Tādi man tie DS sanāca 1,8 g , 3,5 g , 5 g , 7g .10 g , 14 g , 18 g .
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viš Tev par mutes brūķi uzlies greizus čeburātorus :DDDDDDDDD
Vo ,Gintam vairāk pēc suhostojiem izskatās..DD
Kas i ko ? Puika bildi iestellēja :DDDDDDDDDDD

Ja gredzenu negribi ņem ordeni 1 puika zviedru derevņā būsi :DDDDDDD
Zviedrietes kā trakas būs Tikai ar pareizo rūnu jāpagriež uz augšu -Mūžigais suhostojs :DDDDDDDDDDD
Kas es ,neofašists kāds...no tā zviedrietes baidīsies...DDD
Es niplātos Puikas jau velk un dažiem pat kož nost :DDD
Varu piedāvāt Apbalvjuma gredzens SS ar rūnām 1941 gads izgatavotājs Junkers -sudrabs Bildē ir analogs Man ir daudz labāks -saglabāts 22 pirksta lielums

Bums, beidz plātīties,kad beidzot dosi noprovēt?

Biju rakstījis par šūpiņiem no cinka Tad augšējā rinda ir no cinka būvētie -ķepīga šnce ,bet rezultātā skaisti tu'mši pelēks tonis Iekšpuse melnināta Sim spožajam laikam būs labi Rīt noņemšu skaidu Usmā tad jau redzēs kas un kā :DDD Apakšējās 2 rindas -kapars No zvīņu puses pulēts iekšpuse matēta
Tencinu par ieteikumiem Pašlaik galvenais rotiņu izsvarošana Rīt saveidošu kas kuram jāliek un pojehala ;DD

Zelta zivtiņas uz sudraba paplātes :DDDD
stieplītei nedaudz nolocīt galu un serdenī dabūt iekšā vītni... variants-serdeni uztīt no smagas stieples un vītne pati izveidojās.
VIX roteriem tā ir un tas strādā..
Var nedaudz nolocīt pašu stieples brīvo galu, lai tikai ar spēku var uzvilkt serdeni, protams saprāta robežās un bez palīgierīcēm.
Centīšos šo vietu izdomāt labu /par āķu stiprināšanu /
Šodien no Buma saņēmu DS svariņu formu , un klipšu griezulīšus , uzreiz ķēros klāt un pirmā partija jau ir tapusi , rītā ielikšu bildes , Bumam bija aizķērušās 6 čeburšku ausis , tās arī nonāca manā īpašumā un jau ir tapušas pirmās 3 čeburaškas , tik līdz pienāks sūtījums no fāterlandes , čeburaskas tai pašā dienā tiks izlietas cik tik vajadzēs .
Cienijamo meistar:),par tiem maināmiem āķiem,es tāpat kā aizgajējs Vieplis,biju Leona rotiņu piekritējs,lielakā šo rotiņu laža bija āķu nostiprināšanas sistēma,āķis pazuda ,rotiņš nestrādā,lūdzu centies nepielaist šo kļūdu.

Domāju ka šis āķu mainīšanas mehānisms būs vis prātīgākais /itāļu /nasca

Vienīgais krāsojums/melninājums/ būs bez pumpām Ja kādam gribās var kādu uzpindzelēt :DD