atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

raihs 01.05.11
Lielākā inkvizīcija vakar bija pārtraukumi-tās tipa skaistules ar šaušalīgo smaidu 10 minūšu garais neveiklais monologs,kas atgādināja "...un saņemsi pa pastu manas biksītes"....Drausmīgi lēti un atbaidoši! TV3 ir riktīgi švaks mārketings-man pēc šādas "reklāmas" nu noteikti neradās vēlme piedalīties tajā totalizatorā:)))
silpeiv 01.05.11
Var parsudzet,ozolins,kipa izvertesot un ta rit sniegs ieksa apelaciju!!
Intruder 01.05.11
Katrā ziņā nekonsekvence no IIHF puses - tad jau zviedrs ar bija pelnījis DQ par sitienu ar elkoni galvas rajonā - bet nu viņš tak ir zviedrs....
Intruder 01.05.11
Diskābeli piešķīra par to, ka Kulda izdarīja spēka paņēmienu lēcienā.. kaut arī lēciens tāds nosacīts šeit bija vienk. pierāvā kājas pirms borta, bet nu formāli pārkāpums - charging. Citu pārkāpumu šeit nebija...
aakkis 01.05.11
Un ja būtu ietupies ceļos-atkal diskabels!Vai tad federācijai nav tiesības pārsūdzēt?
silpeiv 01.05.11
gatisrie,ok nediskutesim,bet pamatojums ir tads ka kipa,kulda pirms speka panemiena ir nedaudz palecies.. ::D tapec diskabelis
GatisRie 01.05.11
Kads eksperts, es vienkarsi skatos uz lietu objektivi - traktejums sitiens ar plecu par galvu!! Labi seit nevelos ieiet diskusijas! Vienkarsi uzskatu, ka viss ir pareizi! Katrs var palikt pie sava un miers..
silpeiv 01.05.11
Gatisrie,ja tik liels eksperts esi,tad jau zini,kads bija pamatojums diskabelim ??
Brusis 01.05.11
Un kur tad šeit bija roka......http://www.youtube.com/watch?v=0acsN5A2djc
silpeiv 01.05.11
Pareiz,ja cehs butu izsledzis kadu musejo,tad jau butu maca pirma zvaigzne.. Blenas vnk tiesasana jau sakuma ir fufelis!!
GatisRie 01.05.11
Nav man noslepums, esmu pasaules lielakas kompanijas (saja industrija-bet365) bukmeikeris! Par zviedriju es piekritu, bet interneta var palasit kapec neiedeva seit neko,jo roka bija piespiesta pie kermena un tas skaitas pleca panemies, nav briva roka, bet nu neesmu es spriedejs par visu! Bet daudzas reizes altviesi neskatas objektivi, tikai kliedz ka tas nemak tiesat u.t.t. Ta ir lidzjusana nevis objektiva vertesana!
Baltais62 01.05.11
NHL par šādu spēka paņēmienu paslavētu un komandas šefs varbūt vēl prēmiju pieķširtu:)
Brusis 01.05.11
Gatis es skatos objektīvi.Zviedrija- Norvēģija,tīrs sitiens ar elkoni.Salīdzinot jābūt diskvalifikācijai uz visu čempi.Nea,tas tak ir zviedrs,būtu otrādi tad gan.......http://www.youtube.com/watch?v=YtWa1FdISJk
silpeiv 01.05.11
gatisrie ja nav noslepums,par ko strada ?
GatisRie 01.05.11
Loti zel, ka tev pretigi lasit, bet ta ir vienkarsi reala patiesiba! Vajag skatities uz lietam objektivi nevis, ka lidzjutejam!!!
silpeiv 01.05.11
Gatis pretigi lasit tavu savarstijumu !!!
GatisRie 01.05.11
Man darba del sanak verot katru dienu hokeju visas pasaules ligas, nu par sadam lietam vienmer dod diskabeli, te nav pat verts diskutet, ta vienkarsi ir un bus ari tuvaka un talaka nakotne! Bet nu dzivs un vesels vins ir, Jecim dos iespeju un Kulda vares atriebties un paradit sevi otraja posma! Paskatamies vesture Skrastins, Karsums - ari pec siem teica, ka te neka nebija un citam izlasem ir tiesi tas pats! NHL iedotu 5 spelu diskabeli un 100k soda naudu ka minimums
bacis 01.05.11
lidz sim domaju ka es hokeju saprotu...,tagad...protams zel ta ceha,bet ta nav daislidosana.Gati ripa vinam bij ,pameta talak un speka panemiens sekoja uzreiz pec tam,PAREIZS.ja butu bijusi rupjiba cehi uzreizs kluptu Kuldam virsu.un nafig tris speles,agrak deva tikai vienu.
GatisRie 01.05.11
Un ari aizstajejs ir viens no visu laiku lielakajiem ledus grauzejiem Jekabs, ta ka tur bus viss kartiba!
GatisRie 01.05.11
Diemzel nepiekritisu, vairak runa seit patriotisms! Ja speletajam butu ripa tad sads sods nebutu, bet ripa bija pavisam cita vieta, vajag skatities ari no citam pozicijam! NHL soda vel bargak, vai tas ir speka panemies ejot uzbrukuma vai esot ar ripu vai netrala persona ir lielas atsiribas! Sods ir pamatots! Un jatceras ari, ka mes esam Latvija nevaram gaidit kad kads mus zelos vai dos davanas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs