Aizvakar pa 2.5h - 7gb breksiishi - no200gr liidz 1.5kg. Pasaakums bija izdevies, plkst 22:00 kaa peec zvana - klususms un ne chiku ne grabu vairaak.... kaapeec? Nesaprotu... mosh sams pienaaca vai zanderi....
Copeeja speeciigi, droshi, shodu nebija, ja ir tad ir ja ne tad kautkaadi siikaljas bakstiijaas... liekas, ka pasaakums ir saacies, breksiits gan taads papalaans, lai gan kaa kursh ir dazhi taadi tiiri resni jau uzeedushies.
Mēģināju trešdien... kaut kas nav riktīgi... nu īsti neņem vēl breksic. Noķēru uz makšķerīti niekojoties sapalīšus -vēders kā bumba - vēl nav iznārstojuši... njā... bet ūdens gan jau silts....
Asarīši uz rotiņu gan kā traki ņem... tikai maziņi - bik lielāki par voblerīti ko izmantoju.
daddy zivis var noķert no jebkuras vietas :) Archey paskat šeit.
tā tik izskatās - vienmuļš dambis, a patiesībā pēc dziļumu kartes tur ir ritīgākie sēkļi un bedres, tā ka nav viens pīpis kur sēž un kur met :))
Uz ko ķer? makarons? baltais? Man vairs kaut kā sliekai ticības nav
Nejaucu vasarā zemi klāt, bez papildus piedevām, kuras sastāda apmēram + 1kg, tas pa vakaru pēc darba !
3 k g sausā veidā barība 3 h?
Tu jauc ar zemi? Es fīderim nejaucu, Man iziet no ap/līdz 3kg, pa 3-4 stundām.
Marich vajag DAAAAAUUUUDZ! Visa noslēpums :)
Ir doma šodien vai rīt mēģināt. Par barošanu piekrītu - man patīk SALMO+Sensas brekšiem.
Pagājušajā vasarā ne reizi bez brekša tur nepaliku.
Pat tad, kad citi laida mājās un teica, ka šodien neņem !
Ir cita lieta, pareizie buramvārdi jāzin !
Breksis ir jābaro, jābaru un jābaro !
:)
Tur arī ir pārsvarā pliči. Brekši pienāk epizodiski un ne vienmēr. Uz barību saskrien pliču armija, nezinu vai tur kas paliek pāri kārtīgam breksim. Tāda sajūta, ka šamie pienāk apošņā gaisu, un dodas tālāk. Ja pamanies tajā brīdī kādu izvilkt tad ir OK, ja nē tad...
Esmu jau it kā tur bijis pagājušajā gadā ar fīderi un it kā mietiņu arī iepraudu, bet pārsvarā raudas un plicīši. Gribētos no kāda zinātāja uzzināt, kur labāk mēģināt pa kreisi vai pa labi no laivu bāzes? Cik es saprotu/atceros tad ēsmai - baltie un makarons it kā ir ejošākie?
Marich, atrodi plaisu dambī, kur var viegli saspraust mietiņus un netraucē laivas, Tā arī būs vislabākā vieta. :) īsāk sakot tur īpašu atšķirību nav, jāiet un jācopē.
Kāds ir tagad copējis Ikšķilē (pie laivu bāzes) uz dambja? Varbūt var kādu vietu ieteikt?