Gint, neņem galvā, mēs neviens no tādam lietām neesam pasargāti.
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .
gintsgg, 27.janvāris 2017, 09:37
gintssgg līdzjūtība un neņem visu drazu ko te raksta galvā. Visiem labs nekad nebūsi. Vienmēr kāds cietējs atradīsies kuram kkas ne tā būs. Ne asakas!
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .
...tikai tirrgatājs,ja nemldos Ginča tāds īgns..
visu cieņu meistarm pr PJARNU sudraba cirīšiem...ir atšķirība...šie strādā labāk...pārbaudijām šo šteli...ir lab...
...es par šagaru...labs māneklis...neatpapliek no strekozas...
...un pat mušu ņevajag...derētu rupjāki āķi...
Labs cemers...kur to var nopirkt...gātes kanālā uz šo labi ķertos aiz vēdera...
Sveiks,Meistar!
Saki,kur var iegādāties tavas šaragas?
KZ7, 18.janvāris 2017, 17:56
Šāda tipa ,,Sharagas es rīt ievedīšu pie Ginta un Rotiņā Valdeķu 1 Komplektā ar mušu
bums, 18.janvāris 2017, 20:30
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)
bums, 26.janvāris 2017, 23:30
Un tagad Bumam būtu jāatklāj pareizas sasaldēšanas tehnoloģija un noslēpums. Jo savādāk tā sasaldētā zivs pēc pus gada sadētavā būs nekāda :)
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)
Vītināšanai var izmantot veca ledus skapja korpusu Tur nekādu sildīšanu nevajag Tikai vēja plūsma
Kaltēšanai vajag sildītāju,bet nedrīkst vairāk par 22 collām Tā ka ja ir jautājieni prasi
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.
guncha56, 26.janvāris 2017, 12:51
rīt būs gatavi un ievesti Bruņiniekos
Skapis visām dzīves vajadzībām karstā aukstā kūpināšana ,vītināšana, kaltēšana
Sveiks meistar! Kā var novītināt tagad peipusa raudu? Dzīvoju dzīvoklī. Čomam gan ir huters ar parstu krāsni istabā, bet nesmirdināsies tač guļamzonā. Atceros Tev bij kaut kādas kastes tam procesam kādreiz
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.
Zviedriem gatavs 220 galva :)
Salīdzinājumam 115 :)