atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Daugava

NG-NG 13.12.16
nav tik traki, šoreiz ir noreaģēts un juridiskā mašīna maļ lēnām, ir juridiski pareizi pierādījumi savākti un kaut kāds sods būs noteikti..., tā man šodien, netīšām, pačukstēja zinošs cilvēks
BET paraugprāvas, lai tauta var redzēt "asinis" noteikti nebūs

rezultātus visam šim varēs redzēt nākošgad, gribās ticēt, ka vismaz uz gadu nelikumīgo murdu paliks mazāk

uz nākošo gadu var rīkot Daugavas, Ķīšezera un Buļļupes nelikumīgo tīklu\murdu meklēšanas sacensības, labs balvu fonds un skanīga ideja var būt interesanta arī mēdijiem un atbalstītājiem :))), no sevis personīgi tāda pasākumu balvu fondam ziedošu 100 naudiņas, domāju, ka Salmo uzvarētājam piešķirs labāko LJ kātu balvā

ne jau soda apmērs ir tas, kas var atturēt no pārkāpuma, bet gan tas, ka iespēja tikt cauri nesodītam ir minimāla....

bet.... kurš no jums ir gatavs uzņemties galvenā organizatora lomu šādam pasākumam, pietam izsludinot pasākumu, ka tās būs, bet kad.... pateikt dienu - divas iepriekš :))))
Brusis 13.12.16
Brusis 13.12.16
Visticamākais viņi nemaz nav pamanījuši, ka Tauta cepās.. daži ieraksti FB savā lokā un šis forums ir samērā šaura sabiedrības daļa.. arī BEZ Tabu sižetu lielākā daļa nav pamanījusi (no man zināmajiem), vai ja ir, nav guvusi baigo rezonansi..

Ņemot vērā, ka šī ziņa nav izskanējusi lielākajos mēdijos (TVnet, delfi, LNT ziņas un Panaromā, Oltes vai Normunda raidījumos), tikmēr šī lieta arī paliks samērā klusa.. iespējams kļūdos..

Man joprojām nepamet sajūta, ka šeit prasītos pēc kāda smalkāka Juridiska iesnieguma, kurš liktu atbildēt uz daudziem jautājumiem, tai skaitā izgaismotu nepilnības likumdošanā. Publicitāte no lielāko mēdiju puses nozīmētu ūdeņu sakustēšanos. Tas viss, ja kaut nedaudz pavirzītos, droši vien atstātu iespaidu arī uz citām ūdenstilpnēm.. Sāktu sistēma sakārtoties..

sigi, 13.decembris 2016, 10:44
Mani nez kapēc māc aizdomas,ka bija ,,zvans no augšas,, ar aizliegumu.Starp citu,tvnetā rakstiņš parādījās,kuram nevarēja pievienot komentārus,ātri nobrauca lejā un pazuda.[Var pārliecināties guglē ierakstot,,tvnet daugava murdi.Toties,ja ir jautājumi-,,bija publicēts,nevienu neinteresēja,,.
marti 13.12.16
Interesanti, ka neviens nav elementāri vērsies policijā.
sigi 13.12.16
Visticamākais viņi nemaz nav pamanījuši, ka Tauta cepās.. daži ieraksti FB savā lokā un šis forums ir samērā šaura sabiedrības daļa.. arī BEZ Tabu sižetu lielākā daļa nav pamanījusi (no man zināmajiem), vai ja ir, nav guvusi baigo rezonansi..

Ņemot vērā, ka šī ziņa nav izskanējusi lielākajos mēdijos (TVnet, delfi, LNT ziņas un Panaromā, Oltes vai Normunda raidījumos), tikmēr šī lieta arī paliks samērā klusa.. iespējams kļūdos..

Man joprojām nepamet sajūta, ka šeit prasītos pēc kāda smalkāka Juridiska iesnieguma, kurš liktu atbildēt uz daudziem jautājumiem, tai skaitā izgaismotu nepilnības likumdošanā. Publicitāte no lielāko mēdiju puses nozīmētu ūdeņu sakustēšanos. Tas viss, ja kaut nedaudz pavirzītos, droši vien atstātu iespaidu arī uz citām ūdenstilpnēm.. Sāktu sistēma sakārtoties..
arvis_an 13.12.16
30 dienas! Nedomāju, ka tik ātri atbildēs, domāju novilks līdz pēdējam, lai maksimāli nomierinās tauta.
sigi 13.12.16
Interesanti, ka Arvim neviens vēl neatbild, ir taču noteikts dienu skaits, kurā valsts iestādei ir jāsniedz atbilde.
urmaas 13.12.16
Tam ir savs izskaidrojus-no rīta zivīm jau ir jābūt tirgū.
arvis_an 13.12.16
Tam gan es pieļauju, ka risinājums varētu būt, ka dienā viņi dara kko citu un zvejniecība nav vienīgais maizes darbs, un gan jau lomu realizācija notiek no rītiem. Nezinu...pieļauju!
gintsgg 13.12.16
Paskataties kad Daugavā zvejnieki brauc pakaļ saviem lomiem TIKAI PA NAKTI !
un to jau es esmu novērojis 2 gadus.
Normāli jau būtu to visu darīt pa dienu, bet a ja nu ierauga kāds ko tad !? :D

