Vai tad copei vienkāršajai, nepretendējot uz pašu labāko rezultātu LV vai augstāk, pie MJ tehnikas, vajag spoli virs Ls100? Un kā tas + virs Ls100 rezultātu ietekmē? Bet izmēram noteikti ir nozīme :)
Domāju, svarīgs ir gan uzlabotais auklas uzklāšanas mehānisms, gan bremze, liekas sākot ar tehniumu, aernosam vēl nē.
Tencinu, info noderēs...;)
Nu ar spolēm ir tā, jo smalkāka pītā, diamtera ziņā, jo labaku spoli vajag. Jo šīs pītās ir pietiekami dārgs prieks. Nu es domāju ka teiksim no Shimano varētu būt Stradic CI4 1000 FML vai Rarenium 1000. Pielaižu ka Aernos 1000 FA ari būs labs.
citu pieredze raada ,ka sakot ar rareniumu,stradicu ,resp spoli no latiem 120, piem stradic ci4 FML,
Sunline Small Game PE un Sunline Rock Fish PE. Ir vēl variācijas, kas pieejamas Gold Fish, bet šīs viennozīmīgi ir labākās.
maituputns, 11.aprīlis 2013, 21:46
Tad papildus jautājums - kā ar spolēm šādām auklām, kādas būtu minimālākas prasības? Patreiz ir Shimano Alivio 1000-niece.
Sunline Small Game PE un Sunline Rock Fish PE. Ir vēl variācijas, kas pieejamas Gold Fish, bet šīs viennozīmīgi ir labākās.
domāts bija ne lielāku kā 0.10mm
Es lietoju #0.3 pēc japāņiem - šī aukla tur 6lb, kas ir pietiekoši. Arī 8 gr svinam
maituputns, 11.aprīlis 2013, 21:39
Kas Latvijas tirgū ir pieejams no tevis ieteiktā?
Es lietoju #0.3 pēc japāņiem - šī aukla tur 6lb, kas ir pietiekoši. Arī 8 gr svinam
man doma šogad paņemt 0,1mm vai zemāku :)
eu nu padalās kādas auklas izmantojat 2-10 L džiga kātiņam :)
lacuks007, 11.aprīlis 2013, 21:28
tā sāku tikai rudenī apgūt MJ, tad sākumā 0,14 mono (gan Japānas ražojuma). Viss strādāja, zivis vilku, tik cik līdakas šad tad skādi nodarīja.Protams, šogad mēģināšu kaut ko eksperimentēt.
eu nu padalās kādas auklas izmantojat 2-10 L džiga kātiņam :)
ašukam ūdens tilpnēs jūras tuvumā ļoti labi patīk :)
Es arī vēzīti kabinu no astes, jo bēgot viš takš peld apakļam:) Neko vairāk par kilo breksi gan neesmu dabūjis uz to.
es āķēju no aizmugures kā vēzi :)
hmm labi būs jāpamēģina āķēt viņu no priekšas :) moš ar viņš agresīvāk spēlēs...
manā skatījumā labi. tad viņam tāda kaitinošāka tā spēle