Es jau minēju ka esmu apmierināts ar Rapalu 115 Ja gribat izmērus lielākus tad visi urbji ir labi:DD
Piemetini tai izskaptij attiecīgās vītnes skrūvi un pļauj!
bums-sveiks.
intresē tāda lieta kā izskapts uztveramajam tīkliņam,Agris šad tad atved no Milo,bet ir runas ka tagad arī tiem nav-Varbūt no ņeržas vari uzmeistarot?Visa problēma piemeklēt materiālu un vītni kas der uztveramā tīkliņa rokturim.Sīkāk pajautā džekiem bodē gan parādīs katalogā.
Leningradietim savienojuma vietā ir plānas un mīkstas caurules! Es savam cauruļu galos iedzinu d=20mmx30 tērauda ieliktņus un kniedes nomainīju uz skrūvēm-tipa MORA. Jau trīs gadus nekas nav izļodzījies. P.S. Darbs Bumam!
Manējais ir ar 2 nažiem un savienojumam nav ne vainas .
Ļeņingradietim ir slikts savienojums.
Ar trīs nažiem, titāna.
Ar diviem nažiem , atbrauc parādīšu .
Kas tas ir par Leningradieti ar 3 asmenjiem? Kaut kaados krievu reviewos bija atsauksmes,ka gandriiz urbju dies un labaaks par visaam kapitaalistu rapalaam.
gintsgg
piekrītu par visiem 100, jo man tāds ir:)))))))
tiešām labi ņem
vienīgais mīnuss- īsa vītne( tas biezā ledū)
Labākais urbis ir vecais , labais ļeningradietis ar jauniem Buma nažiem ! Vo !
Tad jau sanāk 130-Barnaula urbis ir topā??? :)))) jo man šis ir...:)))Bumsi kādu tad tu iesaki???
Paldies Bumsim par saremintēto urbīti...ņem labāk nekā jauns bija. Peipus ledu ar vienu elpas vilcienu...žviks un cauri:)
kilkam taisnība :))
priekš 115 izmēra Bums vislabāk izteicās par rapalīti :DDD bet to gan viņš teica mums, kas zin, ko šamais patiesībā domā :DDD
Niknāk, tad jāpieliek konstruktora dotības, jo viņam ir tas plastmasas skaidas biezuma ierobežotājs:))
iesals, noķīlēs, salieks....
bumsim atkal būs ko darīt ;))
Vai tik rap-ālītis nebija bumša Nr.1?
;)
bet, Bums var uzķīlēt lai ņem ninknāk :DD
Gunča atbildēja :DDDDDDDDD
Bums teiks, lai labāk neņem. Ļoti viegli griezt, bet ļoti mazu skaidu ņem.
tas ir NG urbis :D ja ir iespēja ņem tik ciet.
Ups :),Bums vajag padomu,iepriekšējā bildē redzams urbis,vai ir labš,vai kādu citu iesaki ????Jo doma nopirkt bet jābut pārliecinātam lai neizmestu naudu vējā :))