atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

paiks 26.04.13
Labvakar!
Par uzlikām zinu, jo pats viņām uztaisīju OFF! Nepatīk, ka metienu kaut kas bremzē, tikai ar īkšķi. Lai tā viņas arī dzīvo. Par VESELAJIEM GULTŅIEM man liela ņepoņatka... Lai gan, spole ir jauna. Metienā tur kas tā kā žvadz, tāda nedauz metālīga pieskaņa, kuras intensitāte atbilst kasetes griešanās ātrumam. Moš PATI KASETE kaut kur STRĪĶĒ, jo metiena brīdī jau nekas vairs tajā daiktā cits nevar griezties?
bums 26.04.13
Paik spoles gatavas Intresantākais ka tam Shimanīm -multiņš bez auklas GULTŅI IDEĀLI .Rīt mēģināšu kaut ko tīt virsu un testēšu .Vēl kas praktiski Tu strādāji bez centbēdzes bremzes Uzlikas bija iedzītas līdz galam tā ka savu funkciju nepildīja Ja kādreiz mainīsi tās jāliek līdz pirmjam knikšķim -lai brīvi kustētos
bums 26.04.13
Ir tiešām līdzība ar Crocodile ,bet locījumi ir savādāki .
zogs 26.04.13
bums 26.04.13

Locījums karotes formā Uz foto tas redzams Pirmais kuru izlocīju un nomēģināju ūdenī-patika
P.S tas nav bungu šķivis
bums 26.04.13

Tikko kā pabeidzu atradu pareizo locījumu Izmērs tāds pats kā lielai mailei 65 mm svars 14 gr Būs misiņā melhiorā apzeltītas un apsudrabotas Biezums 1,5 mm
gintsgg 26.04.13
Pirmās divas lielās apzeltītās mailes man jau ir , un trīs mazās .
Dzelzis 26.04.13
Sorryyyy! 15. APRĪLĪ ne martā.
Dzelzis 26.04.13
Čau, BUMS! Man no sudraba vajag to vizuli, kura bildi tu ieliki 15. martā 7.55 , augšējo.
aakkis 26.04.13
Tāpēc veikalnieki sāk skatīties uz Jums ar šķībām acīm!! Izlepušie makšķernieki spoles vairs negrib pirkt!DD
gintsgg 26.04.13
Spoles vesels kalns jau Tevi pie manis gaida .
bums 26.04.13
Izskatās ka daudz darba...

boomtix, 25.aprīlis 2013, 21:45

tas nav tas vārds :)) akūni daudz Spoles gan visas šodien sariktēšu un 2 nažus
bums 26.04.13
Bumsi - uz sestdienu kaut kas no bleķīšiem pie Ginta būs? Vai arī es caur Jūrmalu braucot kaut kā pie Tevis personīgi varu pieskriet? Man vienalga kur, abi maršruti pa ceļam!

degarzivs, 26.aprīlis 2013, 00:50

Jau šodien ievedīšu pie Ginta
degarzivs 26.04.13
Bumsi - uz sestdienu kaut kas no bleķīšiem pie Ginta būs? Vai arī es caur Jūrmalu braucot kaut kā pie Tevis personīgi varu pieskriet? Man vienalga kur, abi maršruti pa ceļam!
paiks 25.04.13
Ar nepacietību gaidīšu pie aparāta!
boomtix 25.04.13
Izskatās ka daudz darba...
bums 25.04.13
Labvakar! Vai tā kastīte ar multiplikatoriem, kas pie Ginta atstāta bija, Tevi sasniedza? Tā pedantiskā...

paiks, 25.aprīlis 2013, 21:17

To pedantisko kastīti rīt no rīta taisīšu vaļā Tad arī piezvanīšu kas un kā :))
paiks 25.04.13
Labvakar! Vai tā kastīte ar multiplikatoriem, kas pie Ginta atstāta bija, Tevi sasniedza? Tā pedantiskā...
bums 25.04.13
Pirmās vimbas mājās... Ну Ты меня понял... ;)))

skiperis, 25.aprīlis 2013, 20:12

Poņal poņal :))
skiperis 25.04.13
Pirmās vimbas mājās... Ну Ты меня понял... ;)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs