raigars - knipelētājs ibio. Es jau sen zinājju, ka tu esi estēts. Ir tikai jautājums, kā to resno striķi dabūji cauri mazajām pērlītēm... Izskatās jau reāli seksīgi. Galvenais lai zivīm tā izskkatās. Es vienīgi domāju, ka ja varētu vēl uztaisīt tā, lai pērlītes pa to auklu vēl kustās un rada mikrovibrācijas...
Es uztaisīju šādus pērlīšu piekariņi - mēģināšu karināt arī uz bļitkas āķiem.
Pērlītes vēru uz paresnas monofīlās auklas un galus piededzināju.
Soli pa solim
Sveicināti ! Šodien pirmo reizi pamēģināju ar čortiku, Līdz galam nesapratu, kā jāizspēlē . Nianses neprasīšu, izstāstiet lūdzu pamatdomu, kā strādā ar čortiku ! Iepriekš paldies.
Cope šodien normāla. Gan ar bļitku, gan ar mormisku, gan ar čortiku. 3 panninieki, un kaudzīte kaķim :)
nevarēju īsti saprast.bet ja vēlies uzsiet uz pamatauklas,sien vispirms augšējo mormišku,atstājot garāku brīvo galu.pēctam šo brīvo galu izver vēlreiz caur mormiškas aci un piesien otru,apakšējo.
Nezinu,neesmu sen pa Rīgas bodēm skatījies.Tur jau pašam uztaisīt nav ne kādu problēmu.Paņem un ielīmē stieplītes pakaviņu pērlītē.Es pat uzveru uz kaprona diega pērlīti,sakausēju uz liesmas un saspiežu diega vienu galu,tad nogriež garumu sakausē otru galu un uzdur uz āķa.Un uz āķa uzvērtām pērlītēm ir obligāti brīvi jākustās.Katra brīva kustība dod skaņu,viens pret otru kaut kas klaudz-efekts labāks.
Vīri strādā jau labu laiku ar šādiem pēŗlīšu piekariņiem
kombinācijas var būt dažādas,tāpat stiprinājums uz āķa.Attēlā ir stieplītē stiprināts.Es esmu sev uztaisījis ar tievu kaprona diegu.Labi-atklāšu vienu knifu...man pērlītes vietā ir arī uzlikta maza svina skrots,tā pat vieglam māneklim +sē svaru.Uzliekot divas tādas metāla,tās savā starpā sitās-skaņa-asarim spuras gaisā!