cik pasaule maziņa!!!
vēl šodien biju pie tava senča!
:)))
Sveiciens Sencim!
Ja 2m upē, tad labāk ņem fast sink. Arī ja straume nav liela.
Un, btw, ar mēlīti nemaz vēl pārdošanā nav, cik zinu ;)
Tad no manis arī pasveicini.
:))
njāaa.tur tak salīdzinoši liela straume.labāk šeptē ar rotiņiem.izumi nav priekš Abavas!ja nu vienīgi atvaros vai aizstraumēs var mēģināt.mans tur šeptētu ar karotēm vai rotiņiem.
delinjs-paprasi .muno.!:)pasveicini arī!
nu es taka spiningošu abavā pie sabiles ja tas kautko izsaka
ja tā upe ir mēmele vai suseja tad jem grimstošo bez mēlītes.un lieta darīta.jo nepaspēs šamais tādā straumē nogrimt.
nu straume jau baigā nau ta labak bez melites ???
upes ir straujas,lēnas un ir ari kā dīķi.viss atkarīgs no straumes!
kaut 2m tas nav dziļums.ja šķukinens grib ko apēst,tad uzceļās augšā!
:)
a kadi sitie izumi butu labaki upe ar meliti vai bez vietas kur dziļums kadi 2 m
varu kādam iemainīt divus izumi
1.fast sinking 105 dzeltena mugura,oraņdžs vēders.
2.sinking 145 sarkana mugura,nekāds vēders;)
Raudive;tev visi tikai 5daļīgie!!!
Juglas Asaris loti laba izveele... cenas ~7.30Ls+
![](http://www.bildites.lv/images/mxeafbgux08yy8wq5xc.jpg)
A man TD Minnows vairāk par Maxi patīk. Bet Maxim ir laba štelle, tas tik prasīx pret špiņa akciju nav. Tāc demokrātiskāx, man liekas, jo ar špini vulgaris var darbināt.
Tikai manas domas. Nestrīdos. Ja nepiekritīsi, apižoc nejutīšos ;)
nadja vienmēr mirst pēdējā!!!
šodien notesteju swimbaitu,spele smuki,bet copi ta ari nesagaidiju-tiklidz uzliku Rapala maxrap divas lidakas pec kartas:)turpinasu testet izumi-ticiba vinam ir :)
Griezeejs
būs jau lāb.atpūties tā riktīgi.savādāk rīt juniors tēti vilks mājās.un tur Kārlītim prieka nebūs nekāda!!!
Zinu. Nevaru. Tulīt būs Juniors jāizklaidē un rītdienas copes taktika jāapspriež.
Bet par galveno jau esam vienojušies - nekādas tārpu peldināšanas Mirtina stilā rīt. Čista spinings :))))))
urmaas
bairīti vajag izjust:) Griezeejs to māk:DDDDD