atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

daddy_j 03.06.11
bums, es pastu ar telefonu nevaru izlasit, bet jaunnedel izlasisu . Par downrigeri steigas nav :)
bums 03.06.11
Paldies visiem par Laba vēlējumiem Un visiem rīt Ne asakas Un lai Jums veicas zandartojot :))Tagad tiešām uz čučumuižu.
bums 03.06.11
Tad Jums puiši ir mani pirmie darinājumi :)))))))))) Kā bonusu piešķiršu lielo maili ,bet nu jau ar zieģeli :DDD
tinis 03.06.11
gintsgg -man arī ir bez zīmoga.
gintsgg 03.06.11
Mānekli , pilnīgi pareizi , mums ir jāpriecājās ka mums tāds Bums ir , jālepojās par to ka viņš nak no mūsu vidus , jābūt priecīgiem ka mēs daudzi viņu personīgi pazīstam . Par to ka drīz vien Buma ražojumus var sākt pirkt visa pasaule , tas ir pilnīgi reāli , es jau ziemā Bumu kūdīju taisīt pašam savus borus , nedomāju ka Buma bori būtu sliktāki par Mori vai Rapalu , katrā ziņā es paturu ekskluzīvās tiesības iegādāties pirmo Buma ražoto bori , jā tāds taps - es pieteicos pirmais . Es varu palielīties ka man ir daži Buma šūpiņi bez firmas zīmoga Bums , tie ir paši pirmie , tādi reti kuram ir .
andriskkk 03.06.11
ja velc ar pilnu jaudu, tad jau tā arī var būt :D Nezinu, normāli velkot nav ne propellera, ne sagriezusies aukla, ir tikai dikti smeķīga spēle...
bums 03.06.11
Nu ja Jāņi un pēc tam ziema kurš tad tos borus labos .:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fish1 03.06.11
Bumsi nepārstrādājies!Tu tautai esi vajadzīgs!
Brikets 03.06.11
Firma BUMS veņikof ņe vjažet,no,jesļi vjažet,to firmennije! ;D
Dzelzis 03.06.11
Čau, Bums! Šodien 5 no rīta iebraucu Lielupē pie mājas un gar lēpēm uz tavu sudraba maili noķēru 4 līdakas un smuku asari ap 400g. Izskatās ka tā strādā!!!
texas65 03.06.11
Bumsi nepadodies!!!!!!!!!!!!
bums 03.06.11
Labi kungi līdz rītam ..............Ne asakas !!!!!!!!
texas65 03.06.11
Kā skatos , tā jāņirdz:):):):):)
texas65 03.06.11
Bumsi! Šis video atkal ir atbilde visam:):):):): Labais ....
bums 03.06.11

otilij es tevi atpazinu pat bildi sameklēju :DDDDDDDDDD
bums 03.06.11
Naf man tā latviešu slimība Iedomība :DDDDDDD
Ja kādam nēsmu atbildējis tad sory tas aizņemtības dēļ Vēlreiz sory Vairi jej bogu uz Usmu šodien netiku Ja visu rīt sakārtošu Tad noteikti pie Tevis uz Jelgavu aizskriešu Man tie loriņi ļoti vajadzīgi :DD
texas65 03.06.11
Bumsi! Senks!!!
bums 03.06.11
Usmā arī ir dabonami Aizsūtīju infu........
bums 03.06.11
Vairi nepiļikaj :DDDDDDDDDDD
texas65 03.06.11
Bumsi!!! Vai Usmā ar ir nopērkami Tavi meistardarbi???

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs