atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kur ir patiesība?

kilka 18.01.11
Guntarskl - tā jau nu iesim te savus plānus atklāt! Viltnieks! Ņemsi un nocelsi no deguna!!! ;))
urmaas 18.01.11
Prihvatizators Gunža.
:DDDD
Gunča
tev tak karjeriņš laps,tas kurā raudas ķeselē,jem tik ciet.man pat šķiet ka zeme zem tā ir Latvijas Valsts mežiem!!!
:)))
skrejejs 18.01.11
guntarskl ņem Gauju ar elektro stacijām,būsi paēdis no zivīm un nauda būs kabatā,jo tu ražo elektrību:))
guntarskl 18.01.11
Tā neviens ar neatbildēja par valsts ūdeņiem, kurus būtu vērts apsaimniekot.
Vienkārši gribās kaut ko apsaimniekot, bet nekas nenāk prātā:(((
Zacep, Usma ir pašvaldības īpašums, tātad, neveiksmīgs piemērs.
mirtins 18.01.11
Tur jau tā lieta. Es esmu par visu ūdeņu apsaimniekošanu, jo kaut kas var zelt un plaukt tikai tad, ja tam ir saimnieks. Bezsaimnieka manta tiek ātri izzagta. Taču ne jau tā, kā pašlaik ir iecerēts. Tam, kas pašlaik notiek es neredzu loģisku izskaidrojumu un nespēju atbalstīt. Turklāt es nekad nespēšu atbalstīt tos cilvēkus, kuri lielu sabiedrības daļu uzskata par aprobežotu... mani ja atklāti... tas nošokēja....
skrejejs 18.01.11
zaceps Es pasludinu sevi par Usmas ez.1/4daļas un zemi ar zem ezera savādāk sanāks čuss:))
zaceps 18.01.11
Es pasludinu sevi par Usmas ez.1/4daļas apsaimniekotāju.Sarunāšu ar Bumsi,pie viņa fazendas uzrausim foreļu,storu audzētavu.Bums kūpinās,tirgosim,ļausim copēt,tīkliniekus no savas teritorijas ārā,nau slikta vīzija.Jaunizceptā organizācija mūs vedīs uz pārtikušu un laimīgu nākotni.Grābam ko varam,neguļam,apzags, paliksim bešā.
kilka 18.01.11
sagittario - nu malacis, nu, ko es varu teikt :)))

Tur nejauši uzgāju 11.01.2011 ZFP sēdes protokolā, ka ieņēmumi par MK 2010.gadā 311365 laši. Kurš te kaut ko par miljoniem nesen murgoja??
sagittario 18.01.11
skrējējs- es tik trennējos tehnoloģiju apguvē :)))
Ja nopietni, es kā naivs lauku puisis biju iedomājies, ka kādam interesē dokumenti, kuri tur atrodami. Piedodiet, ka patraucēju!
Bebrs 18.01.11
"Ūdeņu aizsardzība, kā te viens rakstīja, ir īpašnieka pienākums. Kā optimālo LMB iesaistīšanos uzskatu iegūstot savā valdījumā noteiktu skaitu ūdenstilpju un nodrošinot to apsaimniekošanu"
iegūt valdījumā un apsaimniekot - tas nav aizsargāt, lai ūdeņu aizsardzību valsts nodrošina. Tāda biedrība točn nav vajadzība, vistīrākais LMMB vecais krievu modelis
sagittario 18.01.11
Ōōō- izdevās!!!
Tere, Kilka! Tu mani toreiz uzvedi uz pareizā ceļa! Nebaidies, Tev par to nekas nebūs, tikai paldies.
skrejejs 18.01.11
ZM ZIVSAIMNIECĪBA,tāpat kā visu Kolhozu izaga pārdeva draugiem :))Nesmīdini tautu
urmaas 18.01.11
skrejejs
publiski slabo???
:)
skrejejs 18.01.11
Es jau teicu,jo lielāka haizivs ir barā jo lielāka apetīta.Ja gribi pastāstīšu per.
sagittario 18.01.11
Mēģināšu ielikt saiti, varbūt izdodas: ZM ZIVSAIMNIECĪBA
kilka 18.01.11
Es nezinu, tāpēc jau es prasu!!
Kā reiz tēma ar te pareizā - kur ir patiesība??
skrejejs 18.01.11
kilka.Varbūt tu zini vairāk kā es,bet neizliecies kā esi baigi pasaku stāstītājs.
urmaas 18.01.11
Gatis
ir doma vikendā-Peipuss vai tā viet kur pēdējo reizi kopā uz copp braucām!mans jau vairāk tā kā uz Peipi grib.
:))
zaceps 18.01.11
S volkami žiķ,po volči viķ,tobiš:nekas cits neatliks,visiem,kam būs iespējams, tai jaunizceptajā veidojumā,jālien iekšā pa visām durvīm un logiem,lai no iekšpuses ar sūdainu koku pamaisītu to lielo zupas katlu.Moška tad pamaitāsies tā lielā apetīte visu aprīt tikai tiem tauku mūļiem.Tas,ka kkādu veidojumu uzceps,ir skaidrs.Ja būs tāda iespēja,līdīšu tur iekšā bez uzaicinājuma,jo mūsu tur būs vairāk,jo labāk.Nestāvēsim malā,īsta cīņa sāksies tikai pēc 21.Bitva buģet dolgai i kravavoj,no pobeda buģet za nami!
urmaas 18.01.11
Gunča
tev jau nav puteļes!un uz copp TUar tā atturīgi veries!
:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs