atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Mikrodžigs

kutis 11.02.16
Kā ir ar to

FAVORITE Blue Bird Compact BBC634UL-T/S, 1.92m, 4 daļīgs(!), 2-7g, ex.fast, tubuss, solid+tubulartip

Vai viņu var pārslogot? Un apmēram uz cik?

Varbūt ir kāds cits vērā ņemams ceļojumu spinis?

celms, 11.februāris 2016, 18:39

Vispār tur ir divi vienā, diezvai kāds cits piedāvā kautko līdzīgu. Ceļošanai ideāls variants.
Krishs_KG 11.02.16
Kā ir ar to

FAVORITE Blue Bird Compact BBC634UL-T/S, 1.92m, 4 daļīgs(!), 2-7g, ex.fast, tubuss, solid+tubulartip

celms, 11.februāris 2016, 18:39

Kāda budžeta ietvaros un kādu spiningošanas tehniku pamatā ir doma izmantot?
marti 11.02.16
esmu viņu arī pārslogojis. nekāda vaina. man patīk.
celms 11.02.16
Kā ir ar to

andris-gu 11.02.16
BB kāts ir labs priekš savas cenas. Nerunāšu par cenu UA, bet arī pie mums visai normāali...Bet jābūt uzmanīgam ar asiem piecirtieniem. Spices gals var nelāgi pārsteigt...Bet kopumā esmu apmierināts. man jau nav gluži MJ - 3-12g, kaut arī tāds skaitās. Taču 2015.g.sezonas sākumā ļoti bieži to izmantoju uz līdakām. Lielākā izviltā uz to 3,7 kg (liekas, tagad toč neatceros). Kāts lieliski tika galā ar to. Bet uz to patīkami vilt i kiloškas un arī nelielus asarus. Vēlās iegādājos Aspen Stake no Crazy Fish vairāk ķeru uz to, jo tas ir universālāks, un vispār jau drusku cits stāsts.
antonsb 11.02.16
Sveiki kolēģi. Vai kāds ir ietestējis budžetnieku no Favorite Blue Bird sērijas? Doma ir iegādāties uz šo sezonu. Pirms tam copēju ar Pontoon Gancho Gad sprunguli- likās pārāk stīvs, kaut darbojos ar svariem 5-7. Cenas ziņā tas pats vien ir, vienkārši gribu dzirdēt labus vārdus par zilo putnu. Ja ir padomā alternatīva- uz priekšu. Budžets 90 eiro. Ne asakas un paldies.

shaiba, 10.februāris 2016, 17:36

Ja Blue Bird salīdzina ar Salmo elit tad nu viennozīmīgi zilais putns ir pārāks jo ir klasi augstāks un jūtība ir krietni labāka neskatoties ka ir īsāks nekā Elit kāts iemetiens tāds pats jeb pat tālāks ir arī rezerve testam!
Pa naudu cik kur maksā Zilais putns tad nu es pirku pa 45 eiriem nu baigi dārgāk nesanāk pa elit!:))Man ir 1-7gr zilais putns tagad JIG.LV ir vēl atlaides!:)
Flakais 11.02.16
Sveiki kolēģi. Vai kāds ir ietestējis budžetnieku no Favorite Blue Bird sērijas? Doma ir iegādāties uz šo sezonu. Pirms tam copēju ar Pontoon Gancho Gad sprunguli- likās pārāk stīvs, kaut darbojos ar svariem 5-7. Cenas ziņā tas pats vien ir, vienkārši gribu dzirdēt labus vārdus par zilo putnu. Ja ir padomā alternatīva- uz priekšu. Budžets 90 eiro. Ne asakas un paldies.

