Man ir viss darbnīca u.t.t Uzskatu ,ka jebkuram vecim ir jābūt kaktam kur kaut ko ķimerēties -garaža ,šķūnis ,istabas kakts Jebkura vieta kruā var darīt sev tīkamus darbus :DDD
Milijonas 9 , ko tu ar Bumu , viņam nekā nav , man ir sava darbnīca , atbrauc un izvēlies priekš sevis , jebkuru formu , jebkuru krāsu , jebkuru lielumu .
Devītais miljon, davai žiķ družno! Nepiekasies....
Bumi, tu ar makšķerēšanas lietu taisīšanu tikai prieka pēc darbojies, vai pelni ar to iztiku, un ir sava darbnīca?
bums;rīt pēcpusdienā piezvanīšu,bet kad tikšu uz Rīgu nezinu darbi saskrēja ui,ui.tad jau rīt sarunās.darbā piešķīra Mersi,laikam 230,nebūs vairs savējais jādzenā.
Meitēns kas strādāja bodē,tā šaubīgi skatījās uz mani,jautāja vai tiešām šitais jāatdod bumam un pretī jāsaņem šūpi:)))
Rīt paņemšu ,jo šodien tikai atbraucu no laukiem ...Tad arī uzrakstīšu
Ar frēzi tikai jātaisa vadīkla pārējais vienalga ar rokām jābūvē ...
kvoks Man kaimiņš pēc vārda Jānis -viņam vārda dienā uzdāvināju apsudrabotu ar sarkanu galvu -rezultātā Jāņu rītā 7 līdakas paņemtas 4 -priecīgs...
Tagad no špini šupu neņem nost :DDDDD
Tākā spole mīļa laikam nāksies.Varbūt ir kāds labs frēzētājs?
murgs Tavējie arī ir gatavi rīt pēcpusdien piezvani sarunāsim kur un kā .........
Jātaisa no rokas jauns /laikam no alumīnija / jo orģināls ir no silumīna /Al un Zn sakausējums -trausls/
bums,šūpi labi,atskaite pie atskaitēm:)))
Kā salūza ?? ieliec bildi -Vēl nav tāda spole bijusi kuru nevar sataisīt -vienīgais vai atmaksājas ?
Žog Tu jau tādā likstā nēsi vienīgais :DDDD
Gan vēl sabūvēšu ;DDD Jāsāk rīt klapēt jānobeidz tie kuri ir aizkavējušies
to bums Vai kaut kur var dabūt salmo diamond 4320rd spoles detaļas?Nokrita uz gala un salūza kasetes bīdītājs.Salmo detaļu nav un laikam nebūs.