atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Cabelas veikals

daks 13.03.11
ronny-kā būs ar gps gr16 no usa, arī nestrādās?
ronny 13.03.11
Nestrādās GPS pārējais strādās.
joriks 13.03.11
Kas tieši nestrādās?????
ronny 13.03.11
Plus visam minētajam, ja būs eholote ar GPS, tad Latvijā tas nestrādās.
maituputns 13.03.11
nu ir jau daudzas eholotes kam var mainīt metrisko sistēmu. bet ar garantiju būs kā būs. kā man pastāstīja zinošs cilvēks lielākoties ja eholote salūzt tad cilvēkam atdod pilnīgi jaunu tādu pašu modeli, un veco vienkārši met laukā.
imantsk 13.03.11
Es caur Ebay USA sameklēju ar krievu volodu un metrisko sistēmu,vajag tikai pameklēt un apjautāties.
raihs 12.03.11
Būs tev amīšu eholotei krievu valoda-ššaaa...:) Gan valoda angļu,gan dziļums pēdās,gan temperatūra farengeitos,un bez iespējām uzstādījumus mainīt...Un kādā veidā izmantosi garantijas remonta priekus? Sūtīsi atpakaļ uz USu?Kopā ar eholoti komplektā pasūti arī kalkulatoru,lai tiktu skaidrībā ar pēdām un farengeitiem!:)
kvoks 12.03.11
Vai kāds no cabelām ir sūtījis ehaloti,cik maksā sūtīšana, vai maz krievu valoda ehalotēm ir?
maituputns 12.03.11
flyonly.lv :) šamais mainījis laikam orientāciju uz MM :)
switchs 12.03.11
ja nau noslēpums kur ta palicis vieplis?
maituputns 12.03.11
nu it kā šādām lietām liekot 2-3 % muitu. parcik pats strādāju ar tirdzniecību, tad bieži sanāk ar muitām krāmēties. dorši apgalvot ka tieši tik % nevaru, bet nu pēc priekšrakstiem tā vajadzētu būt. var jau meklēt muitas tarifus, ir pat speciāli katalogi, bet tur daudz jāmeklē un tas nafig nav vajadzīgs :)
Lauric 12.03.11
Kur Tu atradi šo informāciju,ka tikai 3%?Varbūt padalies ar info!
maituputns 12.03.11
nu jā papildus 3%
Lauric 12.03.11
Nu līdz 150Euro jāiekļaujas.Tad vēl nāk klāt papildus izmaksas.Piemēram muita.
maituputns 12.03.11
nu ts ir fakc, tapēc arī jātaisa lielāka paka
Lauric 12.03.11
Par to es nestrīdos.Uz lielām summām vinnē jeb kurā gadijumā,Bet ja pa sīkumiem(pieņemsim 10-20-30USD),tad nekāda lielā jēga nav.
maituputns 12.03.11
nu PVN čakerē bet ne tik ļoti, ja nepaslinko un izrēķina cik sanāk gala cena, tad var atrast daudzas lietas stirpi lētākas, arī ar visiem PVN un shippingiem.
normis123 12.03.11
arī esmu gatavs pievienoties kamēr vēl tā lielā atlaide cabeļos uz yu zuri vobleriem !Ja kāds sūta dodiet ziņu !
Lauric 12.03.11
Ja trāpa uz atlaidēm,tad tas pasākums ir tīri vilinošs.Bet pa parastām cenām īpaši jēgas sūtīt vairs nav.Visu tas PVN izčakarē.
maituputns 12.03.11
es domāju ja ir cilvēki gatavi ņemt lietas no cabelas, tad sakāra ar mūsu kolēģa Viepļa aiziešanu no CL, varētu reizi mēnesī organizēt paku caru mani. komisiju neņemu, tikai pašiem būs jābrauc pakaļ labumiem. bet nu parcik dzīvoju rīgas centrā nedomāju ka tā ir liela problēma!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs