atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

gintsgg 06.04.11
Vēl pāris dienas liešu , tad apslīpēšu malas un sākšu andelēt .
gintsgg 06.04.11
Janka , jā !
JanKa_K 06.04.11
gint ar sveci apdedzini vai vnk ?
ashukainis 06.04.11
Gint, -esmu iesācējs, nekad neesmu lējis svinus, Bumsis man formiņas no Vācijas sadabūja, talku ar pie reizes.....
kad uznāks luste, būs jāpaķēmojās :DDDDDDD
gan jau ka process ir interesants :))
gintsgg 06.04.11
Ašukaini , priekš kam Tev talks ? Vai tad Tev svece nav ?
ashukainis 06.04.11
Gint, paldies par info! :))

Ar Bumsi runājām par Talku -viņš teica ka vieglāk no formiņas izdabūt svinus utt..... pamēģināšu gan ar Talku, gan bez Talka.....
gintsgg 06.04.11
Brālīti , pagaidām nav , bet ceru ka drīz būs .
gintsgg 06.04.11
Ašukaini , nekādu talku es vispār nelietoju .
Bralitis 06.04.11
Gintsgg tev DS svinu formas ar ir ???? Jābrauc uz 3-diennieku pie tevis ar 3 gb un liesim ds svinus :))
Bums, vēl var rīt ievest bori (mora) pieregulēt un varbūt uztrīt nažus? It kā vēl uz Peipi jaaizskrien...
ashukainis 06.04.11
Gint, Tu ar to formiņu palīdzību lej svinus? -cik daudz liec klāt to Talku? būs man ar kaut kad jāsāk liet, kamēr pie ūdeņiem nav iespējams piekļūt ar garajām pīckām! :))
gintsgg 06.04.11
Ar Buma gādību , tika atklāta mana svina liešanas ražotne , pirmie tapa uz auklas veramie svini gruntenei , 80 , 100 , 120 un 150 g kā arī daži svini fīdera barotavām , vispār interesanta nodarbe . Plānoju sākt arī džigāķu liešanu .
bums 04.04.11
:)))) Recepti vienalga neatklāšu :DDDDDDDDDD
kilka 04.04.11
bumsi, Tu saprati? Čagu pat Apvienotajā Karalistē slavē ;)))
bums 04.04.11
Kad ir gatavas es lieku pa kilogramam vakum pakās Tas tāpēc lai nepāržūtu un nerūsētu /vēderi paliek brūni/Tad kad atver paku ir vajadzīgā kondīcija -mitrums un aromāts.Vītinātai raudai jābūt nedaudz valganai un treknai.Parasti pavasoros sagatavoju ievēroju daudzumu šo zivju Taču visas tiek nolikvidētas vasaras karstajās dienās -alu malkojot :DDDDDDDD
uldeens 04.04.11
Bums jautājiens par vītinātām zivīm-kā pareizi jāglabā,kad shamās ir sasniegušas pareizo stāvokli?
bums 04.04.11

Nu ko forma gatava gatava darbam :DDD Vēl tikai vadīklas jāuztais bet tas ir sīkums pāris stundu darbs
eerglis 04.04.11
man ir trubiņas, ne ta misiņa ne ta bronzas nu kautkas uz to pusi. vienīgi pabijušas zemē. tās varētu salasīt.
eerglis 04.04.11
ta būs jāpārrevidē nedaudz lūžņu kaudze. bet liekas, neko +/- vērtīgu ārā nemetu.
bums 04.04.11
Nodot jau vari bet kur dabūsi ,kad būs vajadzība ???:DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs