 100m ātri pazūd... Vai nu pa tievu (jo bieži aprauj) vai pa nemākulīgu - bārdas utt
Vari apakšā piestiķēt kādu citu auklu, bet labāk nomainīt. Izskatās, ka spole ir mazas ietilpības, attiecīgi nopērc lielo auklas rulli USA un maini kad vajag. Nebūs jākreņķējas ka kādā brīdī auklas nepietiek :D Ļoti nepatīkams brīdis :D
Man jau kuro reizi gadās šitā:
Nopērku jaunu pīto auklu, uztinu apakšā kādu citu auklu, lai kasete pilna uztinu visu nopirkto auklu. Pēc kāda laika aukla nolietojas, paliek īsāka, [norauj pa gabaliņam pa gabaliņam vien]. kasete vairs nav pilna, un ja sirsnīgāk atvēzējas uz džiga, tad var iztīt visu kasetes auklu ap 60 m.
Vai var piestiķēt klāt kādu gabalu, vai tomēr atkal jauna jāpērk?
Ir kāds iemēģinājis Momoi pīto auklu?
and1c> paņem otru spoles kaseti, tad tev viss ir vienkārši-tin kopā ar "bekingu"(veca aukla,piem.), palaid kādu kripatu pāri līdz galam,pāri lūpai,spoles kasetei,(spoles konusam), tālāk gan jau sapratīsi....
Sveiki!
Uztinu Shimano Catana 2500 fb pīto auklu [0.1,125m] un kasete nav pilna...
Kā novērst šo problēmu?
Kkur biju lasījis/redzējis ka apakšā var uztīt monofilo auklu,tikai cik resnu?
and1c, 17.jūnijs 2013, 22:21
Pilnīgi vienalga! Es vai nu vecu pīto lieku, vai mono kādu lietotu 0,2 lieku! Ka tik kaut kas apakšā! Labāk esot mono! Nopērc, ja nav, lētāko mono ap- 0,16-0,22 un pakrāmē cik vajag apakšā!
Sveiki!
Uztinu Shimano Catana 2500 fb pīto auklu [0.1,125m] un kasete nav pilna...
Kā novērst šo problēmu?
Kkur biju lasījis/redzējis ka apakšā var uztīt monofilo auklu,tikai cik resnu?
Nepiekritīšu, vairākas sezonas ar PP nomētājos, tgd pārgāju uz Sufix, pavisam cita lieta, daudz klusāka!
vislabaka ir Pover pro pita aukla,dzeltena.Man uz spini iet jau treso sezonu.Rulli ir 270m.Es par so auklu esu loti apmierinats.
Līdz šim 2 sezonas lietoju Berkley FireLine Tracer Braid 16mm. Esmu neapmierināts ar šo auklu. Ātri zaudē krāsu, dilst uc nianses kas man nepatīk.
Iesakiet kādu uz ko nomigrēt.
Paldies
switchs, 19.maijs 2013, 21:53
Nja , man kas līdzīgs, tikai berklay camo 0.17 biju uzličis špinim, nju trausla pēc vella, ja salīdzina man vairākas Berklay smoke kudiš labākas, a te spiningoju jau es reti, bet nju nepatīk, pie tam kad pirku, ņemiet 8(vai 6 ) dzīslu pinums u.t.t, bet tieši kāds čalis bija ar pretenzijām atnācis pie šiem, ka trūkst baigi, ar celtnicības cimdiem rāva pušu, ko ieteiksiet ?
Salmo.elite braid! Nopietni!
Līdz šim 2 sezonas lietoju Berkley FireLine Tracer Braid 16mm. Esmu neapmierināts ar šo auklu. Ātri zaudē krāsu, dilst uc nianses kas man nepatīk.
Paldies
switchs, 19.maijs 2013, 21:53
Paldies
Vai VARIVAS High Grade PE auklai Palomar mezgls būs OK?
Veči, pītai auklai šis mezgls bus ok? Respektivi pitai auklai sienot klat pavadu...
http://www.youtube.com/watch?v=t3Ije4bLgmM
Man tapat sienot, tikai bez pedejas cilpiņas kas video, aizlidoja labs volbers. Šitas ir it kā improved variants
pieļauju, ka tas, kas mērījis ir paķēris to lielāko/resnāko diametru, lai iespaidīgāk izceltu atšķirības, bet tāpat ir par, ko padomāt.