N.Balodis.27, 13.decembris 2016, 03:57

Es to novēroju jau 20 gadus .
Paskataties kad Daugavā zvejnieki brauc pakaļ saviem lomiem TIKAI PA NAKTI !
un to jau es esmu novērojis 2 gadus.
Normāli jau būtu to visu darīt pa dienu, bet a ja nu ierauga kāds ko tad !? :D
Bebrs 13.12.16
Gadu atpakaļ 1.12.15 jau visu Olte safilmēja un raidījumā parādīja https://www.youtube.com/watch?v=P5GUrfp0rM0
tikai vides inpektoriem liekas tas dikti nepatika ....tieši tāpat kā viņu priekšniecei šogad.

pauluss, 13.decembris 2016, 00:12

Tajā gadus vecajā sižetā inspektors teica ka izteiks aizrādījumu par marķējuma neesamību, Attiecīgais LAPK pants neparedz mutvārdu aizrādījumu, minimālais ir naudas sods, interesanti vai pēc pagājušā gada sižeta, kā tas bija jādara, tika uzsākta administratīvā lietvedība? Visticamāk ka nē un tā ir klaja amatpersonu bezdarbība.
pauluss 13.12.16
Gadu atpakaļ 1.12.15 jau visu Olte safilmēja un raidījumā parādīja https://www.youtube.com/watch?v=P5GUrfp0rM0
tikai vides inpektoriem liekas tas dikti nepatika ....tieši tāpat kā viņu priekšniecei šogad.
pauluss 13.12.16
addd- manas domas ka VVD zināja ka stāv liekas, bet jautājums vai paši nedarīja vai neļāva darīt, tad vēl jautājums par Rīgas pašvaldības policiju, kāpēc tie neredzēja, MOSP te trāpījās zem kritikas ar savu rakstu un savu bezdarbību, nav ko izlikties labāki nekā patiesībā ir.

Malikis2011, 10.decembris 2016, 17:43
DSV 12.12.16
Zandartiņus varat nopirkt turpat Mangagļsalā,tie ir tiešām vietējie,tas tā,ja kādam īpaši neticas....
Malikis2011 12.12.16
Kaut kur forumā bija ka Leišos zveja aizliegta, no kurienes tad zivis ņemas, nu audzē jau audzētavās bet ne tādos apjomos.
Fishmens 12.12.16
Bija ar Peipusa, Usmas uc izcelsmes zandari. Manis pieminētajiem zandartiņiem uz cenas lapiņas tā ar bija uzrakstīts, ka nozvejots iekšējos ūdeņos Daugavā ar murdiem.! Tas arī radīja manī izbrīnu un dusmas!
ngk 12.12.16
Centrāltirgū svaigi nēģi nu jau pa 12,50 eur. Izbrīnu rada piedāvājumā esošie Daugavā murdos ķerti zandarti, pārsvarā totāli zemmēri. Ļoti dīvaini. Makšķerniekam jāseko līdzi katram cm, bet zveinieki tur pat blakus slaktē zemmēra zandarus bez nekādiem ierobežojumiem un nodod realizācijai tirgū! Sviests kaut kāds! Super!:-)

Fishmens, 12.decembris 2016, 21:05

Arī interesējos par zivju izcelsmi tirgū. Lielākoties Lietuva, Igaunija mūsu Usma, Lubāns, Burtnieks. Zemmērs vispār nedrīkstētu būt, ja nu vienīgi kaimiņzemēs ir citi pieļaujamie izmēri. Drīz zivis ar Latvijas izcelsmi vairs nebūs nopērkamas
Fishmens 12.12.16
Centrāltirgū svaigi nēģi nu jau pa 12,50 eur. Izbrīnu rada piedāvājumā esošie Daugavā murdos ķerti zandarti, pārsvarā totāli zemmēri. Ļoti dīvaini. Makšķerniekam jāseko līdzi katram cm, bet zveinieki tur pat blakus slaktē zemmēra zandarus bez nekādiem ierobežojumiem un nodod realizācijai tirgū! Sviests kaut kāds! Super!:-)
sigi 12.12.16
Varbūt tie ir salikti tālāk, bet tiešām pa akmens tiltu braucot, liekas, ka tīklu karogi mazāk palikusi..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs