atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

zogs 27.06.11
...zin kur es redzēju tādu laimi!!! A cik cerību bij likts ! Un cope ar piedevām absolūt 0!
GaBe 27.06.11
zogs , tas uz laimi
zogs 27.06.11
Tagad man jāsaka:bled! Bumsi, tava-mana sudraba maile ar dievpalīgu duss Ventas dzelmē :( Dusmā ārprātīgā, pat izprovēt kārtīgi nedabūju! Un nekāds ne zāceps, bet neveiksmīga auklas aizķeršanās iemetiena brīdī! Neko nesapratu, kā tā tur tika spolē...... Aizgāja ar labu blīkšķi, lingas cienīgā veidā....
bums 27.06.11
Strarp citu šodienas zandarti lielāko tiesu bija ņemti aiz spurām vaigiem u.t.t Tātad zandarts spieda ar masu Večiem uz maili rezultāti ļoti pieticīgi Pāris zem mēri
bums 27.06.11
Labdien Labdien Nu ir visi pie pēcjānu sajēgas :DDDD
Maķenīt pasīroju pa Usmu Rezultāts 24 zandarti
Viens bija cīņas cienīgs un es zaudēju -pumpēja nežēlīgi Rezultātā āķi taisni ,kā īleni Zaceps nopūtas vien No manas puses arī bija izsauciens -Bled aizgāja.Vainas bija divas telefona zvans un nenoregulēta multiplikātora bremze :(( Labākais ņemiens bija aizvakar kad sāka mainīties vējš no DR uz Z-ZR
zogs 23.06.11
Uzmanību! Vīri, saturās, es ar iesaistos cīņā! Nupat tiku pie bumša labumiem! :))
P.S. Jūsu visu reklāmas ietekme bija nepārvarama! :)
kegumietis 22.06.11
Nu Māris izskatās gana priecīgs ,par savu līdaku ,bet tie jau nav visi viņa trofeji ar ko dižoties ,kas ir ofisā pie sienas uh ,kas par galvām ,tā turpini.
Vairis30 22.06.11
Paliec sveiks Otilij, lai tav labi klājās ....
bums 22.06.11
Nu ko otilij ????????........:DDDD Hrenovato ????
otilijs 21.06.11
Meitenīt, meitenīt...ak meitenīt
gintsgg 21.06.11
Bumsi , turētāji ?
bums 21.06.11
Labi puiši un meitenes Visiem priecīgi nolīgot un atrast papardes ziedu :DDD Es slēdzos nost Tiksimies pēc svētkiem Visiem veiksmi un ne asakas
bums 21.06.11
Kā solīju un ar autora atļauju 9 kg Mazā maile /apsudrabota/ Prīze lielā maile apsudrabota un 1 litrs Zālu :DDDDDDDDd Tā aturpināt !!!!!
bums 21.06.11
Viepli es zinu ka Tu lasi -roti gatavi rīt ievedīšu :DD
2 sudrabnieki 1 melhiors
zaraza 21.06.11
man šopavasar Ķīsī arī 1.5kg brekšelis paņēma Rapalas ClavkinMinow mutē... Tas gan varbūt sargāja nārsta vietu, jo pieņi šķida uz visām pusēm... Vai arī vienkārši sajuka kā ezītim ar kaktusu un gribēja to vobleri nevis apēst bet samīļot :)
otilijs 21.06.11
tikai tādēļ, ka nav reglamenta, kā šādās situācijās rīkoties, tikai netiesiski sastādīti noteikumi.
Noķerta jau tika ar makšķeri.
Ziemā samus kāds makšķerē?! Kaut kur jau viņi mīt
otilijs 21.06.11
o.Paramonovs 20.5
Neieskaitīja tādēļ, ka zivs izcemmerēta no ziemošanas vietām
Tonis 21.06.11
Nekas brīnumains tanī nav,karpveidīgās zives, lai papildinātu olbaltumvielu krājumus, dažreiz pakampj kaut ko kreptīgāku.Ja nemaldos ,kādu laiciņu atpakaļ, vieiens no Juglas papīrfabrikas matadoriem ziemas beigās uz kārtīgu bļitku izvilka ap 18 kg smagu karpu...
mmartins 20.06.11
Pēdējā reizē čomam Burniekā uz 3 vai 4 numura rotiņu šitāds pļitaks paņēma tā ka āķis bija mutē. Pie tam ņēma 2 metienos pēc kārtas, tik pirmajā neizdevās izvilkt. Mēs tā drusku pabrīnījāmies ...
bums 20.06.11
Nē- pa svētkiem pamēģināšu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs