multiplikators
04.09.23
Ja nav noslēpums, kas tas par motoru?
multiplikators [04.09.23]: Neizlasīju uzmanīgi. Ok 60A. Bet jebkuram normāli nokomplektētam litijniekam tā ir pilnīgi normāla izlādes slodzeJautāju par to vai saslēdzot 120 ah ar 40 ah viss būs ok ar litija aķi. Un vai nevar ko sabojāt. Ja būtu divi vienādu ah aķi tad jautājumu nebūtu, tad var slēgt gan paralēli gan otrādi. Strādās viss kā pienākas.
multiplikators [04.09.23]: Greatedo [1.sep]: Jautājums zinātājiem vai pie 120ah litija aķa var likt klāt 40ah litija aķi lai palielinātu kopējās ah. Jautāju jo kautkur redzēju kā 40 ah spēj turēt tikai 40A, bet man motors pilna ruchka ēd pie 60A.Ja motors ēd 40A kāpēc pie 120ah likt klāt otru 40ah??? Teorētiski ar 120 pietiekami trijām stundām pilnā ručkā. Faktiski gan jau nedaudz mazāk. Man 55A motors(terrova) maksimāli patērē 45a.Gribu likt klāt jo ar 120ah nepietiek sacensību režīmā, kur tikai tiek izmantots pilnā ručkā. Man ir spēcīgāks motors un ed pie 60A. Citreiz gadās no 8stundām 5as braukāt pilnā ručkā, jo ezers liels... un tad netālu no bāzes var nākties paairēt.
Greatedo [01.09.23]: Jautājums zinātājiem vai pie 120ah litija aķa var likt klāt 40ah litija aķi lai palielinātu kopējās ah. Jautāju jo kautkur redzēju kā 40 ah spēj turēt tikai 40A, bet man motors pilna ruchka ēd pie 60A.Ja motors ēd 40A kāpēc pie 120ah likt klāt otru 40ah??? Teorētiski ar 120 pietiekami trijām stundām pilnā ručkā. Faktiski gan jau nedaudz mazāk. Man 55A motors(terrova) maksimāli patērē 45a.
bums [01.09.23]: 6 dienu laikā atnāca no Vācijas Pilnībā uzlādēts svars 120 Ah 12,7 kg Tagad tikai tests uz ūdens :)Apsveicu ar jauno pirkumu, mans kad tiek noņemts no lādētāja un ir pilnībā uzlādēts rada 14.4V, arī braukājot pa ezeru ir 13.1-13.3. Varbūt uzstādītais strāvas mērītājs melo...
bums [30.08.23]: Ko Tu tur ar to zaļo rimbuli atzīmēji ?Čomam lielījos ar powerbanku ap 5kg!šis ar varot uzlādēt kko...
bums [30.08.23]: Tu nejauc pī.du ar plaušām Tev vispār ir cita parikte 46 v aķis un bezsuku motors apakšāSkaties prātìgi!ja kas pār bortam!;))
Mēs te spriežm par 12v aķiem
Man viens veļļuks ir padomā /pēc avārijas /varētu laivas motoru izkombinēt :)