Izsaku līdzjūtībau Normundam Grabovskim sakarā ar mātes nāvi .:( Vieglas smiltis
Labrīt! Vai shimanim ritošajai gultnis būs ienācies? Liegums neglābjami tuvojas savam finisham! 8)
paiks, 7.maijs 2013, 08:11
šodien jābūt
Labrīt! Vai shimanim ritošajai gultnis būs ienācies? Liegums neglābjami tuvojas savam finisham! 8)
[
vienkars, 6.maijs 2013, 23:44
Izskatās ,ka drīz vien to Storumanu izklapēs mūsu baleliņi sausu.
Nav tik vienkarshi izdarams,bet nu loms gan labs :)
sharapovs, 7.maijs 2013, 07:32[/quote]
Man bija tāda iespēja -pavērot ar zemūdens kameru -kas darās zem ūdens Storumanā Vienā vietā netālu no Ankezundas ,bet ne pie sietiem Tā arī grunti neieraudzīju vienas zivju muguras -slānis varēja būt ap 1-1,5 metrs .Abas šis zivju sugas Sīga un Forele/varavīksne/ ir tipiskas baru zivis ko nevar salīdzināt ar līdakām -vienpatnēm Tāpēc tos ahūnos barus izskaldīt bez tīklu palīdzības ir neiespējami .Bija gadījums kad ierastajās copes vietās forele bija pazudusi Sākās runas -vot izķērāt -nilkuja -viņas bija pagājušas nost no tās vietas 2 km Un tie kuri to atrada vilka .Un ne jau katru dienu tā cope tur ir -tā pat kā pie mums .Lielākie lomi parasti ir svētdienās -domājam ka tas ir saistīts ar HESU darbību
Taisi tieši tādu pašu formu gan asmenim , gan rokturim , bet pašu asmeni moras .
gintsgg, 6.maijs 2013, 23:19
Tad nav problēmu
Nav tik vienkarshi izdarams,bet nu loms gan labs :)
Taisi tieši tādu pašu formu gan asmenim , gan rokturim , bet pašu asmeni moras .
To es nevarēšu jo nav tādu asmeņu -vienkārši tos nepasūtu jo tie ir galvas tiesu sliktāki par Moru Tas ir Indiešu damasks -naglas sakaltas kopā ar konservu bundžām :))
Gint Tu biji domājis paršādas formas asmeni ?
Tas ir 100% skineris
Mr_mierīgais šodien atklāja laivu sezonu :))
Storumana Raivo bāze No laivas ar ziemas copeni Ilgākais zivs cīniņš bija 26 min Savars lielākajai 4,7 kg
Paldies! Tā jau biju domājis,gribēju jau iet,bet vējš manās vietās šodien liels!
Ne jau no agra rīta viņi rokās! Kad saule sāk sildīt-tad noteikti.No rīta pie upes tuvu 0*C!!
Lielupē līņi ir pamodušies Saules izsildītajos līcīšos rokās uz nebēdu Jāmāk tikai slieciņa pie šnobeļa pielikt
Achtung Zuši iet !!!! sākot no pag pirmdienas Tas tiem kuri zin un māk
Trafs Es jau citu noskatīju :))
3.maijs 2013, 21:08 | citēt | links
man pie mājas ir transformatora būda,klusām pa nakti varu demontēt,varēsi lādēt,kamēr latvenergo izdzisīs.
daks, 4.maijs 2013, 09:10
Skaists skats -cepts daks transformātoru būdā :DD
Tik tiešām 2000 tuvu pie 70 $
3000 tā pati cena vēl pagaidām :) 39 $