Gada beigās ZS vecītis atnesa BB 1-8 grami ar tubulāro spicīti - pagaidām jau vēl nav nācies tā pēc pilnas programmas notestēt, bet pirmās sajūtas ļoti pozitīvas. Jā, kāts nav no dārgā gala, bet kopumā kvalitatīvi salikts. Tagad jau tik sezona sāksies. :)
rio. 10.02.16
blue bird ir arii par apm 40 eur,dargaaks.taa kaa teoretiski vinjam kaut kaadaa zinjaa labaakam jabuut,
marti 10.02.16
man ir tas daudzdaļīgais travel (ceļojuma) variants. varu teikt tikai to labāko.
mastrojani 10.02.16
Blue Bird kāti ir ļoooti kvalitatīvi nostrādāti, teicama blanka ar labu jūtību; feins džiga kāts, par ko nepārmaksā ne centa.
Salmo MicroJig 2-10 g kāts ir krietni cietāks ar pamatīgu mānekļa svara rezervi.
Svaros līdz 6-7-8 g daudz labāks ir Blue Bird.

ce

waffenss88 10.02.16
Putns ir ļoti labs par to naudu,protam ja sanāk patirināt kātu virs 300 eur,tad tas putns tads putnins vien leikas,bet priekš tās naudas kātiņš ir super..... :)

snitraM 10.02.16

Zilajam putnam nav ne vainas, man patīk, labu laiku darbojos ar 1-7 gr vai 1-8, vairāk neatceros. Spinis jūtas un izskatās tāds nostrādāts. Cenu kategorijā nedaudz dārgāks kā Salmo mikrojiga kāts 2-10 gr, ar ko nodarbojos visu pagājušo vasaru. Pēc manas sajūtas Bluebird ir tāds cietāks bet micro jigs atkal lunkanāks, man pat vairāk patika. Tiesa salūza abi - laikam rokas aug no ....
shaiba 10.02.16
Flakais 10.02.16
vīri kāds jau kko ir noķēris,kopš ledus ir pazudis uz mikriņu?

waffenss88, 10.februāris 2016, 09:32

Ir, ir noķerts. Svētdien Bārtā daži strīpaini smukuļi pieteicās. Bet gaidām mierīgāku straumi.

Flakais, 10.februāris 2016, 11:00
paldies par iedvesmu,visu laiku nagi niez,bet nevar saprast vai nav par agru priekš MJ uz ko ķēri uz atvadnoju???

waffenss88, 10.februāris 2016, 11:30

Ja vēl vajag iedvesmu, manā jūtūba kanālā vai arī te pie video sadaļas ir 2015. gada video par copi ar MJ februārī...:)
Flakais 10.02.16

Ir, ir noķerts. Svētdien Bārtā daži strīpaini smukuļi pieteicās. Bet gaidām mierīgāku straumi.

paldies par iedvesmu,visu laiku nagi niez,bet nevar saprast vai nav par agru priekš MJ uz ko ķēri uz atvadnoju???

waffenss88, 10.februāris 2016, 11:30

Klasiskai džigs. Paskaties manu foto albumu, tur ir dati, kur, uz ko, kā...:)
waffenss88 10.02.16

Flakais 10.02.16

waffenss88 10.02.16
waffenss88 23.01.16
MP nezinu, kuru džeks ir noskatījis. Manā gadījumā jau ir samaksāts! :) Vēl siekalojos uz MATAGI Blanks un furnitūru. :)

Chalitis, 23.janvāris 2016, 17:23

es skatījos iteši Yamaga Blanks blue curent 74 II tests 0.3-5g nevar saprast tur vēl blakus rakstīts kkads sinker 1.8-8 nesaprotu kurš būtu īstais testa apzīmējums,pārdevējs teica,ka ar to kātu brīvi varot 6-8 gr digu lidināt,nav ne jausmas,,man vnk 5-7 g ir ejošais svars...... :??
Chalitis 23.01.16
MP nezinu, kuru džeks ir noskatījis. Manā gadījumā jau ir samaksāts! :) Vēl siekalojos uz MATAGI Blanks un furnitūru. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs