atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Mormiškas, bez ēsmas mormiškas, čortiki un citi

doshelis 13.12.12
ja war ticet rakstitam, tad pasmags 12gr... bus sho weekendu janoprowe...
kutis 13.12.12
shodien bode nopirku tadu lietu ka "velnins"... karoc, aukla iesieta lode caur caurumu izlaista un 2 slidoshie akji... pirmo reizi tadu joku maniju.. kads kko par tadiem zin?

doshelis, 13.decembris 2012, 19:13

Pirmo tādu uztaisīju 30 gadus atpakaļ ,ir reizes kad labi nostrādā.
doshelis 13.12.12
shodien bode nopirku tadu lietu ka "velnins"... karoc, aukla iesieta lode caur caurumu izlaista un 2 slidoshie akji... pirmo reizi tadu joku maniju.. kads kko par tadiem zin?
parcopi.lv 17.09.12
Jauns raksts no Eduka par mākslīgo mānekļu dzīvajiem prototipiem :)
Mākslīgo mānekļu dzīvie prototipi. IV. daļa. Slepenā tekošo ūdeņu iemītniece
aakkis 17.03.12
Lielākais vairums vienaldzīgi-ēd pats savus tārpus!D
aakkis 04.03.12
Te notiek sacensības starp divām komandām,vienā strādā sportisti ar mormiškām+ēsma,otrā bezēsmas .Katrā komandā 16 dalībnieki.
pilnīgs pretstats tam iepriekšējam ekspertam.Gabals garš,bet labs!
kraft 02.03.12
Lol! jamam jau galva krataas vairaak kaa makšķere:DDD
aakkis 02.03.12
Grib parādīt čortika izspēles variantus,varianti jau tādi var būt.Tikai tam ekspertam vispār nestrādā roka...rokas kustība elkonī vai plecā.Plaukstas kustības nekādas!

Es iesaku ne atdarināt viņu!
antonsb 10.02.12
sardzini ir vajadzigi!biju copet ar comu vinam nebija sardzini uz asariem man bija sardzini loms ar sardziniem pa 30-40%lielaks un plus vel tada lieta medz but ka tie lielie piebaksta tik un ja ir sardzins to labi redzet bet ja nav tad liekas ka atkal tik sikais piebakstija!!!bet katrs cope ka pasam ertak!
aakkis 10.02.12
jurciks;Es esmu izmēģinājies visādus variantus,bet tomēr no saviem sardziņiem neatsakos jau gadu desmitiem.Katram copmanim savs-ērtākais utt. sardziņš.Tas tā pat kā tie plastmasas(lavsāna) sardziņi,ar kuriem makšķerē 99%.Es esmu pamēģinājis,man nepatīk,un nav man ne uz viena kātiņa(30+gb.).Man katram mānekļa svaram,tipam vajag savas cietības sardziņu.Un straumē bez sardziņa ir grūtāk,sevišķi pie vājas copes.Asarim jau vēl varētu iztikt,bet tomēr palaid garām daudz to sīko pieskārienu.Un pareizi noregulēts sardziņš pret mānekļa svaru-dod lielu plusu lomam!
jurciks 10.02.12
aakis,pamēģināju spices tievo galu copei ar mormišku bez sardziņa.Tīri interesanti , kaut kadas raudeles pavelkāju,patika.
jurciks 10.02.12
Ja tev viņas nevajag kvantumā,tad kur problēma nopirkt pārīti lētās balalaikas,kurām rezervē ir gan otra spicīte,gan spolīte.Salmo kaut kadas spices šķiet redzēju,bet vairāk bļitku maksķerēm.Vari nopirkt teleskopu spices un pielāgot.Ja par tievu uztin pīto auklu,piesūcini ar superlīmi un pieslīpē līdz vajadzīgajam diametram.Iekš Salmo stikla šķiedras spice maksā 0,60ls,grafīta ap 2,6 Ls.No vienas spices sanāk 3-4 mazās.
mefisto 10.02.12
Sakiet vai kaut kur var nopirkt spiciites liidziigas kaa balalaikaam, tikai atseviskji? Vai arii kur vareetu dabuut materiaalu, lai pats uztaisiitu?
aakkis 03.02.12
parcopi.lv 01.02.12
aakkis 24.01.12
aakkis 24.01.12
uris;dari jau Tu pareizi,iekavās viss kārtībā,tikai pa vidu jābūt īstai adresei...piemērs...http://www.youtube.com/watch?v=gz7IaiKmfAo&feature=related
Bet Tev kaut kādi fragmenti no adreses!!
uris 24.01.12
[youtube]http://youtu.be/3cFY0dSZBt8[/youtube]
uris 24.01.12
jāpanāk spēle lai tie āķi kustētos,savādāk kāda jēga likt kustīgos...
Vairis30 24.01.12
Tā nu viņas strādā, bet konkrētajiem paraugiem liekas āķi ir par lielu, jo daudzas copītes pagāja secen.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs