atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Domaataajs 27.01.17
Gint, neņem galvā, mēs neviens no tādam lietām neesam pasargāti.
svens76 27.01.17
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .

gintsgg, 27.janvāris 2017, 09:37


gintssgg līdzjūtība un neņem visu drazu ko te raksta galvā. Visiem labs nekad nebūsi. Vienmēr kāds cietējs atradīsies kuram kkas ne tā būs. Ne asakas!
gintsgg 27.01.17
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .
NESIJA 27.01.17
...tikai tirrgatājs,ja nemldos Ginča tāds īgns..
NESIJA 27.01.17
visu cieņu meistarm pr PJARNU sudraba cirīšiem...ir atšķirība...šie strādā labāk...pārbaudijām šo šteli...ir lab...
NESIJA 27.01.17
sory....šaragu...
NESIJA 27.01.17
...es par šagaru...labs māneklis...neatpapliek no strekozas...
NESIJA 27.01.17
...un pat mušu ņevajag...derētu rupjāki āķi...
NESIJA 27.01.17
Labs cemers...kur to var nopirkt...gātes kanālā uz šo labi ķertos aiz vēdera...
NESIJA 27.01.17
Sveiks,Meistar!
Saki,kur var iegādāties tavas šaragas?

KZ7, 18.janvāris 2017, 17:56
Šāda tipa ,,Sharagas es rīt ievedīšu pie Ginta un Rotiņā Valdeķu 1 Komplektā ar mušu


bums, 18.janvāris 2017, 20:30
usis 26.01.17
labu apetīti;)
micuks 26.01.17
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)

bums, 26.janvāris 2017, 23:30


Un tagad Bumam būtu jāatklāj pareizas sasaldēšanas tehnoloģija un noslēpums. Jo savādāk tā sasaldētā zivs pēc pus gada sadētavā būs nekāda :)
bums 26.01.17
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)
bums 26.01.17
Vītināšanai var izmantot veca ledus skapja korpusu Tur nekādu sildīšanu nevajag Tikai vēja plūsma
Kaltēšanai vajag sildītāju,bet nedrīkst vairāk par 22 collām Tā ka ja ir jautājieni prasi
bums 26.01.17

bums 26.01.17
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.

guncha56, 26.janvāris 2017, 12:51

rīt būs gatavi un ievesti Bruņiniekos
bums 26.01.17

Skapis visām dzīves vajadzībām karstā aukstā kūpināšana ,vītināšana, kaltēšana
robs 26.01.17
Sveiks meistar! Kā var novītināt tagad peipusa raudu? Dzīvoju dzīvoklī. Čomam gan ir huters ar parstu krāsni istabā, bet nesmirdināsies tač guļamzonā. Atceros Tev bij kaut kādas kastes tam procesam kādreiz
guncha56 26.01.17
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.
bums 23.01.17
Zviedriem gatavs 220 galva :)

Salīdzinājumam 115 :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs