atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

urmaas 19.05.14
Nav jau ko zīlēt,ir jauzvar atlikušās divas spēles :)

silpeiv, 19.maijs 2014, 09:16

Vismaz ar mazgātajiem vajag vinni. Tad jau pēdējo spēli var lustes pēc novinnēt. :))
silpeiv 19.05.14
Nav jau ko zīlēt,ir jauzvar atlikušās divas spēles :)
Cegls 19.05.14
raihs
Kas mums no tā, ja friči uzvar! ASV jau 11p., pēc Tava pieņēmuma mēs zaudejam BLR - tiem 12. Somi jau noteikti uzvarēs KZH - tiem 11. Bet mums būs 9 un spēle ar Šveici... Mēs šodien NEkādi NEdrīkstam zaudēt!
raihs 19.05.14
Šodien pēcpusdienā uzzināsim,vai varam atļauties zaudēt balnātajiem-Vācija - ASV. Ja friči uzvar,drīkstam pakāst
jurists 18.05.14
... tiesāšana gan šajā čempī vēl s..gāka nekā KHL, tāda sajūta, ka federācija kaut kādus klaunus salasījusi pēc principa jo lētāk jo labāk.
raihs 18.05.14
... Vācija atkrīt.

jurists, 18.maijs 2014, 22:42

Bet turējās ilgi! Nu kaut gan krievi bija tādi "atlīmējušies"
jurists 18.05.14
... Vācija atkrīt.
Rolis11 18.05.14
Nu shirokovs bik pārspīlēja
Gudgeon 18.05.14
Nav ko zīlēt kapijas biezumos kā būtu, ja būtu. Ir jāņem mazgātie krievi. :)

urmaas, 18.maijs 2014, 19:30

Obligāti!
jurists 18.05.14
nebiju gaidījis, ka somi šogad netiks 4 neikā
zivotaajs 18.05.14
Nu tas ir minumum programma .ar piebildi - ja Vacieshi nesavara ziepes ( lai gan tas maz ticams) otrais variants latvijai vajag 2 pts pedejas divaas spelees, lai paliktu 4 - niekaa. Lai paliktu 2 grupaa un neskaitiitu kas un kaa .. vajag 5 pts pdejas speles tad buus arii virs ASV ( jo vinneeja)
vaardu sakot varianti ir visadi .. vienkashi jaspele pashiem . jo nu te ir ljooti reali pasisites par iespejami augstaaku vietu
urmaas 18.05.14
Nav ko zīlēt kapijas biezumos kā būtu, ja būtu. Ir jāņem mazgātie krievi. :)
raihs 18.05.14
Nu mēs vēl varam atļauties uzvarēt papildlaikā-mierinājums:)
raihs 18.05.14
Es par tiem, kuru uzvara mums izdevīgāka...Laikam jau būtu bijis labāk,lai vācieši uzvarētu.Man jau šķiet,ka tik labu Baltkrieviju(kā šodien) mums neuzvilkt
raihs, 17.maijs 2014, 21:04
Šodien jau izšķirsies, pēc ASV-Somijas un RUS-Vācijas spēles cik punktu Latvijai vajag.Ja ASV ar somiem spēli pabeidz pamatlaikā un Vācija zaudē,-tad mums vajag tikai nieka 2 punkti pa abām spēlēm,lai tiktu četriniekā!

aakkis, 18.maijs 2014, 12:49
Man gan kaut kā sanāk, ka Latvijai obligāti BLR jāuzvar, lai tiktu tālāk. Somi gan jau Kazahstānu uzvarēs, arī būs 11 punkti.

sragiagiaA, 18.maijs 2014, 19:13

Mjā,man ar tā sanāk,bet tagad ir jāskatās nevis uz somiem(viņien jau viss garām),bet uz ASV,kas noteikti uzvarēs fričus. Tā ka sūdīgi-rīt viss izšķiras. Un Girgensonu nocēluši no trases uz rītdienu
sragiagiaA 18.05.14
Es par tiem, kuru uzvara mums izdevīgāka...Laikam jau būtu bijis labāk,lai vācieši uzvarētu.Man jau šķiet,ka tik labu Baltkrieviju(kā šodien) mums neuzvilkt
Šodien jau izšķirsies, pēc ASV-Somijas un RUS-Vācijas spēles cik punktu Latvijai vajag.Ja ASV ar somiem spēli pabeidz pamatlaikā un Vācija zaudē,-tad mums vajag tikai nieka 2 punkti pa abām spēlēm,lai tiktu četriniekā!

aakkis, 18.maijs 2014, 12:49

Man gan kaut kā sanāk, ka Latvijai obligāti BLR jāuzvar, lai tiktu tālāk. Somi gan jau Kazahstānu uzvarēs, arī būs 11 punkti.
raihs 18.05.14
Somi laikam sajukuši prātā no lētā un labā baltkrievu šņabja-0:2 pret ASV
aakkis 18.05.14
aakkis 18.05.14

Bandito 18.05.14
No Znaroka lūpām lasot sanāca: "Deb***" :D

gapp, 17.maijs 2014, 21:52
Znaroks teica - Ļežatj, bļ.... Tādā veidā, tiesnesis bargāks, un vēl Girgs dabūs sodu!

Bandito, 18.maijs 2014, 10:22
Nu diez vai-Znarokam vakar jau nu toč nebija nekādas nepieciešamības ar šādiem līdzekļiem "izsist" uzvaru pār vareno LV:) Drīzāk tomēr bija"Ģebil":)
Nu-neviens nezin-tā gudrā komisija par Girgensona lietu jau "sostojalasj"?

raihs, 18.maijs 2014, 10:29

Vairākas reizes apskarties - precīzi - Ļeži, bļ.... un vēl tā neveikli apskatās apkārt!

Vņš ir treneris un uzdevums viens - ar jebkādiem līdzekļiem samalt pretinieku! Jebkuru!
raihs 18.05.14
No Znaroka lūpām lasot sanāca: "Deb***" :D

gapp, 17.maijs 2014, 21:52
Znaroks teica - Ļežatj, bļ.... Tādā veidā, tiesnesis bargāks, un vēl Girgs dabūs sodu!

Bandito, 18.maijs 2014, 10:22

Nu diez vai-Znarokam vakar jau nu toč nebija nekādas nepieciešamības ar šādiem līdzekļiem "izsist" uzvaru pār vareno LV:) Drīzāk tomēr bija"Ģebil":)
Nu-neviens nezin-tā gudrā komisija par Girgensona lietu jau "sostojalasj"?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs