atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

ashukainis 11.02.11
Bumsi, Liels paļdies :))
bums 11.02.11
Vēl prātīgāk :DD
Pasūtījums aizgāja
ashukainim u.tt
burtnieks 11.02.11
Bumsi,vai čagu arī lej tikpat prātīgi?
bums 11.02.11
bums 11.02.11
Usmā pašlaik klusums jāgaida laika stabilizēšanos Ledus labs no krastiem tikt virsū nav nekādu problēmu.Ja piesaltu solītie -15 tad varētu atklāt motosezonu Ledus biezums vietām 30 cm
bums 11.02.11
zivgarnis
Bildi v studiju :DD
zivgarnis 11.02.11
Bums. Viena auss ekcentriski. Pa otru galu iznāk stieple uz kuras būvē mikriņu.
Tā arī arī kopā ar Mārci pie vēdzeles netikam kanālā, nu jauns puika, ne ko ņemt, ne prasīt :)) pret bērniem esmu labs :))
gintsgg 10.02.11
Roli , jā Tu to saki , tad būšu kļūdijies ar secinājumiem . Bet kāpēc šis pa naktīm neguļ ?
kilka 10.02.11
Dzērvēns ir kā Dr. Džekils un Mr. Haids, tāpēc arī viņam te ir divi niki. Viens ir viedais-spečoks, otrs ir činkstulis-nezinītis.
:DDD.
Nē, nē - ar puiku esam sēdējuši pie kanāla malas, nu jau urbis un kaste arī iegūta :)) Vai ne tā , Mārci ? :))
gintsgg 10.02.11
Dzērve , man ir zināmas aizdomas , ka tu neesi tas par ko sevi uzdodi , vēl rudenī rakstīji ka gribi sākt makšķerēt , tikai nekā tev nav , neko nemāki , neko nezini , bet ar vietējiem matadoriem satikties atteicies , kuri tev visus knifus iemācīt bija gatavi . Vīri tev kātus dāvināja , auklas sūtīja , bet izrādās ka tu jau viss maz divus gadus Roļa jaunos svinus jūrā lidini . Gali neiet kopā . Un vēl bērni tavā vecumā šinī laikā jau sen guļ , bet tu ļoti bieži pa naktīm netā sēdi , kā rītā piecelsies uz skolu ?
It sevisķi , ja bodē tie parādījās pēdējo mēnešu laikā :)) Protams visu nezinu, man ir savs svins :))
Dzeerve 10.02.11
kas tur tik jauns tajos svinos? pāris gadus jau ar tādiem copēju
Jā, atnaca, fāterim nevar radīt, šim vajag jauniem vizuļiem un bļitkam, un vispār domīgs palika lūrot uz to aci :))
bums 10.02.11
Roluk tev tās acis atnāca ?
Čoms iesitis 115 gr :)))
bums 10.02.11

Svars ??
Bralitis 10.02.11
Roluk tas ir mans straumes Gaujas svins:)) !!!Butēs ar tādu lieku, un lejam jau pāris gadus paši. Tev jāmaksā man par autortiesībām kristāliskā veidā :))))
Ieliku bildēs, nekā sensionāla jau nav ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs