Kas jauns saja sadala,ko atkal buvejam un tirgojam,faken magaiveri....
paldies Bums, savācu no Ginta blīves.
snipiens - vispār jau klienti un par tehnoloģiskām tēmam Buma lapā var runāt bez maksas :PP
daddy_j, 30.aprīlis 2013, 14:19
Es neesmu klients...salūzt ,,lazdukāts" āārrāā...jaunu vietā!!!:)))Tā kā nekāda ,,šara" man nespīd...!!!:)))A tehnoloģijas noslēpumi tiek turēti noslēpumā...!!!:)))
snipiens - vispār jau klienti un par tehnoloģiskām tēmam Buma lapā var runāt bez maksas :PP
Mmierīgi, vai nu ar terpentīnu , jeb spridzināt, vot:)
Man piedodams...es nespeciālists!!!:)))
Vsjo,vsjo...a to Bums sāks bārties!!!:)))
stiklā caurumu uztaisīt - kā 2 pirkstus, bet stikla gredzenu - gribētu paskatīties... :DD
blīves izcirst ir štrunts, ja ir pareizā štrumente, to i mans mazdēls mācētu, bet atrast pareizo materiālu, kas tur i ūdeni, i eļlu, vot tur var nākties pasvīst nespeciālistam...
daddy_j, 30.aprīlis 2013, 13:05
Ilgi nesvīstot...stikls!!!:)))
blīves izcirst ir štrunts, ja ir pareizā štrumente, to i mans mazdēls mācētu, bet atrast pareizo materiālu, kas tur i ūdeni, i eļlu, vot tur var nākties pasvīst nespeciālistam...
aakki, tā jau i, tir**na naudu nemaksā.. jem vērā, ka ne visiem ir nepieciešamie štrumi un meteriāli pie rokas. Tas tā, bez obid i najezdov, fakta konstatācijai.
Sveiks, Meistar!
Vakar izmēģināju Tavu nazīti. Noģērbu tam lopiņam kažoku bez liekiem bojājumiem un negaidīti viegli. Paldies! :-)
P.S. Neesnu šajā jomā profersionālis. Iepriekšējo reizi ko tādu darīju pirms vairākiem gadiem ar galīgi nepiemērotiem rīkiem...
Čau, BUMS! Kā Tev iet ar manu sudraba karoti?
Čau Aivar.Kā ar feeder formām pastāv?
Too GINT_S PM Viss gatavs nosūtīšanai
Too Paik -Shimanim gultnis būs uz nākamo otrdienu
Nu da žiļis!! Pat sū.a šeibītes nevar izsist!!DD Kas tad auklu piesien un āķi?
aakkis, 29.aprīlis 2013, 22:20
Lai uztaisītu ar glanci vajag caurumsitējus Man viņi ir ,kāpēc gan lai cilvēkam nepalīdzētu ?
Nu da žiļis!! Pat sū.a šeibītes nevar izsist!!DD Kas tad auklu piesien un āķi?
No rīta man piezvani un atgādini -uztaisīšu
Bumsi, ka ar tām šeibītēm? Būs rīt Bruņiniekos?