Sporta asari ir tie lielie.kā moča cimdi,kurus mūsu meistari ķer pilnām kabatām ,bet aizmirst atlaist.DD
ar apzīmējumu "sporta " Tu domāji maziņos, kas knapi lielāki par bļitku? :D :D
vaivīte
ne jau velti to ezeru sauc par Asaru ezeru- ļoti daudz sporta asaru, pa kādai līdaciņai
Kāds ir bijis Asaru ezerā? Tas ,ir kad brauc no Melturiem uz Nītaures pusi, ceļa labajā pusē :) Nesen braucu garām likās baigi foršais :))
Bet vēl jau vari pastrādāt tur pat, kamēr nav uzsalis drošs ledus! :)))
aptuveni nojaušu tavu domu :D:D
Vaivite- Vai tad Tu nezini , kas jādara ar darba vietu, kura traucē aizbraukt copē? :))))))))
Nu man briest tikai uz nākamo nedēļas nogali :( Darbs bik traucē :(
Ja turpināsies tādi mīnusi, tad es pirmdien vai otrdien laižu uz Taurenes vai Dzērbenes pusi. Brenkūzis vai Asmenītis. Tiem jau gan būtu jābūt ciet!
Ledus sezona būs jāuzsāk kādā klusā meža ezeriņā , tā lai nav liels bardaks :D
Pagajuso nedel pirmo reizi mūžā pamēģināju vēdzelēs aizlaist un pirmajā reizē pie 4trām tikku :D divas mēra -divas peld :)
ā un par draugiem-
http://www.draugiem.lv/group/86776/ šī ir manis vedotā grupa :D:D laikam ļoti līdzīga :)
Sorry, makis, ne jau visi ir draugos... :-(
Skrejejs, un kur Tu atstāj auto? Vai tajā tukšajā benzīntankā? Tur jau visi ceļi no Vecpiebalgas līdz Inešiem ar zīmēm "privātīpašums"!?
Peipusnieks.Tieši tā.Ja meklēsi tad arī atradīsi.Ne asakas:))
Skrejejs, vai Tu domā to benzīntanku, kurā sen vairs netirgo. Tas pirms Inešiem uz krustojuma?
Skrejejs, ja zini, kur ir asari, varbūt zini arī par tiem motoriem? Kad drīkst un kad nē?
Nākamajā sezonā ar ezeru "будем знакомиться"
Peipusnieks.Kreisajā pusē ir asari,un no benzīntanka puses.Kas meklē,tas atrod.:)
neko sev, nebūtu iedomājies ka 2 ezeru nosaukumiem tik viens burts atšķirība......
es tik zinu Kapsētnienku, Brenk(g)ūzi, Juveri, pie pils lejā, peldētavu un viss.....citos nav gadijies pacopēt, pie radiem ciemos aizbraucot.........
Jautājums par Inesi. Kurš zina, no kuras puses tur jāiet. Es esmu gājis no pussalas (no Vecpiebalgas centra ceļā uz Inešiem kreisajā pusē mežā ceļš...) - tur tikai sīkās raudiņas. Par asariem ir dzirdēts, bet kurā malā tos meklēt?