atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

skorpio 20.02.11
ceru,ka maskaviesi ta ari zaudes un ska izraus uzvaru,viniem pagaidam nics! man patiktos play off pret ska-tos mes varam panemt vieglak ka dinamo ms
aigaigars 20.02.11
tieši manas domas, un Spartaks 6. vietu negrib atdot... šitādi maitas :)))
raihs 20.02.11
Hmmm...Znaroks laikam negrib ar Rīgu play-offā spēlēt-šie 3.periodā pagaidām zaudē Sibirj-0:1
Boroda 19.02.11
Labāk, man tāds čujs, Z&V vajadzētu pretī:) Gan jau izlases špīlmaņi būs abus atkoduši un zinās kas sagaidāms:))
urmaas 19.02.11
ja kāds vakar neredzēja spēli,tad pašlaik iet atkārtojums!
:))
edgaa 19.02.11
vo tā tik bija atmosfēra vakar arēnā rīga pret metalurgu. pozitīvas emocijas visai nākošai nedēļai
raihs 19.02.11
eerglis
Protams,tas ,ka Spartaks zaudēs Automobīlistam,ir maz ticams,ja vien...Spartaks pats pēkšņi nesagribēs zaudēt:) Varbūt viņi pretī grib tieši Znaroku,vai tieši SKA... Ko grib mūsējie?Ko grib vadība? Kas to lai zin...Es jau nu gribētu MD, lai Oļegs Vaļerjevičš varētu laicīgi pievērsties izlases darbam:)))
Mums ir viena stunda handikapā-Gan MD,gan SKA,gan Spartakam spēles sākas 16:00-mums būs lieks 3.periods,kad jau zināsim viņu rezultātus,lai pēc izvēles uzvarētu vai netīšām zaudētu:)
aakkis 19.02.11
Un Znaroka dubultniekiem uz spēlēm Rīgā-būšot ieeja pa BRĪVU!!!!
eerglis 18.02.11
jāņem nākošā, un sartakam jāzaudē automobilistam. pēdējais šodien pakāsa ar 10:1, 6 vieta nereāla.
Brusis 18.02.11
yeee
_paa_ 18.02.11
veel naakoshaa speele jaapanem, tad 6vieta! shii bija viena no krutaakaam speeleem sezonaa !!!!
uldeens 18.02.11
Tagad tik padodiet Znaroku vai Ska:)
zan 18.02.11
Plurkt!!!:) Nu tad beidzot! Malači!!!
sienaazis 18.02.11
viena no retajaam reizeem kad OZO paraada pozitiivaas emocijas....mikroklimats pa skaisto...malacci
V.S.O.P. 18.02.11
Nav slikti :)
eerglis 18.02.11
torpēda netiek plaiofos. visi astotnieki ir skaidri.
_paa_ 18.02.11
tas labiiiiii :) speele loti laba !!!!!!
sienaazis 18.02.11
esam play off....torpeeda pakaasa.
eerglis 17.02.11
pie griestiem sēžot skaņa ir klusāka, kāpēc nezinu. TV skaļums arēnā bija OK.
raihs 17.02.11
Es,pateicoties vienam savam paziņam-fanu kluba biedram,tieku fanu sektorā. Tur pavisam cita lieta-nav jāsēž kā teātrī,un var izbļaustīties līdz aizsmakumam:) Tikai tālā gala pārredzamība no tās vietas švaka...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs