atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Diamond 25.05.13
Tajā trīszvaigžņu ordeņa lādītē, cerams, atradīsies vieta, kur noslēpt pāris gumijzivtiņas: zin kā, lai dāvanas saņēmējs nepaliek bez zives :D :D. Kgan, ja jau ir žors, tad jau arī uz burkāna paķers!
boomtix 25.05.13
Dāvanu komplektā arī citi āķi:) bums tie kuri ir standartā nav dies ko labi-daudz shodu...bet vizulis iet uz urrā un man patīk vot tik tie kruki...bez obid.es tik iesaku kko bik labāku!
sragiagiaA 24.05.13
Tādā kastītē sievai-makšķerniecei var uzdāvināt. Tik, ka tāda dāvana nesanāk pēdējā dzīvē... :DDD
bums 24.05.13
Ko darīt ja cilvēks grib uzdāvināt viens otram Celefāna maisiņā būs nāvotīgi necmuki :DD Tā pat nedāvināsi vizuli standarta iepakojumā /pats esmu to piedzīvojis/kaut kā negležē :DD Ordeņa kastē tas jau ir šiks :))
asais0729 24.05.13
Treju zvaigžņu zives -par ieguldījumiem zivu ķeršanā...
Haizivs8 24.05.13
Nu pasmuko,zelzis samta kastite.....:)
bums 24.05.13

Dāvanu komplekti gatavi-noformēti Vienīgais izsūtīšu pirmdien
bums 24.05.13
Usmā arī -tikai 0,5-0,7 kg :))
bazdals 24.05.13
peipusā nāk asari 130-390 grami info. peipsile.ee
bums 23.05.13
Sveiks, meistar! Gribētu iedot uz apkopi salmo grand majestic 7625fd spolīti. No laivas ar visu kātu iekrita jūrā:) Varbūt vari patekt, kur Bruņiniekos var ievest, lai pie Ginta nav jābrauc.

Silver, 23.maijs 2013, 08:33

Paņēmu rīt uz to pašu laiku būs bodē
akmens 23.05.13
Varbūt tik tiešam aizbrauc uz diagnostiku.Es savu micuku ja rodas problēmas vedu uz diagnostiku Aura auto ,ne reizi vairāk par 15ls neesmu maksājis.Ja ņem vērā cik esi ieguldijis,tāds nieks vien ir.
Silver 23.05.13
Bruņinieku 43 Varu paņemt pēc 14 :00 rīt būs gatava

bums, 23.maijs 2013, 11:19

Paldies! Līdz 14:00 aizvedīšu.
hecs7 23.05.13
Jau ir nomainīta lambda zonde,katalizators,Vārstu gumijas,sveces,spoles,gaisa filtrs.Vēl ir atlicis otrs katalizators,kurš maksā sākot no 500 ls..Tas jau ir bankrots.

aldeens, 23.maijs 2013, 06:43

Klau , var būt vienkāršak pieslēgt auto pie kompja un paskatīt ko tas saka? pieļauju ka daudz ko lieku jau esi nomainīis, ja rīgā vai tuvuma esi varu ieteikt paris kantorus kas to novērsīs ar mazām asinīm, protams ja nav kāds akskluzīvs auto, kaut domāju ari ar tādiem tiks galā.
daddy_j 23.05.13
Autiņš var būt labā kārtībā, bet tā mēdz gadīties, ja pārsvarā "mīcās" pa pilsētu un nedod kārtīgi izdedzināt to katalizatoru. Tāpēc
braucot uz TA ar 3 robu nekas nebūs, neko neizdedzināsi, gabals par mazu...drīzāk ielej labu benzīnu (98, bez spirta), pirms TA kārtīgu gabalu (200+ km) izbrauc un tad uzreiz uz apskati.

Tajā servisā, kur tu to visu taisīji vai tad gāzu analizatora nav?
eerglis 23.05.13
braucot uz TA pamēģini trešajā robā pavilkt uz 80-90, (vai mazākā pārnesumā attiecīgi mazākā ātrumā) izdedzinās izpūtēju.
bums 23.05.13
Bruņinieku 43 Varu paņemt pēc 14 :00 rīt būs gatava
Silver 23.05.13
Sveiks, meistar! Gribētu iedot uz apkopi salmo grand majestic 7625fd spolīti. No laivas ar visu kātu iekrita jūrā:) Varbūt vari patekt, kur Bruņiniekos var ievest, lai pie Ginta nav jābrauc.
sars 23.05.13
aldeens, man paziņam bija samērā līdzīga problēma, arī TA nevarēja iziet atgāzu dēļ, nomainīja vārstu gumijas un OK.
Varbūt ka noder?
bums 23.05.13
Jau ir nomainīta lambda zonde,katalizators,Vārstu gumijas,sveces,spoles,gaisa filtrs.Vēl ir atlicis otrs katalizators,kurš maksā sākot no 500 ls..Tas jau ir bankrots.

aldeens, 23.maijs 2013, 06:43

pilnā šprice vai mono šprice ?
lacuks007 23.05.13
tur vēl daudz ko var meiģināt! katalizātoru var izgriezt un aizmetināt,sāksim ar to kas pa mašīnu, kas pa dzinēju un vai diagnostiku esi veicis?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs