pagaidaam neko labaaku par flexonit nesmu sastapis,var jau buut ka kaut kas ir,kads mans kolegjis joprojaam slavee volframu.
Urmāss
Tu gadienā varētu man ieteikt kādu labu pavadiņu U.L vai pat S.U.L?
Man ar kāds vislaik mānekļus kož nost, tik nevaru saprast kas..?! :D
Urmass
Laikam bija domāts MJ - Micro Jig:)
Ierubī to savu fišku ;)
Par kādām mdžī paviņām var iet runa? Mans nerubī fišku???
Sveiki vīri!
Varbūt kādam ir kāds labs ieteikums MJ pavadiņām? Copēju vietā kur līdaku pārsvars stipri pārsit asarus un džigojot sanāk baigais pīrsingu darbs, respektīvi, daudzas nokož mānekli un līdz laivai netiek. Kāds būtu labākais pavadiņu variants? Gribētos pēc iespējas nezaudēt spēli, varbūt ir kādi ieteikumi?
Jau iepriekš paldies.
Sveiki vīri! Jautājums par shimano exege(jauno). Ko sakat par spolīti 1000o un 0.4# japāņa saderību?
Paldies.
p.s. zinu kararenis ir labāks tikai finanses neļauj:(
Kātiņš tioga 3,5-22g;2.32m (ja pareizi atceros) :)
mar4ello25, 10.aprīlis 2014, 09:56
Samēra nesakarīgs komplekts... 1000 spole jau samērā vāji iet kopā ar 0.4 PE auklu, bet OK, tomēr kāta tests prasa 2500 spoli un jau samērā jaudīgu. Šim kātam vajadzētu citu spoli un 0.6+ auklu, vai spolei un auklai - citu kātu. Tā nav kritika, tas ir padoms!
mar4ello25,
pa manam jēga likt 1000-nieci spoli viegliem kātiem, ne smagākiem par 80-90g. Tad jūtības pieaugums "rokā" būs izjūtams, smagākiem kātiem maz jēgas. Tests no 3,5g noteikti nav mikrodžigs, lai ko tirgotāji rakstītu. Ko tu iegūsi uzliekot tik mazu spoli? Niecīgu jūtīguma pieaugumu. Ko zaudēsi? Būtiski iemetiena attāluma samazinājumu. Ja taisies izmantot mānekļus līdz 10g, tad copēsi noteikti ne mazajās upītēs.
+ 19% PVN un + Shiping ir 20eur. Ja sūta 2 kātus, tad shiping ir 23Eur...
johanson, 10.aprīlis 2014, 13:20
Pluss vēl Latvijā pvn 21% par visu iekskaitot sūtīšanas izmaksas un tad gan viss :)
falx, 10.aprīlis 2014, 17:00
Nav gan, jo sūta no Kipras! :)
+ 19% PVN un + Shiping ir 20eur. Ja sūta 2 kātus, tad shiping ir 23Eur...
johanson, 10.aprīlis 2014, 13:20
Pluss vēl Latvijā pvn 21% par visu iekskaitot sūtīšanas izmaksas un tad gan viss :)
@johanson jā, tāda arī doma ir, vairākiem pasūtīt
+ 19% PVN un + Shiping ir 20eur. Ja sūta 2 kātus, tad shiping ir 23Eur. Tā ka labāk atrodi čomu, kas arī grib kaut ko pirkt un sūtat kopā.
Ja norādītā kāta cena ir 195Eur, tad reāli būs jāsamaksā ~255Eur, ja sūta 2 cilvēki, tad cena sanāk ~245Eur.
Es pirku http://tackle4all.com/...
johanson, 10.aprīlis 2014, 11:38
Tad tajā pašā skatos, neesmu no turienes sūtījis iepriekš. Cik sanāk shipping uz LV un mūsu galā muitā nodokļi? Cik % jāpierēķina pie tackle4all.com cipara, lai iegūtu reālo summu?
mar4ello25 priekš testa līdz 22 gr. nemoki mazu spolīti, labāk ņemt 3000.
erudzi, 10.aprīlis 2014, 10:44
Tas man skaidrs, bet man a robeža ir max. 10gr.
mar4ello25 priekš testa līdz 22 gr. nemoki mazu spolīti, labāk ņemt 3000.
Sveiki vīri! Jautājums par shimano exege(jauno). Ko sakat par spolīti 1000o un 0.4# japāņa saderību?
Paldies.
p.s. zinu kararenis ir labāks tikai finanses neļauj:(
Kātiņš tioga 3,5-22g;2.32m (ja pareizi atceros) :)