atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pītā aukla

Copmann 19.01.13
par pavadinju

2010 gadaa uztaisiiju eksperimentu-visu sezonu nodragaaju paarsvaraa pa Daugavu liidz 20. novemberim ar 0. 19 ar spec diviem incantiem griezuliem ar karabiini-nenokoda nevienu maanekli, nedz 4-niece, nedz 5 kg saminjsh nepaarriiveeja, nedz arii daudz citu skaistu liidaku ap 3 kg un zemmeeru leerums.
Copmann 19.01.13
Sieks, nedomaa, ka visi te ieteiktie ir supermaaneklji un ka notiks shausmas-briesmas un kjersies monstri katru reizi. Te ieliktie ieteiktie virs 10 Ls maaneklji ir dazhaadas mantas, bet ar vinjiem tas viss neapstaajaas, ja ar to kjer A.Shanins vai S.Radishevskis vai G.Yamamoto tad tas veel nenoziimee ka kjersi tu. Saac ar Yo zuri, rapalu un tad jau ja ir veelme teeree tos latu 100-tus vobleriem ar lieliem Burtiem:DDD
Tik no prakses varu pachuksteet, ka nokjert var arii uz naglas:D

Daudzi faktori nosaka maaneklja piemeerotiibu apstaakljiem, kuros tiek kjerts, tomeer man patiik un es pats taa domaaju, dazhu pasaules chempionaatu daliibnieku atzinjas, ka dazhkaart neliels shuupinjsh ar vienzubura aaki buus labaaks par visiem megabasiem un citiem cool names sliikusho koku un zaru biezoknii zem uudens, ka citur tieshi karoliinas sisteema noderees vairaak utt. Vienmeer jaabuut atveertam jaunam, bet par veco nevajag aizmirst, vnk-to var piemeerot, lai tais apstaakljos straadaa;)
Piito resnaaku par 0.17-0.19 nevajaga prieksh augu dzhungliem, jo tievaa ljoti labi tos augus un zaales grieziis zacepu gadiijumaa vai ja lielaa shkila saaks griezties ap savu asi un njemties pa paklaaju, ja vien nav dariishana ar Daugavu un superakmenjiem-tur tad jaataisno aakji;)

Lasi visaadu info un izdari pats savus secinaajumus;)

Lai veicas
zogs 19.01.13
Pavada nekad nav obligāta :)
Tās ir muļķības, ka līdaka pīto nekož. Kož un kā vēl. 0,24 mm jau nav nekāds baisi resnais striķis priekš līdakas zobiņiem.

Hotentots, 18.janvāris 2013, 13:01

Pārsvarā lietoju kevlara pavadas... ir bijuši pāris gadījumi,kad ar knapu piesitienu ir nogriezta! Acīmredzot,kaut kādā leņķī, token nogriež kā ar žileti!
zogs 19.01.13
P.S. Un auklu izmantoju 10lb vidējam spinim,15lb bij jaudīgākam! Baļķi ir vilkti.... es gan esmu PP fans. Varbūt pagaidām,bet pieturos pie paša pārbaudītām vērtībām.
zogs 19.01.13
Sieks, es tādām vietām atradu par labu esam trijžubura necipļaikas,vai kā tās sauc! Uzmontētu rotiņam, es to nosaucu par krievu tanku :D Gadu nostāvēja kastē,pēc iegādes un aplūkošanas neviesa uzticību! likās,ka tās ūsas traucēs kosties,apt 2:10! Bet man ir viens dīķis,kuru esmu nosaucis par mācību, -uzpludinājums,kur bijis izcirtums,apakšā viss vienos celmos utt... Tad i pāris dienas pirms sezonas aizšāvu garu nomest un patestēt visādus knibuļus...
Konstatējums- līdakai netraucē, vot neatceros,vai asaris ar kāds bija, bet šķiet ka jā....
Sieks 18.01.13
Un man visa šitā Mendeļejeva tabula ir jāzin ???
kristsKG 18.01.13
tādu vobleru ir daudz:
1)OSP Bent minnow 86;106;130 (jā jaunums)
2)OSP Asura F
3)Daiwa Morethan X-cross 95
4) Megabass FX Zero
5)Imakatsu Buzz Bill
6) Jackall Deka Hama ku ru F
7) Smith Jib 90F
8)Jackson Dead Float 80
9) Megabass Anthrax 80 un 100 u.t.t.t.t.
Sieks 18.01.13
Nu paldies, tautieši ! Nupat jei bogu, jūtos kā riktīgi apgaismots. Es taisos no šitā visa pamēģināt sakomplektēt vasaras arsenālu. Man prātā vendetta tām līdakām, kuras pagājušvasar lēkāja gandrīz pāri laivai, bet neņēma neko, kas man bija kastē.
Hotentots 18.01.13
Grūti gan saprast, kā ar 0,18 pīto var apraut n-tos vizuļus. Tāda pītene tak tur baisi daudz un var raut zāles uz vella paraušanu. Siekstas - tās gan ne, bet tās arī ar 0,3 ne velna nevilksi...

