atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 27.05.13

Kuram šādā situācijā priekšrokā Bākuguņi visiem zilā krāsā :DDD
bums 27.05.13
Kāts kuram bija zudusi spices aukšdaļa gatavs Atrodās Bruņiniekos Fidera spicei gredzens nomainīts
Žogam spoles būs gatavas uz rītdienu
bums 27.05.13
DAM multiplikātors gatavs Rīt Bruņiniekos
bums 26.05.13
Vakar Usmaa 4 liidakas nokeeru uz Tevis aprakstiito princupu par tiisanas paartauksanu. Jo copes bija daudz. Nebiju agraak aizdomaajies..... Tenk juu!!! Kad pats laid Usmas virzienaa?

Dzelzis, 26.maijs 2013, 22:14

Dzelzi pēc uzknābiena nopauzē un viss būs čikiniekā -pareizāk teikt laivā Pats Usmā būšu ned vidū
bums 26.05.13
Sveiks, meistar.
Cīnoties ar Burtnieka līdakām, divdaļīgais spinings kļuva trīsdaļīgs. Vai vari palīdzēt.

Ilgais, 26.maijs 2013, 21:48

Ieved pie Ginta vai Bruņiniekos Rīt savācu un vedu atdot gatavos
Dzelzis 26.05.13
Vakar Usmaa 4 liidakas nokeeru uz Tevis aprakstiito princupu par tiisanas paartauksanu. Jo copes bija daudz. Nebiju agraak aizdomaajies..... Tenk juu!!! Kad pats laid Usmas virzienaa?
Ilgais 26.05.13
Sveiks, meistar.
Cīnoties ar Burtnieka līdakām, divdaļīgais spinings kļuva trīsdaļīgs. Vai vari palīdzēt.
Rxq 26.05.13
Es vienu monitoru izārdīju, lai paskatītos tā vēderā. Tas sastāv no daudzām kārtām speciāla, stingra, izcili cieta plastikāta, kur viens slānis ir pat 3-4mm. Izsist dūri cauri, tā, ka paliek tādas formas caurums....Kino triks!
bums 26.05.13
bums 26.05.13
Jah PM ar norādēm par tālko rīcību :DD
bums 26.05.13
Aiz gredzentiņa kabināju... Loģiski spriedelējot, gredzentiņš ir vienīgais aizdomās turamais. Taču - kā? Pirms tam ne zacepi bija rauti, ne desmitnieces stīvētas :-)

Jah, 26.maijs 2013, 19:26
Kujovijs gredzentiņš trāpijās.Uzverot gredzentiņu uz bleķa šamais vairs atpakaļ nesaspiedās.Vot i mētājot gredzentiņš griezās/griezās kamēr sakabite nospruka!Citu variantu neredzu.

urmaas, 26.maijs 2013, 19:42

Tas ir vienīgais reālais vaininieks :))
urmaas 26.05.13
Aiz gredzentiņa kabināju... Loģiski spriedelējot, gredzentiņš ir vienīgais aizdomās turamais. Taču - kā? Pirms tam ne zacepi bija rauti, ne desmitnieces stīvētas :-)

Jah, 26.maijs 2013, 19:26

Kujovijs gredzentiņš trāpijās.Uzverot gredzentiņu uz bleķa šamais vairs atpakaļ nesaspiedās.Vot i mētājot gredzentiņš griezās/griezās kamēr sakabite nospruka!Citu variantu neredzu.
Jah 26.05.13
Hotentots 26.05.13
Jah:

Kabināji pa tiešo pie vizuļa, jebšu lietoji gredzentiņu arīdzan? Iespējams, tas deformējās vai noāķējās un par šī elementa esamību aizmirsi.
uzgulis 26.05.13
Gan jau ka pēc pēdējā iemetiena neuzkodi, un pirms metiena labi salāpījies un vispār aizmirsi to bleķi galā piekārt DDD
bums 26.05.13
? :)))
Jah 26.05.13
Šodien vingroju pa ezeru ar Buma vilīti. Viena līdaciņa jau amnestēta, gaidām, kad pasauks mammu. Piepeši spiņa aukla pievelmot paliek slāba un tiek izvilkta bez vilīša. Domās nolamāju pavadiņas karabīnītes ražotājus un savu sklerozi, ka karabīnīti tomēr labāk tomēr taisīt ciet, un konstatēju, ka karabīnīte ir ciet! Nācās pat attaisīt, lai uzkabinātu nākamo bleķi... Vot paskaidrojiet man, kā tas var notikt! Meita-tīnis apgalvo, par gluži jukušu mani vēl uzskatīt nevar :-) Ūdenslīdēju jociņi? Slēpts Hudīni talants?
mikss 26.05.13
nokūpināts ļoti profisionāli un iskatās superīgi.tā arī jāiskatās kūpinājumam, nevis melnam kā no skursteņa.super.
gintsgg 26.05.13
Es saprotu -laiks sūdīgs copes naf Vienas negācijas un bezdarbība ,bet ticiet man ar pirmdienu laika apstākļi uzlabosies un visa šņaga aizies nebūtībā.

bums, 25.maijs 2013, 21:28

Jau šonakt zivis ķērās uz nebēdu .
bums 26.05.13

lai uzkārtu zivi ne vienmēr galva ir vajadzīga Es biju domājis tādu variantu ,ka liksi zivis uz sieta guļus ,ja karini tad galvas atstāj bet iesaku nosiet lai manta no galvām neatraujas ;DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs