Puiši, beidziet tik digti slavēt Bumsi, viņš paliks tik iedomīgs, nu tik digti iedomīgs ..... :-))))))))
aiso_s Lai puika man piezvana Kad būs Rīgā iedošu lielos šūpus :DD Ne asakas
Skrējēj es Tev savu privāto pasta adresi aizsūtīju Gaidu tio metālu bildi.
bums.Uh kas par šūpiņiem.
paldies bums būs Tev savs katalogs, būs viegli izvēlēties. krāsa tas tā forma, svars tas būtu svarīgākais.
saprotat -es viņas taisu ar dažādiem krāsojumiem -piemēram šodien gandrīz katrs šūps bija savādāks
Pamēģināšu noprecizēt un ielikšu albūmā ,kau ari stingri biju nolēmis nko nekad vairs tur nelikt ........:DDDDDDDDDDD
bums lūgums no manas puses, gribās iegādāties tavas karotes, bet nu ja godīgi pats jau esmu sajucis, kādas tev ir izmēru ziņā, svara ziņā, krāsojumu, jo šī tēma ir populāra. moš var sarunāt ka Tu safočē pa vienam paraugam un ar raksturlielumiem iemet vnk albumā pie bildēm. tā būs baigi pārskatāmi un es varēšu izvēlēties merīgu sirdi :)
Vēļ viena lieta- loģiski ,ka tā nav panaceja .Paskaidroju kā es personīgi izvēlos šupus un pārējos loriņus.Tas kad uzreiz iemetot mānekli jums paņem līdaka -tas vēl nav rādītājs ,bet laimīga sagadīšanās-es to saucu -metiens pa galvu.Labiem mānekļie līdakas nāk līdz ,jo tie viņām izraisa interesi .Ja jūtat nelielu pieskārienu-sitieniņu /maniem šūpiņiem/ iesaku momentāli pārtraukt pietīt Lai šūpis lēnām sāk grimt 90% gadījumu būs nākamais sitiens Kuru jūs jutīsiet ar visām šūnām.Pēc sitieniem līdakas un pārējie plēsoņas savāc apdullinātās zivtiņas.Vēl viena lieta šūpi ar novirzīto balansu -āķi strādā kā Kalašņikovs ar lodi kam ir novirzītais centrs -tas nu jums ir pašiem jāizprot .......Ne asakas
Labi,Bumsi ,tad nākamnedēļ sākumā sazināsimies...kad,kur varēs saskrieties.
Zivniek es Tev vēlāk uzzvanīšu apskaidrosi kur tas ir Urmass teica ,ka 8:30 starts Tātad jābūt 8:00
Too aldis555 Dabonams Svētdien atvedīšu no laukiem uz Rīgu Ir mēģināts vienu reizi -pļavā ....:DDD un nolikts atpakaļ maisā ........DDDDD
sveiks Bumsi,vai tas-Cast net-tīkliņš vēl ir dabonams,vai jaf aizgājis?
Es ne par glupībām .Vienkārši stāstu kā ir ar t'
adu bleķi vai šupaku tā kā nebūs kā tik iedomāsies ka klapēs un tik būs .Katram bleķim sava spēle ir man tik teica kā ir taisnība ne jau par glupībām .Kam tad liek to virpuli ja virpuli ir pie pavadiņām ko ?
bērnu brīvlaiks sākas :))) un sāk visādi līst laukā :)
bumsi brauc droši...domāju, ka klienti netrūks :))
30 g, 40 g, 50 g, 60 g.
30 g, 40 g, 50 g, 60 g.
O šaize!Eu kāds te nav dakterīts?Varētu man rezepti izrakstīt :-)
Ņea čaga ir zāles un tikai ar ārsta rezepti ;DD