sragiagiaA minēja staiguļus (WalkTheDog tipa mānekļus) - tos var lietāt.
sragiagiaA 18.01.13
Visi iespējamie valki, protams, būtu ok, bet vismaz man pagaišvasar ļooooti iepatikās tāds brīnums kā OSP Bents minnow, nu neesmu vēl neko acij tīkamāku redzējis. Gadījās pa 20-30 asariem virs 400g pāris stundās, līdakas līdz 3kg ar šo plosa kā trakas. Un tad vēl visi Yo-zuri Hardcore, un citi lielo firmu seklie drebekļi.
micuks 18.01.13
Sieks, tā 0.24, ja ir pirkta pie mums realitātē ir virs 0.3. Pa virsu ejošo vobleru ir ļoti daudz, sākot ar Rapalas Max rapiem un beidzot ar visādiem japāņu un citu šķībacaino brīnumiem.
Sieks 18.01.13
Nu, es jums teikšu, ka svaidīt 0,24 man nesastāda nekādas problēmas. 70 metri- vēsi. Es sarunu stumju uz vot kādu situāciju: tālu jāmet vietā, kura pati par sevi ir viens vienīgs zaceps. Mans korišš katrā copē tur ar 0,18 pīteni atstāj vismaz 3-6 vizuļus. Abidna, vai ne ? Bet līdakas tur uz astes stāv un ar zobiem ķer garāmlidojošas bļitkas ! Tāpēc es domāju pašancēt tur ar 0,24, pavadiņu un poperi vai kādu ekstrā augšējo vobleri.
Vēl jautājums- tā kā poperis man pēc ģīmja liekas tāds pastulbs, varbūt varat ieteikt kādu vobleri/us, kas pēc uzsitiena momentā uzpeld ? Karoče- tādu verķi, ar kuru var agresīvi spēlēt, bet kurš močī ekskluzīvi tikai pa pašu augšu.
vlDream 18.01.13
ar resnām auklām ir pagrūti šancēt ...
micuks 18.01.13
Tomels, 0.24 jau nav nemaz tik resna, ja tiešām tā pītā ir 0.24. Es pats pārsvarā dragāju ar 0.3 Viss ir atkarīgs kur un uz ko spiningo. 0.13 būs ar testu kādi 5, max 7kg, tā ka ir vērts padomāt vai būs iespējams ar tik tievu diedziņu tikt galā ar zacepiem.
tomels 18.01.13
metiens iznāk daudz tuvāks, mazāku mānekli arī švaki jūt, grūti vadīt utt.
tomels 18.01.13
sieks - prieks spiningosanas 0.24mm pīta ir stipri pa resnu, velcei taada der, bet mētāt ir apgrūtinoši, nav patīkami tā teikt. par pārkošanu runājot, droši vien ka var nokost. labāk ņem 0.13-0.17mm pīto ar pavadiņu un dragā bēdu nezinādams.
andriskkk 18.01.13
Līdakai zobi kā žiletes, nogriezīs normāls kukainis arī milimetrīgu pītaukli :)
Hotentots 18.01.13
Pavada nekad nav obligāta :)
Tās ir muļķības, ka līdaka pīto nekož. Kož un kā vēl. 0,24 mm jau nav nekāds baisi resnais striķis priekš līdakas zobiņiem.
Sieks 18.01.13
Hallo, onkulīši !
Ja man patīk svaidīt pīteni 0,24, vai man pavadiņa ir obligāta ? Čota man liekas, ka šito striķi figu kāds pārkodīs.
abloms 07.01.13
Ar vazelīnu...un nečīkstēs.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs