atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

gintsgg 07.04.11
Paldies Brālīti , tas būs jāizdara , jo tie tvaiki diez kas nav .
Bralitis 07.04.11
Pamēģini izveidot starpslāni kā ašukainis teica - pamēģini iesmērēt nedaudz ar talku formas. Attīri svinu un neaizmirsti uzlikt masku - citādi pēc kāda laiciņa iedzersi glāzi ūdens un pa caurumiem salīs uz grīdas :))) Bīstami tvaiki - vēlbīstamāki par manu sveķi. Pērc silikona(tikai silikona !!!) 3M masku - filtru kods 6057(oglekļa filti - aiztur visas bīstamās gāzes cena 8Ls pāris - pietiek 8mēnešiem bet pareizi jāuzglabā -pēc katras lietošanas ietin polietilēna maisiņā jo aktīvā ogle darbojas visu laiku -citādi tev filtrēs pliku gaisu un ogles nolietojas ātrāk). filtrus var dabūt pat Depobet masku tikai pie 3M pārstāvjiem. Ofiss pie zemitānu tilta tieši pie dz stacijas - ieeja no sāna.
gintsgg 07.04.11
Mirtin , ar čeburaškam problēmu nebūs , izliet 150 - gramīgos tur ir mazliet grūtāk , tur sākās feileri , daudzus dabūju kausēt atkal ārā un liet pa jaunu .
gintsgg 07.04.11
Brālīti , būs , tikai mazliet jāpaciešās , man vēl nav formas , bet ceru ka drīz būs .
mirtins 07.04.11
gintsgg - pasaki, kur pieļkāvi kādu feileri? Es grasos čeburaškas tecināt:D Bez svina pļentakiem bērnībā zakiduškām un laimes liešanas... neesmu nekāds lielais specs:DDD
Bralitis 07.04.11
Ginča nevelc gumiju - taisi Ds svinus !!! Tā būs ejošākā prece. Uz kādiem 20 gb uzreiz piesakos. Citādi dzēriens saskābs :))
gintsgg 07.04.11
Cik svins bija visu izkausēju un salēju , sanāca 115 gb , 15 jau ir prom , tagad atlikušajiem jāapslīpē sāni un jāandelē prom . Vispār jūtos lepns ka man tas izdevās , ( kaut arī ne uz reiz , izrādās ka tas nemaz tik vienkārši nav kā no sākuma liekās ) , jo nekad neko tam līdzīgu nebiju darījis .
epox59 07.04.11
eerglis> Tur nu Tev taisnība ... :DDDDD !!!
-Vairāk būtu tādu uzņēmīgu, ar gudru galvu ,zelta rokām vīru , kā šiet Forumā esošie.
-un tā skaudība ... tas laikam ir gēnos , viens labums , ka ne visiem !!
jez_ups 07.04.11
Amerikā latvju zeltenes apcērp resnos amīšus(apollo šorīt) ...tie naivie pat murgos nevar iedomāties cik letiņu zeltenes ir gudras(naivas tikai izliekas)... Baidos , ka vārds LATVIETIS drīz pasaulē kļūs par lamu vārdu.
eerglis 07.04.11
jezup, pirms tam vēl bija teksts par to, ka latviets latvietim cenšas ieriebt, un beigās ieriebj pats sev.

evolūcijas teorijas aplamības pierādījums :D esam turpat kur pirms 100 gadiem :DDDD
Tonis 07.04.11
gintsgg,Zelta vārdi!
jez_ups 07.04.11
Šorīt atgādināja pa radio, ka brāļu Kaudzīšu romānam Mērnieku laiki aprit 100 gadu.Savādi likās , kad tika citēts fragments no romāna - ka šīs visas īpašības izzudīs no zemes virsas līdz ar pēdējo latvieti... Žēl , ka tā.
gintsgg 07.04.11
Sagitario , latviskā skaudība arī ir mūsu visu lielākā nelaime , kamēr mēs neiemācīsimies priecāties par katru , kurš kaut ko dara , tikmēr pie mums būs krīze , tikmēr mēs būsim nabagi .
gintsgg 07.04.11
Renār , es naktstārpus vakar pats pielasīju litrīgo burku , bet labi , stiep šurpam , noderēs .
renars993 07.04.11
Gint-taisam barteri,Tu man svinus priekš samiem,esTev spaini ar naktstārpiem.
sagittario 07.04.11
Labi, labi, man jau nav žēl, tikai tā latviskā skaudība! :DDD
gintsgg 07.04.11
Sagitario , ar Buma laipnu atļauju .
sagittario 07.04.11
Tā! Kamēr Bums kaut kur pazudis, tā Gintsgg sāk te omulīgi iekārtoties! :)))
gintsgg 06.04.11
Varēs , tirgots tiks par krīzes cenām .
renars993 06.04.11
bez pvn varēs sarunāt?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs