atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 08.06.11
Neķerat kreņķi visu sakārtosim Forums būs bez mudakiem :)) Tajā ziņā krievu forumi ir korektāki kaut gan tur arī trubaļotu netrūkst :DDDDDD
Cienīsim viens otru ...................
akmens 08.06.11
Ja vēl ņem vērā piereģistrēšanās laiku,viss ir iespējams:(
jez_ups 08.06.11
Kaut kā ož pēc otīlijas?????
spicause 08.06.11
kadas zivis ķerās jūra
bums 07.06.11
Mēs jau sapratām par to lēnumu paši tie fiksie nemaz nebijām Nākošmaj tad gan nedrīkst nogulēt :DD
bums 07.06.11
Tās bija Zarazas darbs jo zives bija no viņa garšotas
Mēs vakar ar Zacepu sakūpinājām -labas sanāca Tikai mucas vāks jātur visu laiku pusatvērts -jāuzmana gruzdošās pagales lai neaizdegās vēl viena nianse Vējenes sēju kā zušus un karināju nevis liku uz restēm
sagittario 07.06.11
Par tiem lēnajiem nepārprotiet- TO es par sevi... :)))
sagittario 07.06.11
Jā, bilde skaista, tikai Tava prognoze tāda bēdīga, bet tā jau tiem lēnajiem iet- kamēr izkasās, vilciens aizgājis :)))
Kurš bija kūpinājis vējenes MRK pasākumam? Fantastikooo!!!
bums 07.06.11
Kas tu traks man nemaz fočuka nebija Made in nets :DDDD
Vairis30 07.06.11
Ei Bumsi, beidzot tev sanāc vien smuk bild +10
bums 07.06.11

Skaista spēcīga zivs un pareizi pagatavotai nav ne vainas
zogs 07.06.11
Es neko nezinu :P
bums 07.06.11
vēl viena lieta Es rīkojos bez makšķeres Bija līdz kaste ar vizuļiem -izmēģināju pilnīgi visus Zogs nedos samelot Vienīgās dabūju uz apsudrabotu modificētu karoti/arLatvijas karoga krāsām/ šim šupim vismaz nāca lidz un kaut ko grabināja Pārējie 00
bums 07.06.11
es domāju ,ka beidzies -kaut nu es maldītos :DD
sagittario 07.06.11
MPKJP (man prieks, ka jums prieks :))) ).
Piedzīvojumi Jums pa rubli. Es saprotu, ka copēt Jums nebija laika, bet kas tur ar tām vējenēm pašlaik notiek?- viss jau beidzies?
bums 07.06.11
Jaunākais dēls joprojām dod priekšroku Kaņierim
bums 07.06.11
Vēl varu piebilst godīgai publikai Ka otīlijs aizjoņoja kāta kāteļa virzienā Un ceresīm ,ka uz ilgu laiku:DDDDDDDDDDDDD
bums 07.06.11
Zandartiem patika šis
bums 07.06.11
Turpinājums Usmā Neko nedarīsi Solīta bija apmācības stunda Māceklim veiksmīga :DDD

Vēl ar zandartiem neforsēšu jo 4 bija ar ikriem Daunrīgeri sākšu vazāt pēc 20 jūnija Tad nu gan jābūt iznārstojušiem Pēc maniem vērojumiem nārstam jānotiek šīs nedēļas beigās
bums 07.06.11
Laba diena !Nu bij kā tas Zaceps runā -galvenais laba kompānija un skaista Jūra Iesaku visiem un it sevišķi ar piedzīvojumiem-nelieliem :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs