vajadzēs tākā OBRUBITJ???
:)))
Urmasīgais man zandarts migrē gar sēkļa kanti zebras ātrumos :DDDD Druvā minūte dārga
Gintsgg
labas mantas nebojājās.a suslu nav ko lieki taupīt!
:)))
Bumsiigais
mans savukārt nepiekritīs Tev!!!:))
ja tā zuve tur ir,tad tikai delo tehniki to izvilkt!Usminiekā varbūt savādāk,bet man zināmajās vietās copi nosaka rīts vai vakars.pārējais ir patīkama laika pavadīšana,labā kompanii!!!
:DDD
gint,ja pareizi sapratu, ta stājos rindā -man tādus -10-16g smagus.
Kilkin Es tomēr Tev nepiekritīšu par DS sviniem ar parasto griezuli Mana doma ir tāda Ja stāv zanders vai asaris ir jārubī tempā zaceps var būt par iemeslu laika zaudēšanai-bars aiziet Ar trūkušu DS svaru visa sistēma ir jāpārsien ,jo mainās attālums līdz āķim Ar sašaurināto DS griezuli atliek vienkārši uzvērt jaunu svaru un turpināt copi :DDDDD
Bums kādās naudās nāks rotiņi a la taimenj?
Mosh pāris zjibuļus nākamai sezonai ar vajadzētu paķert?
Tonis , savējie ir savējie , no tiem , kā no nāves un nodokļiem izbēgt nevar .
gintiņ,kāda ''skidka'' ar būs...savējiem...?
Brālītis
Ginča nevelc gumiju - taisi Ds svinus !!! Tā būs ejošākā prece. Uz kādiem 20 gb uzreiz piesakos. Citādi dzēriens saskābs :))
Brālīti , tagad varu atbildēt pilnīgi precīzi , tirgus ir sadalīts , Ds , pie manis , nav un nebūs , Ds tikai pie Buma , JIG tikai pie manis , formas jau ir , nākam nedēļu būs āķi tad sāksies ražošana , kad būs ar ko palielīties , būs gan informācija , gan foto .
vot,tā vienmēr ,vai nu pa īsu ,vai pa garu...[vari neatbildēt -dogadivajusj, ko teiksi....a,varbūt maldos.]
Nē tikai no 9 m sākums :DD
Bumsi, malacis,-a 8 metrīgu kvoku var pasūtīt...:D
Ir uztaisīta forma 3 šķautnei/trjohgranka/malas sudrabs-varš-misiņš Kam vajadzība piesakās:DD
Top smagie rotiņi -taimeņ :DD 18-20-25 gr
Lapiņa sudrabs serdenis svins āķis VMC Gultnis misiņš
Terre, Bums!
Ķer pasta balodi!
Zacep, nesapriecājies par agru!!!!
Kīļkan,Tavs P.P.S. nebija vaidzīgs,es tak saprotu,ka gribi paraustīt dabisku zacepu,ne mani:))))))))