Dūņezerā no 7:00-14:00 9 līdakas, viens mērs 1.48kg bet nu laivu šodien padaudz, saskaitīju deviņas gabalas, kādas 5 visu laiku ap bedri velcēja uz riņķi, kāds arī kaut ko izmānija?
iepriekšējās 4 reizes esmu pa Dūņezeru vizinājies
Akachi - pa Lilasti jeb Dūni ganījies ?
zivis ir un ķeras, šodien pat no 7:00 līdz 14:00 atradu 8 līdaciņas, un no kādām 7 reizēm šogad gan pirmā reize tikai, kad nedabūju mēru, bet mājupceļā trāpijās redzēt kā cits copes mīļotājs uz velci noķēra +/- 3kg zaļsvārci
ak pareizi bērniem brīvlaiks sācies! neaizmirsti vestīti uzvilkt un mammai atļauju paprasīt! bet labāk lai kāds pieaugušais ir ar tevi laivā! :D
tu esi tik stulbs ka meti akmeni pret zemi un netrapiji!
tu tups esi? jejbogu! reizi nedēļā ir šāds jautājums! palasi pēdējās diskusijas!!!!!!!
vai dunezera ir iespejams iznomat laivu?
vakar dūnītī uz velci 4 copes, zivi svisas atlaistas, jo kārtējo reizi nedavilka pārs cm līdz mēram...
šodien - rīta cope līdz 11 - zero, ne piesitiena , ne uz velci ne mētāšanu...kaut kā nespēju dūnīti šogad atkost - netieku pie mēra jau 3 copi :D
Un Tu laikam cerēji pie lielās tikt šādā laikā dienas vidū,ja? :) Nav jau rudens........
Šodien biju Lilastē no 12:00-16:00 ar spiningu tikai viens zemmērs (42cm)... :(
kas tur ko brīnīties ka lācis iemaldījies, ja nav vietējais, tad nemanāmi no kaimiņiem būs iečāpojis...rekur šodien lasīju, ka Mežaparkā alnis ieradies, no kurienes...ne jau no ZOO, pārpeldējis kādu stūri Ķīsitim esot!
o, jā labi zābīši :D da nē, es toreiz par to nezvēra maurošanu reāli biku sastrjomoju, pirmo reiz kaut ko tādu dzirdēju- domāju kāds zivju ērglis vai lapsa vai traks suns mauro, bet gana dobji...hvz,kas tas bija. copē tādu maurošanu nekad nebiju sastapis , piedevām tik tuvu krūmos krastam... vienreiz kaņierī kaut kāds gārnis no koka novēlās ar blīkšķi, laikam bija iemidzis - tas bija ņirdzīgi (arī tuvu krastam)
Zaldātiņi būs iemēģinājuši jauno ekipējumu. :D
Oscar beidz cilveekus baidiit :D No kurienes tad gandriiz pilseetaa laacis ? :D
ādažu poligon'amanītas lāča pēdas, tā ziņo prese.
Pagājušo sestdien , kad copēju Dūņezerā agri no rīta (ap 6) , no laivas pie tās upītes, kura tieši ved uz to kurgānu (kur lāča pēdas manītas) un tur reāli piekrastē mauroja, man līdz šim nedzirdēts dzīvnieks, es vēl padomāju, ka tas kāds pustraks rūcējs liels suns vai kāds liels putns, bet bija tāda baigi dobja un skaļa skaņa, reāli neko tādu nebiju dzirdējis, tad laikam tas būs tas brūnais lācis bijis :) man no tās maurošanas pat biku bail sametās kaut biju laivā metri 3 no krasta...nākoš reiz dūnī laivu ar strjomu vākšu :D
nu jā un bonusā iedegums pa visu seju un rokām :D
šodien dūnī no pus 7 līdz 14:00 :
uz mētāšanu - zemmēri (bet tādi labi - ap 47 - 49cm) , uz velci vidū bija laba cope uz lielo 14cm salt water x-rapu bet par cik biju laivā viens - kāmēr pēc sačoka snaikstījos - atkabinājās :( laba bija - ap 4 kg +- vai pat vairāk...tāda škrobe,ka pat nolamāties nepaspēju...
pēc tam uz velci vēl pāris zemmēru - izmērs tādi kā uz mētāšnu - virs 40cm. amnestija. Pēc vieniem baigais klusums, metu mieru.
5dien arī bijām, pa diviem 3 mēra līdakas un 3 zemmēri. uz velci arī ņēma.