nu jā, to es asaprotu, bet kapēc uz izumija arī nav raskstīts slow sinking?
Tad Tev uz kastes rakstīts lēnu grimstoš un uz paša izumi grimstoš. :D
Nesaprotu vienu, uz paciņas rakstīts slow sinking, bet uz paša izumija rakstīts sinking
Paldies Griezējam par solīto Izumi! Saņemts! :))
Gunča
ja nebūs šmorēts bobjors,tad nemaz nebraukšu.vo ipio.
:)))
Dr.Griezeej - apvienosi konkursu ar MRK balvas izcīņu??
Gunčuk, MRK GP gan jau arī usrīkosim :)))
Mr. Kilka, datumu taču zini kad, uz to laiku ieplāno Dzimtenes apmeklējumu, ja ;)
Griezēj, Tu jau zini balvas man nav galvenais, tusiņš rullē. Es par pavāru:))))))))
Griezēj - es domāju makšķerēšanu kā jomu, nevis darbošanos ar makšķeri kā rīku.
Man pagaidām šķiet, ka tēma būs spiningošana tikai (no tā es tomēr kautko saprotu nedaudz), bet tad jau redzēs, ko balvām sadabūšu :))))))))
Ko zin, varbūt arī pludi un gruntenes ies ieskaitē ;)
Griezeej - piesakies pie manis, tad kad nobriedīsi, par cik man tagad makšķerēšana riebjās, man balvām šis tas atradīsies ;)
tu tik pasaki kam jaabuut bildee jau laiciigi!
Nu tā!!!!
Manī jau nobrieda koncepcija jaunam konkursam. Balvu fonc? Tas jau noteikti Jūs visvairāk interesē :DDDDD Vēl nezinu. Paskatīsimies, kuri ražotāji / izplatītāji gribēs piedalīties. Tie šoreiz (cerams) būs vairāk :)))) Noteikumi? Būs savādāki, daudz savādāki, bet pagaidām ...
Domāju, būs visiem inčīgi. Pagaidām, pat ideju līmeni nerunāšu, jo ...
kilka - ko tu vispār sajēdz no copes Latvijā? Ko? Kad tu pēdējo reizi biji Latvijā copēt? Ko? Vai vēl kaut ko pateikt? Ko? :DDDD PHE!
fļac... paskatījos kaļenderī... vēl tik ilgi līdz izūmja iemērkšanai... ergh....:(
Griezeejs:konkurs bija laba lieta,tikai žēl ka man nesanāca piedalīties!!!ceru kad nākošajā gadā būs kaut kas līdzīgs.
Nakamajā konkursā, pirms dalībnieks grib bildēt zivi - obligāti jāizsauc mirtis, lai šis pārbauda, vai zivs pareiz uzāķējusies uz voblera un vēl dzīva. Savādāk foto ieskaitē neiet :DDD
mirtins;tu esi ciniķis!!!
Griezēj, ja tu uztaisīsi konkursu kurā es vinnēšu, tad man nebūs iebildumu:D Visādi citādi - PHE! :DDDDDDD
Jā, un ar balvām no St.Croix vai Megabass lūdzu;) Noteikti kāds rakstītu, ka arī tie ir galīgie sūci;) Bet ja nopietni, paldies, Griezeejs, par organizēšanu, lai izdodas arī turpmāk;)
Griezeejs labs konkurss! Tiešām būtu interesanti arī turpmāk kkas tamlīdzīgs! ;)